Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Particular germania
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Alexandru58853
Aveti idee care sunt pasii ptr inmatriculare si cat dureaza daca vreau sa cumpar masina de la un particular din Germania??
TDiFan
Ce trebuie sa faci:
- Faci un contract de vanzare-cumparare (Kaufvetrag) la valoarea de catalog din vama
- Il rogi sa vina cu tine la un birou de inmatriculari (Zulassungstelle) sa poti face numerele de export, dupa care la vama de interior pentru EUR1 cu stampila vamii.

In rest, bagi motorina vii in tara, platesti tranzitu', faci autenticitatea + omologarea, platesti vama si mergi la politie sa o ti-o inscrii.
Alexandru58853
Atat, ma gandeam ca si la politie se ajunge, dar ma rog, sigur nu mai e nimic, nu imi mai trebuie o factura, ceva? Cartea si certficatul care e treaba cu ele,cum se face transferul?
BandiT
la RAR , pe baza documentelor din germania ti se face carte de identitate ptr. romania.
si politia, pe baza cartii de identitate eliberata de rar , iti face certificatul de inmatriculare.
in afara de actele care le faci in germania , cu vanzatorul , trebuie sa ai si actele masinii: adica autorizatie de circulatie cu nr. provizorii din germania + asigurare+brieful masinii (un fel de carte de identitate a masinii) in care sunt trecute datele masini: seriile de motor,caroserie,tipul si puterea motorului etc.
Alexandru58853
mesi frumos, mai astept detalii....daca mai sunt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.