Help - Search - Members - Calendar
Full Version: richard hammond ACCIDENTAT GRAV!
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
G e o r g e
RICHARD HAMMOND, coprezentator TOP GEAR in stare critica dupa un accident la 500km/h....!!!!
http://www.topgear.com/content/news/stories/1112/
http://www.evz.ro/article.php?artid=273030
HalbaSus
Naspa, sper sa se faca bine, TopGear e una din cele mai bune emisiuni auto iar formula actuala mi se pare foarte reusita, ar fi pacat sa se schimbe ceva.
Sorin82761
nasol sper sa isi revina , chiar im pare rau de el
air_wolf
nasol. sper sa traiasca!
Sorin82761
Cred ca Top Gear nu ar mai fi ce este fara el sper ..sper mult sa isi revina down.gif , acum a fost Vanatorul de crocodili si acum down.gif
radu66490
are cineva sau stie cineva unde se poate vedea filmul accidentului?
CPI
Eu mai degraba as fi interesat de un update al starii de sanatate.
Eduard RO
Ii doresc sa se faca bine cat mai curand.Intradevar top gear nu ar mai la fel fara el.
Nicolae87836
http://www.autof1.ro/index/Hammond_a_sufer...uni_la_niv.html

Ultimile stiri despre starea de sanatate a prezentatorului.

Ar fi trist daca i s-ar intampla ceva lui Hammond.sad.gif
booneK9
bbc zice ca are "severe brain damage".
Mi-e teama ca lucrurile nu stau deloc bine.
Accidentul a avut loc la o viteza uriasa...
Eduard RO
Pacat, foarte pacat down.gif si cand te gandesti ca totusi era intro masina echipata cu cusca de protectie etc. down.gif
_Constantin_
Hmmm, e acolo un loc unde se pot trimite emailuri. Hai sa trimitem si noi. biggrin.gif
Laurentiu_007
Si mie imi pare foarte rau.
dar adevarul e ca facea niste teste foarte periculoase.am vazut acum cateva sapt ca era intr-un golf 5 si a acceptat ca masina sa fie lovita de un fulger.consider asta o nebunie.
Paul46623
QUOTE(Laurentiu_007)
Si mie imi pare foarte rau.
am vazut acum cateva sapt ca era intr-un golf 5 si a acceptat ca masina sa fie lovita de un fulger.consider asta o nebunie.

Nu-i absolut nimic periculos in asta. Caroseria e proiectata pentru a actiona ca o cusca Faraday.
r4mp
periculos sau nu, mi-as dori foarte mult sa fiu eu al 4`lea prezentator la top gear! sunt pur si simplu geniali! eu de fel nu suport filmele englezesti, in special comediile.. dar glumele lor ma distreaza la maxim biggrin.gif bicycle.gif sper sa se faca bine cat mai repede si sa revina pe platourile de filmare arigato.gif
radu66490
a inceput sa vorbeasca si se spera ca se va recupera 100%
norocos
CPI
da, topgear.com zice ca a facut chiar primii pasi in salon si ca s-ar putea recupera 100%!
Eren
uhuhuuuu ... super tare .. revine
HalbaSus
Yep, se pare ca recuperarea e pe calea cea buna, sper sa poata fi la datorie in urmatoarea serie topgear.:
QUOTE
September 28, 2006
Richard leaves Leeds Hospital
Richard's doctors say that he is making 'very good progress' in his recovery from last Wednesday's jet car crash.

He was today transferred to a Bristol hospital after a short journey across Leeds in the same helicopter that airlifted him from the scene of his accident.

Richard was laughing and smiling with the paramedics as the transfer took place.
adi.mitrea
Se pare ca Hammond nu e chiar bine... cu toata recuperarea facuta....


Prezentatorul "Top Gear", Richard Hammond, are leziuni pe creier


Prezentatorul TV, Richard Hammond, rănit săptămâna trecută într-un accident cu mașina, a fost mutat, ieri, de la spitalul din Leeds la o clinică din Clifton, Bristol, după o operație pe creier care i-a salvat viața, potrivit ziarului "The Sun".
Hammond ar fi putut să moară sau să rămână cu sechele pe viață, din cauza unui cheag de sânge pe creier. O intervenție a doctorilor, care i-a scăzut presiunea intracraniană, printr-o gaură în craniu, l-a salvat pe Hammond. Detaliile dramatice ale operației au fost dezvăluite, ieri, chiar de către prezentatorul TV, în timp ce era transportat spre elicoperul care l-a dus la un alt spital.
Doctorii au ras o mică porțiune din părul lui Hammond, acolo unde au intervenit, pentru a-i elibera presiunea intracraniană. Apoi, medicii i-au cauterizat vasul de sânge lezat, pentru a preveni o altă sângerare.
Surse medicale au spus că nu e nicio îndoială că operația i-a salvat viața lui Hammond. "E un noroc faptul că a fost adus atât de repede, înainte ca leziunile să devină permanente", au mai spus medicii.
"Poate să se recupereze în totalitate, dar nu trebuie să creadă că a trecut hopul", au adăugat sursele medicale. "Este sub observație atentă, pentru ca, la cel mai mic semn al unei noi sângerări, să se intervină imediat. Este un luptător și a făcut progrese semnificative", au explicat doctorii.
Prezentatorul TV a fost transportat, ieri, la ora 13.00 (ora Marii Britanii), la spitalul "Grange BUPA" din Clifton, Bristol, foarte aproape de casa familiei Hammond. El a ajuns la spital împreună cu soția sa, Mindy și, cu zâmbetul pe buze, le-a făcut cu mâna angajaților de la recepție. Spitalul este singurul din zona de sud-vest a Angliei care are o secție privată de terapie intensivă.
"O să fie din nou același om cam în șase luni", a spus Stuart Ross, neurochirurgul lui Hammond. "Are o leziune importantă pe creier. Trebuie să se odihnească și să-și lase creierul să se recupereze, ceea ce presupune timp", a explicat Ross.
Prezentatorul TV a suferit răni grave la cap, acum zece zile, când a avut un accident cu autovehiculul pe care îl conducea cu aproape 480 km/h. Hammond vroia să stabilească un nou record de viteză pe uscat. Dragster-ul pe care îl conducea s-a răsturnat, s-a rostogolit de câteva ori, în timp ce parașutele mașinii s-au deschis. Prezentatorul a fost transportat imediat la un spital din Leeds, cu un elicopter.
F anii lui Hammond au strâns, până acum, 157.000 de lire sterline, pentru cumpărarea unui elicopter pe care vor să-l doneze organizaței de caritate Yorkshire Air Ambulance, în semn de recunoștință pentru că elicopterul companiei a ajuns la timp la locul accidentului și i-a salvat viața vedetei TV. Gestul fanilor a fost încurajat de soția lui, Mindy, care le-a sugerat că ar fi mai bine să depună bani într-un fond special decât să-i trimită flori la spital.
Richard Hammond este co-prezentatorul show-ului "Top Gear", difuzat în România de postul Antena 3, împreună cu Jeremy Clarkson și James May, și a prezentat seria de emisiuni "Brainiac", difuzată, în România, de postul Discovery.
Hammond este căsătorit cu Mindy, cu care are două fiice, Isabella, de cinci ani, și Willow, de doi ani.

Reporter Diana Babeanu
Editor Sandra Scarlat

sursa: www.newsin.ro ( http://www.newsin.ro/ViewContent.aspx?cid=...57-d341b6bcda84 )
air_wolf
bai frate, nu mai cititi presa asta din romania fratilor... voi chiar n-ati citit si alte ziare, in alte tari, ca sa va faceti o idee de cit de prosti si inapoiati sintem in domeniul presei?

banii aia au fost donati serviciului de ambulata nicidecum nu cumpara cineva elicopterul si apoi il doneaza. dupa ce ca-s prosti, nici sa traduca corect nu stiu...
booneK9
Pai, atunci sa ne uitam la cea mai oficiala dintre paginile cu informatii.
Cred ca putem avea incredere in BBC
r4mp
ce se mai aude de hamster? ca am probleme cu isp`ul si anume paginile de pe extern sunt la pamant... conexiunea dial`up imi mergea mai bine... :evil:
Adrian69300
Hammond se face bine, dar incet. Se pare ca ii mai trebuie cateva luni sa fie recuperat 100%:

QUOTE
Din cauza accidentarii lui Richard Hammond in urma cu cateva saptamani, se pare ca s-a luat decizia amanarii filmarilor la noul sezon Top Gear, cu cel putin 6 luni. Daca pana acum existau zvonuri ca emisiunea va fi reluata mai devreme, Jeremy Clarkson, prezentatorul Top Gear, le-a contrazis, scriind in ziarul Times Online ca are "o gaura de sase luni in agenda".

Iata cele scrise de Clarkson:

"Mi-am petrecut ultimii 20 de ani conducand cu viteza in curbe si strigand, dar intr-o buna zi Richard Hammond s-a dat peste cap si morisca s-a oprit. Iata-ma asadar cu o gaura de sase luni in agenda. Nu va mai fi nici un show. Nici un condus cu viteza in curbe. Nici un strigat. Pentru prima data in viata mea de adult nu am nimic de facut."

Evident, lucrurile depind de rapiditatea cu care va reusi sa recupereze Hamsterul, cum este alintat Hammond de catre colegii sai.

De altfel, Clarkson a anuntat ca in prima emisiune din urmatorul sezon, Top Gear va arata filmul teribilului accident produs de Hammond, tocmai pentru a demonstra detractorilor emisiunii nivelul inalt de securitate implicat in pregatirea acelui eveniment. Masurile de siguranta i-au salvat pana la urma viata lui Hammond, desi acesta a inceput sa se rostogoleasca cu masina de la viteza de aproximativ 500km/h.

Pana atunci ii puteti citi articolele lui Clarkson in Top Gear si in Times Online.
http://www.drive-test.ro


Intr-adevar, Clarkson spune in jurnalul sau ca are o pauza:
http://www.timesonline.co.uk/article/0,,24...03925_1,00.html
Ramane de vazut daca totul va depinde de recuperarea lui Hammond.

ps.linkul catre Times online, unde scrie Clarkson, merita sa vi-l notati, omul scrie bestial!: http://driving.timesonline.co.uk/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.