Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare - Mazda 6 - Caseta de directie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Mazda
Andrei85577
Mi-am luat Mazda 6 ..asa cum am promis !!! I-am dat niste " talpi " ...si trebuie sa recunosc ca trage al naibii de bine ! Nu este la fel de silentioasa ca BMW-utul meu (pe care l-am plimbat in concediu 1500 km si care nu m-a dezamagit).
Cit despre Mazda ...eram foarte multumit pina asta seara cind am dus-o la verificat si tipul mi-a zis ca am joc in caseta de directie (masina are 29 000 km ).
M-am jucat si eu cu volanul si trebuie sa recunosc ca daca-l misc ...din cind in cind face un "glock" (si pe dreapta ...si pe stinga)...mai ales cu rotile bracate- "cind ma fac ca vreau sa ies din parcare".
Este drept ca tipul de la care am luat-o mi-a zis ca a luat un canal mai nasol de a strimbat janta si ca vinovat ar fi un "cap de bara".
Intrebare : Este caseta de directie nasoala ? Trebuie schimbata ? ( mai am un an garantie ! Se poate regla ? Mazda 6 are caseta de directie sensibila ?
Nu de alta dar deja simt ca ma enervez .... si tare mi-e ca scap de ea si ma orientez ...asa cum am avut de gind si recunosc ca am fost un idiot ...catre un BMW 525 tds despre care macar stiu ca este super tank!!!
CRG
din cate am inteles, este o buba comuna la toate mazdele 6, dar nu se defecteaza, ci doar trebuie gresata directia regulat.

Am vorbit cu cei de la service si mi-au povestit ca la insistentele unui client au schimbat caseta in garantie. Si se pare ca n-au rezolvat mare lucru cu asta.

Vezi ca am scris undeva aici despre asta: eu nu mai am absolut nici un zgomot suspect de la ultima revizie. Si chiar si atunci cand era, nu se auzea decat la viraj strans stanga un anume zgomot (dar nu si joc!!) care nu se agrava in timp.

Vezi sa nu fie altceva, stii cum e cu sh-urile.

Bafta!
Andrei85577
Salve
Multumesc pentru raspuns oricum !!!
Stau sa ma gindesc ca la o masina de 28 000 EU - este cam ciudat sa gresezi directia la 5000km .
Sincer !!! Ma gindesc ca este o firma serioasa totusi !!!
As mai avea o intrebare ? La turbina apare un silicon rosu !!! Adica este etansata cu asa ceva ! Am inteles de la un specialist ca nici o firma serioasa ( mai ales japonezii ) nu fac asa ceva ! Pt. mine este foarte important sa stiu acest lucru! Daca nu trebuie sa apara silicon inseamna ca nemernicii de la ROMCAR au umblat la turbina si au schimbat-o cu una mai veche - cit timp a stat masina in service sa schimb parbrizul !!!!
Are cineva idee daca apare acel silicon rosu ?
CRG
eu m-am tot uitat pe sub ea (ca deasupra nu se vede mare lucru) si n-am observat nici un silicon rosu. De fapt turbina trebe sa fie acoperita de un scut de tabla argintiu-mata si nu prea ai cum sa o vezi direct. Daca nu e scutul ala acolo, nu cred ca e ok. Gandeste-te ca treci printr-o balta cu turbina incinsa si neprotejata..
cosmin45741
Intr-adevar, problema cu caseta de directie este generalizata la Mazda 6. Se pare a fi defect de fabricatie, iar mie mi-a aparut de la 5000 km!!! :bash:
Am fost de 5 ori in service cu ea, o data mi-a si inlocuit-o cu totul (sau cel putin asa mi-au zis ei) si degeaba...

Hai sa facem o chestie....Conform legislatiei romanesti, daca apare acelasi defect de 3 ori la rand in perioada de garantie, producatorul e obligat sa ti-l inlocuiasca cu unul nou, adica toata masina noua... Am aflat de chestia asta aseara de la amic avocat si-l cred pe cuvant. Si nu mi-ar displace una noua... Ce ziceti?
Andrei85577
Interesant raspunsul tau !!! Dar nu ai cu cine sa vorbesti ! Si parerea mea este ca nu merita efortul !!!!
Astazi am iesit si eu cu ea pe sosea ...sa vad cum trage la drum !!!
I-am dat 150 ....nu mai mult !!! Si trebuie sa recunosc ca se simtea viteza !!!! In rest ...amortizeaza bine ! Muzica se aude super !
Asa ca sfatul meu este simplu !!!! Eu ...de miine ....o scot la vinzare !!!!
Masina are 29 000 Km si inca un an garantie la Romcar. O vind cu 13 500 discutabil !
Ramin la vechiul meu BMW E34 525 tds si ma gindesc sa-mi mai iau unul dupa al meu ! La mina a doua ...din Germania !!!
Nu sint nici snob ...dar nici un idiot ...mai ales ca masinile ma pasioneaza si am avut si Toyota Supra cind nimeni nu se gindea la japoneze.
Nimic nu se mai compara ...la masini ma refer ...cu ce s-a fabricat pina in 2000 !
Dar BMW ramine BMW si al naibii sa fiu daca ma mai sui in altceva decit in BMW / Mercedes sau Audi !!! Am zis!!!!
Andrei85577
Daca am ajuns sa zic ( ca tocmai am venit din concediu si am tras de masina ) ca BMW-ul meu din 12.12.1996 E34 ( ala cu 4 faruri rotunde) - la 240 000 KM merge mai bine decit Mazda 6 si nu am avut nici o problema cu el ( decit o pompa de motorina din rezervor de 6 milioane originala) - nu consuma gram de ulei - cred ca-ti dai seama cit de dezamagit sint !!!
De ex. ...la BMW caseta de directie este a naibii de desteapta ! Reglabila ! Robusta!!! Am luat de toate si nimic !!! TANK!
La scaune ...am amortizoare cu azot si o mie de reglaje !!! La Mazda ...o simpla maneta si un robinet!!!
Iar cind am inchis usa si au tremurat - " geamul si fata de usa " - am inebunit de oftica !!! Mii de scuze pt. posesorii de Mazda 6 dar sint al naibii de suparat !!!
Andrei85577
smile.gif Am zis
CRG
Andrei, cred ca ai luat una super fugarita. E inadmisibil sa-ti tremure geamul sau altceva la portiera cand inchizi o usa. Ar trebui sa mergi cu a mea sa vezi ce inseamna intretinere..

Sunt si eu de acord cu faptul ca nu se mai fac masini ca pe vremuri; stiu ca suna ca bunicu', dar asa e.
Andrei85577
Buna
Te cred ca o intretii super bine ...dar sincer mie nu-mi place cum merge !
Fugarita ...nu a fost ca tipul de la care am luat-o nu este in stare de asa ceva !!!
A fost mai neingrijita ...sa spunem - adica nu a spalat-o prea mult !!!
La 29 000 ? Cit naiba sa o fugareasca ?
CRG
de unde stii ca n-a avut 129000?

Sa stii ca si eu am dat cu ea de o bordura in iarna (la prima ninsoare) de mi-au clantanit dintii in gura. Iar de gropi are parte saraca, pentru ca fac des A1 la rude (na ca au reparat-o acuma. biggrin.gif )

Si n-are nici pe naiba, greierasi zero, am mers si cu 215 cu ea in vara.
Andrei85577
Salve
Masina a facut revizia la 15 000 km.
Acum eu o fac pe cea de 30 000 km - am zis ca este in garantie !!!
Ma gindesc ca nu avea ala cum sa faca atiti km . Si cine sa o dea in spate ?
Trebuie sa ai scanner adevarat !
In plus ...dupa 2004 nu prea poti sa le mai intorci !
Se vede ...nu pe bord ... pe scanner !!!! Chilometrajul merge numai in sus !!!
Daca locuiam in Germania ... o mai tineam ...dar asa ?
Nu avem sosele / service / piese la timp / asigurare scumpa/ nu este robusta / ...etc .
Tu ce zici ?
Andrei85577
Am auzit ca s-au mai scumpit si asigurarile
CRG
din pacate, asigurarea este mai scumpa pentru orice japoneza pentru iti considera valoarea asigurata cu tot cu 30% taxe, chiar daca tu nu ai platit atata la stat..

treaba se va schimba din 2007.

Iar chestia cu asigurarile mai scumpe cred ca e valabila doar pentru Allianz. Eu am facut la Asiban (la recomandarea celor de la Inscut, care mi-au spus ca nu au pb cu decontarea) si am platit o prima de 5.4% full de full (mai putin tractare), inclusiv cu vandalism. Daca faci full la Allianz si iti taie un nene bun cauciucul, nu te despagubeste..
trami
Mazda 6 n-are o caseta sensibila, dar daca a fost serios canalul pe care l-a luat incearca sa-ti imaginezi o alta masina luand acelasi canal.
Andrei85577
Salve !
Ai dreptate ...ca sa zic asa ! Depinde ce canal a luat !!!
Stiu ca l-a luat cu roata din dreapta ....dar nu inteleg de ce face si pe stinga ?
Si cu rotile drepte ! Si cu rotile bracate !!!
Am discutat ieri cu cei de la Mazda ....de pe Mosilor ...si mi-au zis ca acesta caseta de directie este una reglabila si ca se poate stringe !!!
Da.... mai am si alte masini cu rulaje respectabile si ....stau sa ma intreb ?
Ele de ce nu au probleme cu caseta de directie ? De atitia ani de mers in Bucuresti ?
Tati ...la cit a costat masina ..... puteam sa-mi iau un BMW X 5 la mina a doua (nu mult rulat ) - fara probleme.
Parerea mea !!! smile.gif
CRG
pune problema asa: de ce a vrut tipul sa vanda masina la 29k?.. :angel:

plus ca nemtii au drumuri mai bune si merg mai frumos cu ele..
Andrei85577
Nu este luata de la nemti ...ci de aici ...de la Romcar!!!
In plus ...masina nu trage nici stinga ...nici dreapta ...ci doar bocane directie ijn anumite momente.
Daca te sui in alta ...nic nu simti diferenta !!! Arata si merge ca oricare alta!
Cit despre TIPul de la care am luat-o... pur si simplu nu mai putea sa plateasca leasing-ul !!!!
Si asa ...a pierdut destul !!!
asta nu este masina de 27000 EU.
CRG
Nenea Andrei, de unde ai scos cifra asta de 27K?.. Te rog nu da informatii eronate.

ca fapt divers, eu am dat cu absolut toate darile (inclusiv leasing , inmatriculare, etc) 22.5k plus 3 revizii moka. Si are 136 cp..
cosmin45741
Ete na, gandeste-te ca la banii ei si in clasa ei nu prea au fost multe care sa-i fi suflat in bot. Si nici acum nu sunt asa de multe...
Intr-adevar singura ei hiba e aceasta caseta, care intr-adevar se strange si se vaselinizeaza, dar care incepe sa bocane iarasi dupa cateva mii. Acum nu stiu ce sa mai cred, am intrebat in service-uri (Romcar, Casa Auto- Brasov, Inscut) si se pare ca nu e chiar generalizata. Daca spun mecanicii adevarul sau daca sesizeaza posesorii (pt. ca zgomotul nu e asa de evident) nu am de unde sa stiu.
Cert este ca esti al patrulea posesor pe care il aud cu aceeasi problema, deci ceva-ceva tot exista. Acum nu stiu iarasi daca e vorba de managementul defectuos al Mazdei Romania sau de cel al Mazdei Austria. Solutii sa facem ceva si sa avem problema rezolvata sunt, dar s-ar putea sa trebuiasca sa facem ceva in comun. Hai sa incepem printr-o scrisoare comuna catre Mazda Austria sa vedem ce au de zis. Ce parere aveti?

P.S. Amintiti-va si de legea aia din 2001 de care v-am spus...
Andrei85577
Am devizul facut de firma de leasing !!!! Atit apare !!!
Conteaza citi bani dai dupa ce tragi linia ! Insa ...spre informarea ta ......daca vrei sa te uiti in ultimul nr Quattroruote ...este de peste 26000 EU
Plus ce a mai pus pe ea dupa aceea!
Plus dobinzile ...sper ca nu le-ai uitat !!!
Plus asigurarea integrata !
Pretul ...daca vrei sa te uiti in ultimul nr Quattroruote ...este de peste 26000 EU cu toate taxele incluse !!!!
Poate ai avut parte de un discount baban . De unde sa stiu eu !!!
Eu am doar devizul ...si am vazut exact cit a platit omul acela pentru ...era sa zic eu ce fel de masina !!!
Andrei85577
Salve
Ma gindeam si eu sa facem ceva ...ca asa nu se mai poate !!!
Tocmai citeam pe Forum de tipul care a dus o Mazda 6 la reparat la Romcar si i-au schimbat bara fata cu cea a altei Mazda 6 ...venita tot la reparat !!!!
Tocmai mi-au trimis si interventiile pe care le-a suferit masina pina la 29 000 km.
Umplut freon + revizia de 15 000 (unde mi-au pus ulei SHELL)
Ma gindesc de ce nu mi-a pus OMV ,,,ca si acesta respecta normele producatorului ...dupa cum mi-a raspuns Dl. Sandu - Sef Service !!!!
Zi tu ...TATI ...de ce as mai tine o astfel de masina ...cind nimeni nu te ajuta cu nimic .Toti (dealer... importator ...service ...chiar si Mazda Austria nu te ajuta cu mai nimic ). Toti incerca se se eschiveze cind ai vreo problema.
Trebuie sa ai mereu emotii ...daca-ti aproba un schimb de piese . ..daca ti-au pus piesele ...etc .
Spune-mi ? La ce te-ai gindit !!! O scrisoare ? - nu cred ca influenteaza prea mult ?
Ma gindeam chiar la un OPC sau o actiune in instanta !
Pentru nerespectarea obligatiilor fata de clienti !!!! Tratament incorect !!!
Si cred ca trebuie busit si Dealer-ul Austriac !!! Ba chiar si japonezii de la Mazda !!! Cu ei cred ca trebuie sa incepem !!! Vind masini fara sa se asigure de un minim de promptitudine pentru serviciile de intretinere !!!!
Cine plateste timpul irosit in asteptarea unei piese
Hai sa compunem ceva si sa-i dam bataie !!!!
Ca toti mai avem relatii pe ici ...pe colo ...si chiar intrari pe afara !!!!
P.S. M-am suit ieri intr-o Mazda 6 noua ...sa vad cum se inchid usile fata de a mea (la 29 000 Km). Se inchid la fel ! Adica ambele suna a carton gol iar fata de usa tremura la fel !!!!
Oricum ...m-am linistit !!!! Masina mea ... pare a fi noua !!!! smile.gif))))))
Glumeam desigur !!!!
CRG
eu am in palmares un clio symbol si un megane, amandoua noi si amandoua proaste. Daca prima am cumparat-o ca nu aveam mai multi bani, a doua a fost de la firma.

De fapt ce sa mai, nu consider ca reno sunt masini. Scuze pentru posesorii care citesc.. blush.gif

Legat de problema noastra (se pare) comuna, as mai astepta un pic. Mai am totusi 19 luni de garantie, iar dupa gresare, nu se mai aude nimic. Chiar daca ma repet, vreau sa precizez ca nici inainte zgomotul nu era ceva amenintator si nu se agravase in timp.

Poate ca suna subiectiv, dar eu chiar am incredere in masinile astea...

ps: eu am fost tipul care a patit-o cu bara fata.. :angel: Bara pe care o am acum se observa (daca esti atent) ca e un pic mai vechiuta decat restul masinii.. blink.gif

Cei 26k reprezinta plata upfront, fara leasing. Adevarat, atata iese. Dar cine e nebun sa nu o ia in leasing. Iar in cei 22.5 a intrat tot (comision de mgmt, taxe inmatric, dobanda leasing, acciza, etc). Asigurarea e un cost operational, nu de capex. Scuza-ma, dar lucrez in financiar si nu ma pot abtine.. biggrin.gif
Andrei85577
Ma mai gindeam sa scriem la Mazda .....in Japonia .
Exact la sursa ca sa zic asa.
Da nu am gasit nici o adesa !!!!
Adevarul este ...ca la cite masini Mazda sint in Romania ...nici nu-i intereseaza !!!!!
Cu ceva timp in urma am avut o probleme cu Bavaria (BMW Romania).
Am scris la nemti si imediat au dat telefon ! Chiar ei din Germania ...s-au ocupat ca sa fiu multumit !!!
Bavaria a lucrat intr-o simbata ....chiar inainte de anul nou ...special pt cei nemultumiti !!!
Asa ca ...iata diferenta !!!!
Mai am si un Passat ! Mai vechi !!!! Atentie !
Am procedat la fel si m-au sculat din somn ...la 7 dimineata sa-mi spuna ca au primit ordin din Germania sa ma ajute cu tot ce pot !!!!
DAR NU AM SCRIS LA DEALERI !!!
AM SCRIS DIRECT LA SURSA !!!! IN GERMANIA!!!
CA NEMTII NU SE JOACA !!! CINE ESTE PROPRIETAR DE BMW .... ESTE RESPECTAT DE FIRMA SI FAC TOT CE POT CA SA TE AJUTE !!!!
AM ZIS !!!!
SAU POATE TREBUIE SA TRECEM PE GERMANE !!! POATE O SA-I MOBILIZEZE UN PIC !!!
ORICUM ...MASINA JAPONEZA NU-MI MAI IAU DECIT ATUNCI CIND O SA VAD ...PITICI CU OCHII OBLICI ...MISUNIND PE AICI !!!!
CA SA STIU PE CINE TRAG LA RASPUNDERE !
SI STII DE CE ?
MAI AM SI UN FIAT ALBEEA !!! CIND AM AVUT O PROBLEMA CU EL AM SCRIS IN ITALIA ! mI-AU RASPUNS SA MA INTELEG CU IMPORTATORUL !!! PE EI - PE FIAT NU PUTEAM SA-I AFECTEZ IN NICI UN FEL !!!!
IATA DIFERENTA !!!!
TRAITA DE MINE !!!! FARA VRAJELI !!!!
cosmin45741
CRG, Radule, esti copil!
Cati km ai facuti cu masina ta?
Eu am 55k si cred ca am fost de 5 ori la service cu aceeasi problema. La 30000, in urma amenintarilor si insistentelor mele repetate, la Casa Auto din BV mi-au schimbat caseta cu totul. De fapt nu e caseta, e ceva de la coloana de directie. Aia o greseaza ei, vezi Doamne cu vaselina lor "speciala" si apoi o strang. Mai bine ar pune un pic de Loctite :bash:
Am mai facut 8000 km de la ultima strangere si iar a inceput sa-si dea drumul...
Magarii de la Romcar mi-au zis ultima oara ca nu au ce sa-mi faca, ca asta e singura solutie care le-a dat-o producatorul, adica vaselina si strangere de fiecare data cand e nevoie, de parca trebuie sa ma plimb la service toata ziua...
Am sa discut cu avocatul meu si o sa redactez o scrisoare. Mai intai catre Romcar, pt. ca ei au vandut masinile in Romania si sunt raspunzatori in mod direct, indiferent daca le convine sau nu. Ulterior o sa va cer cateva date pe privat si o sa va trimit scrisoare la semnat. Daca mai sunt amatori, va rog anuntati-va...

P.S. Andrei, lasa-ma si cu Bavaria :bash: Uite ce am patit eu saptamana trecuta:
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=10790
Se pare ca e un adevarat flagel in Romania!!!
Andrei85577
Salve ...
Se pare ca nu ai citit tot ce am scris despre Bavaria !!!
Ca este al naibii de interesant !!! Si toate traite pe pielea mea !!!
Eu m-am plins nemtilor del a BMW ...din Germania !!!! Aia au pus mina pe ciomag ...si au dat in Bavaria Romania ...de stateau aia drepti !!!
Ca pe sirma s-au miscat !!! Nu de alta ..dar inca citeva din acestea si ...parca vad ca le retragea licenta ---De fapt ei sint agreati ...ca sa zic asa !!! Bavaria nu este reprezentanta !!!
Nici dealer-ul Porsche nu este reprezentanta !!!! Este un deealer mare din Austria !!!! Acest lucru mi l-au spus nemtii de la VW > Mi-ai spus clar ...ca sa nu-i confund cumva !!!smile.gif))) Si aia au pus mina pe ciomag ...si au dat in Porsche Buc ...de m-au trezit la 7 dimineata din somn ...dornici sa ma ajute !!!smile.gif))
NU SINT REPREZENTANTE IN ROMANIA ! DOAR RENAULT/DAEWOO/SI VOLVO CAMIOANE! IN REST SINT SMECHERASI CARE SI-AU LUAT O FRANCIZA DEM LA TE MIRI CE DEALER DE PE AFARA !!!
Asa ca sfatul meu pentru toti este urmatorul !!!!
1.Dreptatea o gasesti afara ..la straini ...ca sint mult mai cinstiti ! Si nu oriunde ...ci la nemti!!!
Ca sa fie clar !!!!
2. De acum inainte ...am sa-mi iau numai masini la mina a doua ...din Germania ...cu putini KM la bord !!! Mercedes /BMW/sau poate Audi sau VW! Si nu din parc de masini !!! Sa fiu al doilea proprietar!!!
CA SA NU IMBOGATESC FIRMELE DE LEASING !!!!smile.gif)))
Am un inginer care a lucrat in Germania la BMW si in America si in Europa !!!!
Are scule ultimul racnet speciale (mai ales la BMW)...scule de aviatie !!!!Scanere ...programe !!!
Eu stau in scaun ...fumez o tigara si ma uit ce-mi face baiatul la masina ...cu explicatii !!! Ma sfatuieste ce piesa sa-mi iau .....de unde ..ca sa fie originala + altele !!!!
Mi-a schimbat curelele in 10 minute ca la distributie am lant !!!
Uleiul l-a extras cu un aparat cu vid ca sa nu ramina mizerie in motor!!!!
Mi-a spalat masina si radiatorul plin de praful din oras !
Si am jucat si o tabla si m-am carat in concediu !!!!
Mie asa-mi place !!!
Am banul in buzunar si fac revizii si schimb piese cind vrea muschiul meu !!!! Si eu dictez !!!! Ca am banii ! smile.gif)))) Acesta este filozofia mea !!!
SI CULMEA ESTE CA, CHIAR MI-A PLACUT MAZDA 6 !!!! SA-MI TRAG CIORAPII PE FATA !!!
DA CU PROBLEMA LA DIRECTIE SI CU SERVICE DE TOT RAHATUL + PESE SCUMPE NUMAI PE COMANDA ...CA SA MA SPOLIEZE DE BANI ....! EI BINE ...ACEST LUCRU NU-L INCHIT !!!
DE CE NU SARE DEALER-UL DE UNDE AI LUAT MASINA SA TE APERE!!! CA BANII AU STIU SA-I IA !!!! SA SE BATA PENTRU TINE ..CA SA TE TINA ?FRECTIE CU DIANA LA UN PICIOR DE LEMN !!!!
AM ZIS !!!
P.S. Mama ce le-as face astora de la ROMCAR ! As sigila (insemna) masina ...la laboratorul acela de politie si as inscena un defect si as lasa masina 2 sapt in service !!! Sa vad eu unde umbla !!! Ce piese ciordesc de pe ea !!!!
Si la receptie ia-s zice !!! Ia ridica masina in rampa !!!! sa te tii frate ....!!!!
Andrei85577
ACTIUNEA INSEAMNA TOTUL !!!!
HAI SA-I DAM BICE !!!
EU SINT DISPUS SA SEMNEZ SI SA-TI DAU DATELE PE CARE LE CERI !!!!
PLUS ORICE ALT AJUTOR PE CARE POT SA-L DAU !!!!
DEAL !!!!
P.S. Ma gindesc sa va insemnati reperele (componentele ) scumpe cu 2-3 feluri de oja . Ca sa nu aveti surprize !!! TURBINA - mai ales !!!! In special pentru cei ce fac revizii la Romcar !!!!
cosmin45741
Ok then...Rabdare o saptamana- doua...
Andrei85577
Cine se ocupa si de mobilizarea celorlalti posesori de Mazda 6 cu probleme ?
cosmin45741
Pai nu stiu cum as putea sa-i mobilizez, mai era cineva pe topicul despre Romcar, dar nu am mai auzit de el de mult...
cristi52331
Ma bag si eu!!! Luati-ma si pe mine!!! (chiar daca nu am Mazda6, la cate am patit eu cu romcar......)
Andrei85577
Salve
Am fost ieri la BDT sa-mi fac revizia de 30 000 km!!!
M-am programat de pe o zi pe alta !!!
S-au purtat super ok !!! A durat 2 ore ! Mi-au gresat si directia !!!
Nu mai fce zgomot !!! Cica nu au pus japnezii un fel de vaselina speciala pe caneluri !!! ca se preia jocurile !!! Ma rog ...cam ciudat ...da nu mai face !!!
Sa vedem cit timp !!!
Revizia m-a costat 7 800 000 lei ! Acceptabila as zice !!! smile.gif
Insa dupa ce am receptionat masina nu a mai mers alarma !!! Decit dupa ce am dat un pum in portiera !! Si cind am zis ca s-a rezolvat ... am observat ca Imobilizatorul (semnul acela - o masinuta cu o cheie pe el ) pilpiie la o secunda !Chiat si daca inchid masina !!! Nu-mi aduc aminte sa fi pilpiit pina acum !!! Ma duc iar la ei !!!
Sa fie din alarma ?
La voi cum este ? Asa trebuie sa faca ?
Andrei
Andrei85577
Cu toate acestea ... tot sint decis sa o vind !!! Nu este pentru Romania !!!! M-am convins !!!
Piesele sint duble ca pret fata de BMW ...de ex.! Poate filtrele de la BMW nu sint originale (de fabrica )....da oricum la noi esti obligat sa le schimbi des !
Mai era o Mazda 6 CD care avea ambreiajul bulit la 30 000 km!!!
Alta ciudatenie !!! Cum naiba sa crape la 30 000?
In rest ...masinuta merge foarte bine ...trebuie sa recunosc !!!!
Da ...de ce sa stau eu cu frica ....mai bine o dau !!! Am zis !!!
Andrei85577
Buna
Sper ca nu ai uitat !!!!
Andrei :bash:
Andrei85577
Se mai aude ceva cu "Scrisoarea" aceea ? !!!
Abia astep sa aud un semn !
Chiar daca nu o sa mai fiu posesor de Mazda 6(sper ) smile.gif)) dau si eu o mina de ajutor !!!
Intre timp am studiat piata din Germania si deja corespondez cu nemtalaii pentru un BMW 530d cu tiptronic si televizoras ...sa-mi vad meciurile !!!
Culmea este ca a inceput sa-mi placa cum merge masinuta ....da ....nu se compara cu un BMW.
Andrei
Miu87084
Salut ! Eu am o mazda3 30.000 km si sunt multumit 200% momentan. Un prieten de-al meu are o mazda6 100.000km si a avut o problema i s-a oprit motorul in mers in rest a zis ca e super multumit si chiar primeaza in comparatie cu celelalte achizitii (hyundai coupe si opel astra) .

Despre service:

Sunt multumit de service-ul ProLeasing Ploiesti ,timp putin , manopera ieftina , rapizi si prompti.

Despre Romcar Bucuresti spun doar atat dk ar fi sa le dau un factor de satisfactie acela ar fi -10 si un cadou :bandit:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.