Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miss World
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Patratele rosii
a3des
Ce parere aveti de ocupanta locului 2 la actuala editie a concursului Miss World? Data viitoare cand mai treceti prin Satu Mare, deschideti bine ochii pentru ca aveti ce vedea biggrin.gif
Armadyllo
Si poza unde e? beer.gif
Baby Blues
Daca imi da cineva adresa o sa merg pana in judetul vecin Satu Mare ca sa o vad biggrin.gif biggrin.gif . Am inteles ca este pustoaica de 17 ani.........
mike.omega
link1

link 2

Enjoy it! biggrin.gif
Baby Blues
Mda! Destul de draguta . M-am uitat si la celelalte pe site, dar mi s-a parut mult mai interesanta fata noastra. Are ceva deosebit. Am vazut si un interviu cu ea mi s-a parut destul de descuiata.
ozz86651
LOL... "destul de draguta"... cita exigenta ... biggrin.gif
Alless86081
E frumoasa, draguta, merita locul smile.gif

http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlni..._topdrie402.jpg

dar nu e o frumusete iesita din comun.
a3des
Alless. totusi ce fel de "frumuseti" ajung la un asemenea concurs?
Baby Blues
Alless86081 esti destul de intrigant biggrin.gif . Sper ca daca o sa ne intalnim vreodata,poate la vreo intalnire a forumistilor, as vrea sa-mi prezinti macar vreo doua de astea comune biggrin.gif .
PS: Nu ca nevasta-mea nu ar fi destul de frumoasa pt mine. biggrin.gif biggrin.gif
PSS: Sper sa nu vada ceea ce am scris eu pe aici :tomato:
f1anatic
Mda. Se vede lucrul de calitate. Pe de alta parte nu pot spune decit
JAILBAIT
ozz86651
Asta la tine in midwest acolo... ok, recunosc, si la mine. In Romania e legal de la 15 ani. Mai evoluata.
mike.omega
16 domnilor, 16! Si cu acordul ambelor parti biggrin.gif
guerilla
tu esti patit de stii? biggrin.gif
HalbaSus
QUOTE(mike.omega)
16 domnilor, 16! Si cu acordul ambelor parti biggrin


Wrong

Uitati ce zice noul cod penal:

QUOTE
Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepsește cu închisoare strictă de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.


Inainte limita era 14 ani.
mike.omega
Hopa! Deci trebuie sa marim aria de cautare laugh.gif
florin55503
prietena mea lucreaza la face2face (scuzati reclama) si pot sa va spun ca e o fata super. din pacate majoritatea banilor nu raman la ea 70% ci se duc la firma de mai sus. e un fel de sclavagism mascat. nu vreti sa stiti la ce fel de tratament sunt supuse. inainte de concursul din RO nu au mancat 2 zile de lesinau pe scarilele mall-ului. una din ele era atat de saraca incat 5 RON ii parea o suma imensa. i-a dus prietena mea mancare de acasa pt ca efectiv nu avea ce sa manace.

in spetele stralucirii de multe ori e sclavagism,bataie de joc si din pacate chiar si prostitutie (nu in cazul de fata). cand sefa ta se plimba cu carrera gt sau seria 3 sau saab decapotabil zic eu ca nu prea e ok ca tu sa faci foamea
Baby Blues
Si Botezatu' a zis nu stiu prin ce emisiune ca la o mre oparte din firmele de modeling se practica prostitutia mascata. Cred ca asta e in toata lumea. Ganditi-va ca femei frumoase sunt pe toate drumurile. E de ajuns sa mergi pe strada si sa vezi o groaza de femei frumoase . Numai unele ajung pe podium.
eddie
Daca este si remarcata in final,merita sa faca foamea. Crud,dar asta e principiul dupa care se ghideaza multe !
Ce iese in final,fiecare cu norocul ei....
air_wolf
nu prea merita, dupa 27 de ani marea majoritate regreta... asta e o chestie care tine intre 10 si 15 ani daca tipa e beton. banii nu sint asa de multi iar singura speranta e sa fie remarcate de agentiile din afara. altfel se incurca azi cu unul, miine cu altul si se duce bunatate de viata.
Baby Blues
Cam adevarat dar crud. Din toate cate incearca probabil numai 1% au succes. Poate nici atat! Si ganditi-va ca traim in Romania, unde se pot intampla mai multe "nefacute" decat in orice alta tara. oricum suntem o tara care exportam masiv prostitutie in tarile occidentale
air_wolf
"lumea" asta este identica si la fel oriunde in lume. e o lume falsa, plina de interese, de bani multi, acelasi tip de petreceri, masini scumpe, haine scumpe, femei scumpe. e o lume care creeaza iluzii atit in afara cit si in interior.
Baby Blues
Pacat ca prada acestor iluzii cad fiinte nevinovate care pleaca numai in cautarea unor fete morgana, cum bine spui, si nu cele care stiu la ce se "inhama". Pacat ca se distrug vieti de fetiscane (probabil) care au vrut sa evadeze dintr-o comuna din Baragan, legate de iluzia unei telenovele sau de stralucirea unui podium. Si persoane care sa profite ele se gasesc slava Domnului.
ozz86651
Hai mai n-o mai plingeti atit... varianta ei care era? Confectia SA? Secretara la vreun patron care o ciupea de fund? contabila la vreo firma de meseriasi? Ce sa spun, parca sint zeci de mii de cariere care o asteptau.

Asa, eu sint sigur ca fiind la miss world (nu miss botosani) a intrat in vizor si daca ajunge la o agentie serioasa de peste hotare o sa intoarca milioanele cu lopata, sau macar cu lingura, iar noua o sa ne fie mila de ea din Golfurile, astrele si civicurile noastre...
Iar cu prostitutia... da probabil o sa se marite cu unul cu bani, dar nu neaparat ca are bani ci foarte posibil sa-i placa de el. Varianta normala era vrun baiat din cartier care sa se imbete si sa-i traga o bataie pe saptamina sau cine?
Ce probleme de barbati adevarati avem biggrin.gif
f1anatic
[quote=HalbaSus]

Uitati ce zice noul cod penal:

[quote=ozz86651]Asta la tine in midwest acolo... ok, recunosc, si la mine. In Romania e legal de la 15 ani. Mai evoluata.[/quote]

Pai...stii tu cum e treaba ca oralu nu se pune.

Eh. Bravo fetei. E frumoasa.
Si gata dom'le vin in RO ca vad ca e voie. Marim raza de cautare vorba lui Mike. Mai e un alt site romanesc cu si despre masini si au aia o rubrica unde pun poze cu pretinile lor. Ma tot miram eu de ce pun aia numai JAILBAIT. E clar. La voi e alta treaba.

Eu daca vad o fata de 22-23 de ani...intii ii cer buletinul...dupa care vorbesc cu ea. Si apoi...dai de cite una majora ca virsta si minora la ECU - dupa cum trebuie recunoscut, e cazul mult mai des la baieti. Uite...eu unul nici nu mai am buletin...
HalbaSus
f1anatic, daca te incurci cu una de 15-16 ani... problemele legale sunt ultimele de care trebuie sa-ti faci probleme... daca alea de 20-22 au probleme la ECU... iti dai seama cam cum stau alea de 15-16...
air_wolf
fill and go! biggrin.gif
guerilla
bai tu faci reclama??! laugh.gif laugh.gif
air_wolf
la sex biggrin.gif
f1anatic
QUOTE(HalbaSus)
f1anatic, daca te incurci cu una de 15-16 ani... problemele legale sunt ultimele de care trebuie sa-ti faci probleme... daca alea de 20-22 au probleme la ECU... iti dai seama cam cum stau alea de 15-16...


Well frate am cunoscut de-a lungul carierei profesionale 2 don'soare cu probleme la ECU si aveau 25-27 de primaveri. Una iarna facea depresie de trebuia sa ia medicamente. Io baiat sufletist am tinut la ele...dar ma rog: good riddance !
HalbaSus
Daca as spune ca toate doamnele domnisoarele au probleme cu ECU as fi catalogat misogin si mi-as lua ban... asa ca ma rezum la a spune ca majoritatea domnisoarelor sub 18 ani au probleme serioase cu ECU si unele domnisoare chiar mai mature au probleme de ECU (dar nu intr-o masura mai mare decat barbatii).
f1anatic
QUOTE(HalbaSus)
Daca as spune ca toate doamnele domnisoarele au probleme cu ECU as fi catalogat misogin si mi-as lua ban... asa ca ma rezum la a spune ca majoritatea domnisoarelor sub 18 ani au probleme serioase cu ECU si unele domnisoare chiar mai mature au probleme de ECU (dar nu intr-o masura mai mare decat barbatii).


Corect. Sint unele incredibil de mature pt. virsta lor...si sint altele care dezamagesc. Nu ca barbatii ar fii ei aia maturi si fara probleme...dar cind toata lumea zice ca fetele se maturizeaza mai repede...cind ti-e lumea mai draga...ai exemplul contrar.

Oricum...e bine sa gasesti una bine reglata la ECU ca sa ne tina si pe noi in parametrii optimi de functionare. E solutia cea mai buna si de long-term mai ales ca noi avem o perioada foarte mica in viata cind nu sintem "copii"...cam asa intre 25 si vreo 45 ani. Dupa care dam din nou in mintea copiilor si avem tot felul de crize si excese si incercam sa ne retraim tineretea sau sa recuperam din timpul irosit cu alte preocupari. Si asta fiind spuse...ne senilizam si mai repede.
HalbaSus
fetele au un "sprint" in privinta maturizarii in intervalul 12-16 ani... varste la care multi baieti inca se mai gandesc la masinute si pistoale si se joaca de-a hotii si vardistii in curtea blocului, fetele deja se gandesc la maritis... dar nu cred ca la peste 20 de ani putem vorbi de maturizare mai rapida in cazul barbatilor sau femeilor... in ambele sexe exista exemple pozitive si negative.

De altfel as risca sa spun ca aproape toti membrii de sex masculin ai acestui forum nu sunt complet maturizati... ca altfel de ce ne-ar placea sa ne jucam asa mult cu masinute... ma rog... masini... biggrin.gif
f1anatic
QUOTE(HalbaSus)
in intervalul 12-16 ani... varste la care multi baieti inca se mai gandesc la masinute si pistoale si se joaca de-a hotii si vardistii in curtea


Hmmm...Sa vedem:
Ma gindesc la masinute (radioghidate, Impreza WRC, F1, ma mai si joc cu ele) si la karturi si masini (si ma mai si joc cu Baby S - ul meu cind nu merg la karting).
La pistolae...nu...dar ma joc cu pusca. Chiar des.
Hotii si Vardistii in curte ? How about la paintball unde sintem 2 echipe si ne jucam practic intr-o curte?

Shit. E clar...12 ani mai tirziu dupa virsta de 16 ani tot copil sint. Mersi man. Am aflat si eu cum stau lucrurile. Fetelor - e clar: sint imatur.

Dar nu stiu cum sse explica faptul ca dintre prietenii mei - cu aceleasi preocupari "intelectuale" - multi sint insurati sau logoditi - cum le-or fi convins pe fete ca sint "marriage material" ?

Fii atent aici
guerilla
bai da noi cand facem un paintball daca tot veni vorba ? biggrin.gif
unul asa, peste carpati laugh.gif
air_wolf
din masini biggrin.gif prin padure biggrin.gif o exista bazooka de paintball? biggrin.gif
guerilla
exista grenade de paintball biggrin.gif si mine de paintball. cred ca e suficient.
la o adica facem si niste catapulte.
HalbaSus
QUOTE(guerilla)
bai da noi cand facem un paintball [....] peste carpati laugh.gif


De indata ce pun mana pe niste rachete ghidate de GPS (cu igo of course biggrin.gif) umplute cu bile de paintball... si-apoi sa vezi distractie... la ora 12:00 lansez racheta... la 12:20 te trezesti cu bilele paintball in balcon. Apoi lansezi tu una... si tot asa... pustile alea de plastic sunt demodate tongue.gif
guerilla
nu poti. am scut antiracheta laugh.gif baba de la 2 care tine presurile la uscat peste balconul meu laugh.gif laugh.gif
air_wolf
pai rezolva halba cu baba... biggrin.gif
HalbaSus
QUOTE(guerilla)
nu poti. am scut antiracheta laugh.gif baba de la 2 care tine presurile la uscat peste balconul meu laugh.gif laugh.gif


Pai GPS-ul de pe PDA-ul meu are o eroare de 0.8 pana la 2-2.5 metri, in functie de zona in care se afla... asa ca s-ar putea sa se trezeasca baba cu covoarele improscate de vopsea biggrin.gif...

P.S: pornisem de la o satmareanca de 17 ani, am ajuns la maturitatea femeilor vs cea a barbatilor iar acum vorbim de rachete balistice cu bile de paintball... cred ca e clar ca barbatii sunt imaturi la orice varsta... daca ne vede madalina am pus-o :ban:
air_wolf
de la 17 ani am ajuns la babe... oricum o rezolvi cu racheta ta biggrin.gif balistica biggrin.gif
Baby Blues
QUOTE(ozz86651)
Hai mai n-o mai plingeti atit... ......... Ce probleme de barbati adevarati avem biggrin.gif

Sincer nu o plangeam pe ea , ci pe restul. Acelea care nu au avut norocul ei. oricum ei ii este calea deschisa. De acum incolo o sa-i vina afirmarea.
Daca tot suntem misogini sub acoperire, ar trebui sa recunoastem ca nici ECU-ul nostru nu se ridica mai sus de a lui AL BUNDY atunci cand vedem una cu un ECU acoperit ( adevarat ca din nastere), dar cu altceva descoperit. biggrin.gif .
SUCCES!!!!!!!
Alex-F1
Mmmda.....si io-i doresc fetei sa ajunga cat mai sus, dar va fi o lupta crancena, pe care nu se stie daca o va putea duce, iar, chiar si in cazul in care va putea lupta, sansele sa ajunga acolo unde vrea ea sunt infime, deci una peste alta, nu stiu daca se merita....e grele mai baieti, e inimaginabil de grele, credeti-ma ca stiu ce vorbesc....si mai ales ca suntem in Romania, o tara care nu prea stie sa-si pretuiasca valorile....de exemplu ma uitam si nu-mi venea sa cred ca romani campioni olimpici in anii 30-40-50-60 sunt acum niste batranei amarati, cu pensii sub limita demnitatii umane, care se tarasc prin viata (cat le-a mai ramas din ea) de la o zi la alta, bolnavi si vai de ei, uitati de lume in nush ce catun.... sad.gif E bine asa? Adica atunci au fost buni ca ne-au reprezentat tara si ca numele tarii noastre a fost pe buzele intregii lumi, iar acum gata, sunt uitati, la gunoi cu ei, ca-s batrani si nu-s mai buni de nimica....nu va spun ce mila mi s-a facut de bietii batrani cand i-am vazut povestind cu lacrimi in ochi cum e sa ajungi de la extaz (atunci, cand o tara intreaga i-a iubit si i-a ridicat in slavi) la agonie (acum, cand aceeasi tara i-a uitat complet)....ce sentiment greu de suportat trebuie sa fie asta....n-as vrea sa fiu in locul lor....
Deci...cu fata....decat o viata tumultoasa, traita mult mai intens decat un om obisnuit, cu atatea suisuri si coborasuri, mai bine o scoala si-o slujba platita suficient cat sa-ti asigure un trai decent si gata! arigato.gif ....sunt chiar cuvintele unui tata de fata manechin/fotomodel, care a ajuns prin Franta (fata, nu tatal biggrin.gif )...Paris....reviste...case de moda in toata Europa....a inceput la 15 ani, acum are 19 si parintii ei, pe cat sunt de fericiti, pe atat sunt de tristi....o sa ma intrebati cum vine asta....nici io n-am prea priceput, nici chiar ei nu stiu, dar un lucru e sigur: daca ar fi sa dea timpul inapoi, n-ar mai lasa-o pt. nimic in lume sa urmeze calea asta....banuiesc ca stiu ei ce vorbesc....e prietena buna cu sotia mea, ei i-a povestit muuulte, io nici n-am atata rabdare sa ascult tot, dar concluzia v-am spus-o: e muuuuult mai greu decat ne putem noi imagina....chiar ea zicea ca parca incepe sa-i invidieze pe cei de aici, care au un servici bun, o familie, o casa, o masina, o viata echilibrata, armonioasa, au si destul timp liber, un program de viata pus la punct, nu haotic, cu concedii etc etc, fata de ea, care e tot timpul pe drumuri, nu tu relatie stabila, nu tu casa, nu tu masina (nu incape in avion), nu tu masa (mananca tot timpul in viteza si pe apucate), nu tu timp liber pt. propria persoana, in schimb stres maxim, agitatie, nervi, viata haotica, nopti nedormite etc etc....si toate astea isi vor pune crunt amprenta peste vreo 10-15 ani, cand va avea 30-35 de ani si se va simti ca la 45, pe cand eu si sotia de exemplu avem aproape 31 fiecare si ne simtim ca la 20 :angel: ....asta e diferenta....dar fiecare are dreptul sa-si aleaga SINGUR drumul in viata, iar daca va da gres, vina nu va fi a nimanui, ci doar a sa....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.