Help - Search - Members - Calendar
Full Version: motorul se opreste si porneste f greu
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Andrei87409
Salutare. Am incercat sa gasesc si problema mea printre mesajele celorlalti useri, dar nu am vazut nimic asemanator. Am un astra 1.7 DTI din 2003. Are probleme cu calculatorul pompei de injectie, din ce mi-au spus cei de la Radacini Motors ( pe care NU II RECOMAND) si pentru care mi-au cerut 6.5 mil ca sa mi-l repare fara garantie. Simptomele sunt urmatoarele: masina se opreste din senin, indiferent daca motorul e cald sau rece, de pornit uneori porneste normal, dar de cele mai multe ori porneste extremde greu. Aproape ca descarc bateria ca sa porneasca. Am apelat la serviciile unui "cunoscut" care se pare ca mi-a rezolvat oarecum problema. pt 300Km nu a mai facut "nazuri" dar de ieri a apucat-o iar. Se poate sa fie altceva care creeaza problemele la calculatorul injectiei? deja nu mai am incredere in nimeni. Imi puteti recomanda un service de incredere la care sa apelez si care sa nu imi ia banii de pomana?
Multumesc,
razvan80216
sant 3 lipituri reci la calculator exact cum ai spus si tu, trebuie refacute si nu mai ai probleme daca nu sant alte probleme mai grave.... depinde de bafta care o ai, asta e marea problema la astra injectia asta ciudata ...electronica!si care mai cade :evil: intra si tu pe http://www.clubopel.com/ si vezi acolo probleme si au si poza cu cele 3 lipituri, bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.