Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Peugeot307 - computer de bord
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 307/308
Anamaria86933
Dragii mei ! De cca.2 saptamini am cumparat un 307 din anul de fabricatie 2002 la mina a doua. Dupa 1 saptamina m-a lasat bateria :evil: si c-am de 1 saptamina nu mai merge computerul de bord. Pe ecran nu-mi apare afisat numai data , ora, radioul si temperatura exterioara blink.gif . Nu mai pot vedea consumul la 100 de km si nici consumul in timpul mersului + ca nici de linga volan comanda nu mai merge DELOC. Am fost cu ea in service si mi sa spus ca trebuie comanda speciala din Franta pentru tot computerul care costa cca.25 milioane. Intrebare? nu stiti unde as putea gasi asa ceva in tara ? sau la un pret mai mic ? Sincer nu-mi permit momentan dupa ce am cumparat masina la o saptamina am schimbat bateria 2,5 milioane si acum sa dau pe computer numai asa 25-30 milioane. :ban: Multumesc anticipat de sfaturi . biggrin.gif
FELIX51333
Incearca sa scoti borna si tine-o decuplata cca 10 min dupa care recupleaza borna pe baterie, astepti vreo 5 min dupa care pornesti motorul.Cred ca ai aceasta problema din cauza ca s-a facut vreun scurt circuit sau ti-a fost schimbata bateria necorespunzator.
Am avut o problema similara la un Citroen C3 si s-a rezolvat cu aceasta "manevra"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.