Help - Search - Members - Calendar
Full Version: service unghiuri in Bucuresti
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Gociu75
Stiti cumva un service bun, in Bucuresti, pentru a face unghiurile la rotile de la puntea spate? Aveti idee cat costa manopera verificat jocuri si facut unghiuri?
Cristian88423
Daca va referiti la unghiul de fuga va recomand un service aflat pe Soseaua Fundeni vizavi de dealer-ul Opel-Di-Bas. Manopera nu este foarte scumpa. Tariful este pe "lucrare" efectuata, nu pe ora.
Daca doriti un service mai bine cotat va recomand G.N.V Omega Trading S.R.L. aflat pe Soseaua Afumati nr. 86, Voluntari, Judetul Ilfov. Aici tariful pt. masini straine este de 300.000 lei vechi pe ora. La masina lucreaza intotdeauna 2 mecanici.
La final o sa primiti o hartie numita "Bon de comanda chitanta nr. XXX" pe care sunt scrise toate reparatiile care au fost facute, numele mecanicilor si tariful pieselor si al manoperei. Singura problema la acest service este ca celor 2 sefi nu le convine daca veniti cu piesele dvs., chiar daca aveti factura pt. ele si le demonstrati ca sunt de origine. Ei spun ca se aprovizioneaza cu orice piesa pt. orice model de la distribuitori autorizati si ca e mai bine sa le luati de la ei pt. ca sunt siguri ca toate sunt de origine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.