Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CAZ REAL! Puteti contribui la salvarea unei vieti!
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
V l a d
Din pacate de data asta nu vin cu vesti placute.
Prietenii mei Horatiu si Irina Slavescu (asta ar trebui sa va spuna ca nu e nici pe departe o farsa sau jecmaneala) au nevoie de ajutor pentru a-l salva pe fiul lor de 2 ani ce trebuie operat cat mai repede. Ori ce ajutor cat de mic e folositor. Gasiti mai multe detalii decat va pot da eu la adresa http://www.horatius.ro/
Detaliile despre conturi, date de contact si acte gasiti pe site. Daca aveti oricum orice alta idee pentru strangerea fondurilor aceasta e binevenita.
Va multumesc in numele parintilor pentru ajutor.
Vlad
Baby Blues
Ar putea merge la o emisiune sa sensibilizeze cateva buzunare mai largi! poate ii ajuta careva care lucrreaza in media de pe acest forum. Ar trebui mediatizat puternic pentru ca si sprijinul sa fie mai consistent.
eddie
@stefan_adrian
Daca ai fi avut curiozitatea sa intri pe link,ai fi vazut ca a fost mediatizat si chiar a fost la o emisiune de televiziune.
V l a d
incredibil dar adevarat pana acum in decursul a 22 de zile s-au strans 76 450 EURO ceea ce inseamna ca mai au nevoie de doar 3550 euro. Multumim tuturor celor ce au contribuit pana acum. Iata ca desi nu mai speram mai exista solidaritate intre oameni si in ziua de azi. Tot respectul meu.
V l a d
Dragii noștri,

Avem vești bune: dorim să vă anunțăm că în numai o lună de la începutul campaniei, pentru Sebi s-a strâns o sumă uriașă de bani. Se pare că asupra lui Sebi vegheaza un îngeraș care rânduiește lucrurile așa cum trebuie. Este un miracol care a devenit posibil și cu ajutorul vostru.

Am transferat deja banii pentru transplant către Clinica Saint Luc din Bruxelles, Belgia. De îndată ce banii vor fi confirmați în contul clinicii vom primi programarea. Abia atunci (mai durează 2-3 zile) vom afla când trebuie sâ plecâm. În urma discuției telefonice avute cu coordonatorul de transplant de la Saint Luc am aflat că în principiu ar dura 5-6 săptămâni de la momentul plății și până când ne vom prezenta la clinică. Odata ajunsi acolo va începe o perioadă de minim 6 săptămâni de pregătire pentru transplant (analize, investigații, dietă etc.). Apoi după operație Sebi va avea parte de 3 luni de asistență post-transplant. Dacă totul va merge ca la carte, avem șansa să ne întoarcem acasă în circa cinci luni, numai bine să ciocnim ouă roșii de Paște.


Un bun prieten îmi spunea în timpul campaniei să nu-i mai mulțumesc atâta pentru ceea ce face, pentru că, zicea el, eu ca donator al unui fragment de ficat pentru Sebi fac partea cea mai importantă. Vreau să vă spun că fără sprijinul vostru partea mea nu ar fi fost posibilă. În concluzie mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în orice fel: familie, prieteni, colegi, Oameni pe care nu-i cunoșteam înainte de campanie, companii românești și străine care ne-au sponsorizat și lista ar putea continua.

Vom încerca să vă ținem la curent printr-un "newsletter" și prin pagina noastră web. În curând, site-ul se va transforma într-un jurnal în care vă vom povesti despre Sebi și despre năzbâtiile lui. În afară de jurnalul de pe site, prin newsletter vă vom anunța chestiunile mai importante. Adresa de pe care sosește acest mesaj este newsletter@alagille.ro. Pentru corespondență folosiți adresa: alagille@alagille.ro.

Cu respect,
Horațiu & Irina,
părinții lui Sebastian
getodac
Nu am stiut unde sa postez si nici nu am vrut sa deschid un topic nou, aici cred ca e cel mai potrivit loc.

Se organizează tabere gratuite pentru copiii cu dizabilităti (locomotor, auz, vorbire, sindrom Down și autism) cu care vor lucra specialisti si psihologi. Copiii trebuie să aibă între 6-16 ani si să fie scolarizati si însotiti de părinti (gratuitatea este atât pentru copil cât si pentru părinte). Fiecare copil va primi 100lei si cărti. Sunati la numărul 0737877179 sau 0737877178 - Diana Budeanu sau Irina Rădută. Mulțumesc. Să se bucure cât mai multi copii de aceste tabere.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.