Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Film TAT
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Motor sport
air_wolf
pentru cei care nu au participat sau nu au auzit niciodata de TAT:

descarca filmul

filmul are vreo 400MB dar merita fiecare bit descarcat! ENJOY!
guerilla
dupa 129 mega se opreste sad.gif
adica 10 minute de film.
G e o r g e
la mine a ajuns pe la 180 ...

are si low peaks pe la 10-20k , dar merge in mod constant cam cu 50 in rest :-/
guerilla
l-am dat de 2 ori jos. vit medie e de sub 60.
pana cand baietii de acolo rezolva problema (poate le comunica cineva) ma rezum sa comentez cele 10 minute de imagine.
SUPERB. privelisti minunate, oameni pasionati, oameni care au investit mult in echipament. deziluzii cand oamenii si-au dat seama ca n-au privit traseele la valoarea lor, subestimand puterea organizatorilor romani de a pune in scena un adevarat turnir de off road. din postura de profan pot sa spun ca ce am vazut acolo poti vedea la cele mai grele campionate de off road din lume.
pacat insa ca nu se popularizeaza mai mult aceste organizari, pentru ca sunt multi care macar s-ar duce ca spectatori sau ca crew members (voluntari). poate pe viitor.. cine stie.
air_wolf
ma bucur ca va place. biggrin.gif o sa incerc sa pun undeva ce iesiri facem si unde. poate la cele soft vin si cei cu SUV-uri.
incercati sa faceti: Save Target As... cu click dreapta. eu l-am descarcat in 10 min asa wink.gif iar restul de 20 de min sint si mai si! wink.gif
mike.omega
Frumos! Superb! Felicitari! smile.gif beer.gif
tudor91324
De abia acum am vazut si eu acest topic: e super frumos filmul...imi pare bine ca se face si la noi asa ceva...Am fost in toamna in Iasi la o competitie offroad(ca spectator), la care s-a muncit mult...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.