Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Casco la LOGAN
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Catalina79479
Salut. Recent am achizitionat un autoturism Logan: reimport Ungaria ; si as dori sa-i fac un casco, dar nu stiu spre ce firma sa ma orientez. Ce parere aveti de Alliance Tiriac?Am auzit ca sunt cei mai seriosi.
eddie
Parerea mea este ca sunt cei mai seriosi,acum vezi si tu...
Ei chiar fac o diferenta intre soferii care au avut probleme si cei ce n-au avut...(accidente,tineret sperante,amenzi in ultimele 2 luni ) si cei care nu avut probleme (carnetul de mai multi ani,fara accidente,fara amenzi,peste 30 de ani)...
ionut91746
Fratilor, treaba cu casco-i ciufulita rau de tot. Eu am aku la asirom si dau 90 ron pe luna, ptr. preferance din 2005, si am inteles ca sunt oferte pe la diferite firme de asigurari sau brokeri asiguratori de aproximatin 200-250 euro pe an...vreau si eu biggrin.gif poate cineva sa-mi dea detalii exacte?
cody-man
Daca vrei ceva ieftin sunt o gramada de firme sa-ti ia banul , problema apare atunci cand ai patit-o si ai nevoie de ei . Atunci gasesc tot felul de chichite sa nu iti dea cat trebuie.
Nu as merge pe ieftin .
Adrian91682
Dai un ban da sti ca face! Eu am casco la dCi Ambition si dau in jur de 420 euro/an(full) la Asirom si sunt foarte multumit. Am avut 2 incidente minore si n-au comentat deloc: gasit in parcare aripa usor lovita(indreptat+vopsit 300ron) si furt antena cu tot cu suport(60 ron).In plus,lucreaza cu majoritatea service-urilor si nu stai tu sa platesti. :wave:
RUE
logan 1.4 la generalli 200 euro.

allianz sunt f scumpi acum. intelegeam daca pt un sofer fara accidente as avea la acelasi logan 200 euro (adica minimul pietei) si pt unul cu antecedente sa fie un pret maxim al pietei asigurarilor.

la ei daca nu am incidente sunt dublu cred pe acelasi model de masina.
Andrei76320
Am Ambition 1.5 DCi, albastru mineral, Casco la ASIBAN, aprox. 1000000 / luna + cativa banuti.

Despre ei am auzit si bune sinu prea, dar eu am sa-i vizitez saptramna viitoare si va zic cum a fost.

Allianz crred ca sunt cei mai scumpi din cate am auzit.

O intrebare masina e luata luna asta, si as vrea s-o inmatriculez anul asta, dar daca nu reusesc, la anul o inmatriculez cu taxa de anul asta ca e cumparata anul asta sau cu noua taxa, care parca tine cont si de EURO 3, 4,5 ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.