Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M-a lasat rusoaica in drum
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Lada
alexandru88793
Vin de la serviciu aseara, arunc rucsacul din spate, si ma pornesc a schimba furtunul de alimentare cu benzina din pompa catre carburator. Zis si facut. Se termina treaba, pun filtrul de aer la loc peste carburator ii pun capacul..... in fine, gata de pornire. Pornesc cu chiu cu vai dupa 10 secunde de demaror. Rusoaica porneste.... Avea insa un mers foarte ciudat, pe langa faptul ca nu mergea rotund, daca nu o calcam murea motorul, cand o calcam dadea in bot si se accelera foarte prost si cu intarziere. In fine "hai sa fac o tura" imi zic in sinea mea si o scot din curte; Cand sa plec si eu de pe loc constat ca nu trage absolut deloc, cu mari eforturi am reusit si eu sa plec de pe loc cu vreo 4000 de RPM si cu sprituri pana aproape de podea. Vreau sa va spun ca nu am putut sa ii dau a doua din cauza faptului ca motorul se detura cand calcam pedala in loc sa se accelereze, iar daca nu calcam se oprea. Foarte nervos si cu mare zgomot si paraituri am mers si eu 200 de metrii dupa care mi-a fiert motorul (lucru pe care LADA mea nu il facuse niciodata) Am oprito, am verificat apa, era ok dar fiarta, am fumat o tigara si am dat sa pornesc... PAUZA..... Pornea foarte greoi dupa mai multe incercari si statea pornita maxim 5 secunde dupa care iar se oprea. Vreau sa adaug ca se auzea motorul extraordinar de prost cu multe gatuiri si paraituri dadea sa se opreasca dar nu se oprea, iar se accelera iar se oprea si tot asa....... In final mi-am sunat un prieten, am legat-o cu o funie si am adus-o inapoi acasa foarte suparat, acolo unde este si acum in speranta ca va merge vreodata bine si in asteptarea unor sfaturi si opinii de-ale voastre. Nu am uitat sa ma plang pe la toti cei care au ras de mine ca Rusoaica mea cea iubita m-a lasat cu fundu` in balta :bash:
P.S. Ce credeti ca s-a intamplat, ce as putea sa ii fac???
Dragos56563
Inainte sa-i schimbi furtunu mergea ? Daca da, atunci e de la furtun. Uita-te sa nu fi strins colierele de la furtun nu pe tzevushca ci pe furtun ( putin probabil, dar verifica ). Daca le-ai pus corect, atunci e de la carburator. Mizerie... Multa mizerie. Eu zic sa-l dai jos si sa-l cureti. Ia legatura si cu Remus. Poate stie el un loc unde se face Carbotest in craiova.

:wave:
alexandru88793
nici inainte sa-i schimb furtunul nu mergea cum trebuie dar atunci nu am pornit-o prea des pentru ca tisnea benzina prin furtun. Era fisurat prin mai multe locuri. Si colierele sunt stranse chiar la baza tevilor. Nu au cum sa obtureze furtunul. Mersi de raspuns, o sa i-au legatura cu Remus.
stelian61244
verifica sa nu ai apa in benzina prima oara inclusiv filtre,pompa benzina si carburator ,dupa care verifica platina, bujiile si daca este aprinderea pusa la punct.
alexandru88793
tocmai mi-au venit bujiile champion rn 9yc pentru care dadusem comanda, si sa sti stelian ca nu se vede nici o bobita de apa prin filtrul de benzina. Am sa dau jos carburatorul sa-l curat dar platina nu am gasit sa o schimb. O sa vorbesc cu Remus poate stie el ceva. Mersi de raspuns, va tin la curent
costel97111
Patania lui alexandru88 mi sa intimplat si mie -dupa ozi de munca si verificat furtune carburator si altele ce crededi ca aveaa-
scimbasem rezervorul si montind turul cu plutitorul lam indoit oturind astfel alimentarea cu benzina
NEATENTIA SI GRABA DE AIESI CU MASINA LA PLIMBARE PRIN ORAS
bicycle.gif blush.gif band.gif
Horia49540
pai festina lente la reparatii, mai ales cu rusoaicele noastre batranele

ce ti-e si cu masinile astea: la 27 ani fetele sunt tocmai bune de...maritat biggrin.gif , iar masinile noastre sunt deja babatii biggrin.gif :wave:
Kovacs68565
Furtunul este rezistent la benzina? Poate s-a dizolvat si ti-a obturat duzele. Din cele descrise ar parea ca nu primeste destula benzina. Trebuie sa iei totul la rand, poate fi supapa de la pompa, carb. infundat, legatura neetansa. Daca ai rezolvat alimentarea, vine distributia (reglat distanta culbutori supape), aprinderea. Cu rabdare si documentatie tehnica se poate rezolva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.