Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare pentru cei din Timisoara
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Octavian86588
:wave:

Ciao, nou pe forum da am citit multe care mi-au fost de folos. As avea si eu o intrebare pentru cei din timisoara. Puteti sa-mi recomandati o tinichigie-vopsitorie. Ideea e sa faca treaba buna da sa nu "ia si pielea de pe tine". Nu de alta dar am fost intr-un loc... nu-i stiu numele dar o sa trec din nou ca sa-l aflu sa stie si altii sa se fereasca. Mi-a facut o lucrare ini asa hal incat trebuie sa refac totul :evil: .

Merci de ajutor
Mariustom
Salutare :wave:
Ciao Octavian. Nu îți pot răspunde la întrebare (nasoală chestie ai pățit :bash: ), dar te invit să citești aici, și să participi azi la întâlnire, și mai mult ca sigur vei afla mai multe informații care te vor ajuta.
Să ne vedem sănătoși :wave: .
Ciao.
Octavian86588
Merci de invitatie, din pacate la noapte voi fi la lucru :evil: , insa promit ca data viitoare vin. Eu locuiesc chiar langa judetean biggrin.gif. Daca totusi cineva poate sa-mi dea un raspuns i-as fi recunoscator.... imi creste tensiunea numai cand ma uit la masina si la cum o ciopartit-o ala :argue:

Salve
florin82141
pai dar de ce nu te duci sa al iei pe cel care ti-a stricato de gat :boxing: si sa al pui sa iti pleteasca tot de la cap la cap :boxing: biggrin.gif
Alex-F1
Man, io am un tinichigiu-vopsitor meserias de meserias...as putea sa-l sun si sa-i spun de tine, dar o sa ma intrebe si io nu stiu concret sa-i spun ce trebuie facut la masina! Banuiesc ca omu ar vrea sa vada masina sau macar sa-i spun despre ce e vorba, asa ca spune-mi te rog cam ce e de facut la masina ta, ca sa stiu macar sa-i spun omului! Apoi o sa-i dau un telefon sa-i spun ce si cum si sa-l intreb daca pot sa-ti dau tie nr. lui de tel si mai departe va descurcati voi. Tipul e f. solicitat, e mereu f. ocupat si s-ar putea sa-mi spuna sa nu-ti dau nr. lui (cel putin deocamdata), fiindca e supraaglomerat si nu mai are loc pt. nimic....am patit si io asta, de aia iti spun....dar poate ai noroc... Chiar ieri m-a mai intrebat inca un prieten daca nu stiu un tinichigiu-vopsitor bun si tot la asta al meu m-am gandit...de aia-ti spun....trebuie sa vorbesc intai cu el si sa-i spun ce aveti fiecare de facut la masini (prietenul meu stiu ce are de facut, fiindca mi-a aratat)... Deci astept informatii suplimentare...eventual putem continua si pe PM....unde vrei tu.... Vorbeamos! :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.