Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M-ajuta si pe mine cineva ?
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
E88088
Ok, uitati cum sta problema,

Parca s-a mai intrebat, dar nu m-am lamurit si va intreb eu pe limba mea :

Maiine dimineata ma duc sa dau comanda pentru un VW Polo Happy. Eu pana acum am avut la toate masinile si alarma si inchidere centralizata (ambele cu telecomanda), dar cand am vazut cat costa alarma am plecat de acolo cu spatele.Deeeeeci, ramane de luat numai inchiderea centralizata. DAR mi-a zis acolo ca este cu cheie.

Se poate sa vina din fabrica cu inchidere cu telecomanda ?. Sau trebuie sa revin eu in service ulterior ca sa o monteze ?.

Va rog mult, sa imi spuneti pana diseara, ca maine dimineata ma duc sa fac comanda.

Adina.
HalbaSus
Inchiderea centralizata inseamna ca atunci cand inchizi o usa se inchid toate usile in mod automat... inchiderea centralizata poate avea telecomanda (caz in care inchiderea/deschiderea se face de la butonul din telecomanda) sau poti avea doar o cheie, caz in care va trebui sa introduci cheia in butuc sa deschizi usa si in momentul acela se vor debloca toate usile.
Daca e doar cu cheie e putin probabil ca dealerul iti va monta sistemul de deschidere cu telecomanda... deobicei se face din fabrica, e drept ca anumiti dealeri monteaza si alarme (care au incorporata functia de deschidere/inchidere din telecomanda) dar nu e obligatoriu.
Se poate monta si ulterior alarma si telecomanda la diferite ateliere de specialitate, dar nu stiu in ce masura se mai pastreaza garantia pentru sistemul electric.
Iulian HondaFan
as zice sa te interesezi cat va costa sa ti-o pui dupa-aceea. s-ar putea sa nu iesi semnificativ mai ieftin.

te-ai uitat si la alte modele similare? care s-ar putea sa coste la fel si sa aiba tot ce vrei in pret... nu te grabi cu pusul ordinului pana nu ai toate chestiile clarificate.
E88088
Halbasus, stiu ce este aceea o inchidere centralizata, dar oricum iti multumesc pentru explicatie.

Ideea e ca :
- vreau ACEASTA masina biggrin.gif ,
- TREBUIE sa o iau maine (si adica pana in ora 12:00 sin diferite motive),
- si vreau inchidere CU TELECOMANDA.

Eu circul singura aproape tot timpul (prietenul are masina lui) si nu stiu cum sa va spun, dar daca imi da inchidere cu cheie, ce rost mai are inchiderea, ca eu nu vreau sa deschid decat usa mea SI tot bag cheia in usa. DAca era cu telecomanda mai mergea. Da` daca tot bag cheia in usa, nu ma intereseaza.

Deci din cate inteleg eu, din fabrica nu vine cu inchidere centralizata cu cheie. Parca a mai intrebat cineva : atunci pot sa cumpar o inchidere cu cheie de la un magazin si sa ma duc in service la ei si sa o monteze ?.
HalbaSus
QUOTE
- vreau ACEASTA masina biggrin ,
- TREBUIE sa o iau maine (si adica pana in ora 12:00 sin diferite motive),
- si vreau inchidere CU TELECOMANDA.


Pai atunci zi-i dealerului ca o vrei cu telecomanda... daca o sa-ti spuna "costa in plus x sute de euro" atunci intreaba-l daca monteaza ei in service alarme cu telecomanda... daca nu monteaza sau monteaza scump intreaba in ce masura iti este afectata garantia daca iti motnezi o alarma din comert (eu mi-am pus de curand inchidere centralizata cu telecomanda + alarma la 5.5 milioane cu montat cu tot... dar gasesti incepand de la 2-3 milioane si pana pe la 20 de milioane (cu pager, care iti pornesc masina de la distanta, etc...))
OaneA4
Daca nu o iei cu telecomanda inchiderea centralizata si cumperi dupa aceea sa te duci tot la dealer sa ti-o monteze ptr ca va trebui sa-ti desfaca toate usile.
Lucian55
Depinde. La ford esti obligat sa cumperi alarma de la ei, o alarma de tot ..... care nu face decat sa deschida si sa inchida usile si sa deschida portbagajul, pe langa toate astea mai costa si 9 mil cu manopera inclusiv. Daca montezi alta alarma in alta parte pierzi garantia la partea electrica a masinii. Nu stiu cum e la VW dar am o banuiala ca e la fel.
Marius30562
La Polo Happy inchiderea centralizata CU CHEIE nu este optional separat.
Este inclusa in pachetul electric : inchidere centralizata, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite.
OaneA4
Cunosc pe cineva care monteaza alarma (incidere/descidere centralizata, pornire motor, deschidere portbagaj, ridicare geamuri fatza spate (din telecomanda) la un pret convenabil 800 RON.
E88088
Offffffff, a intervenit ceva si a trebuit sa aman pana Lunea viitoare treaba.
Dar tot e bine ca ma ai timp sa ma vorvesc cu voi. biggrin.gif

HambaSus : am intrebat dealerul si mi-a zis ca singurele dotari optionale sant cele din oferta. (Inchiderea cu cheie si geamuri si oglinzi electrice). Si nu a zis nimic daca se poate monta ulterior o inchidere.

OaneA4 : CU SIGURANTA ca tot la ei ma duc.

Marius : Stiu ca aia cu cheie nu este in lista de dotari ptionale, DAR ei a u un service nu ?; si eu daca ma duc cu cutia cu inchidere centralizata si le zic ca o vreau pe masina ei nu o pot monta contra cost ?.
Mihai98076
stiu ce bicycle.gif
Adrian90853
Si eu am montat pe un Polo inchidere centralizata impreuna cu alarma comandate din telecomanda. Toata afacerea cu montaj cu tot m-a costat vreo 8 milioane si merge perfect
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.