Help - Search - Members - Calendar
Full Version: conexat cu astra 1.4
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
claudiu85347
am fost cu masina la electrician, a verificat aprinderea, totul e ok, dar nu primeste scanteie numai cand si cand. am dus-o la atelier pe rotile ei si am adus-o inapoi trasa. a doua zi a pornit, a mers cam o ora fara nici o problemă, am oprit-o si după vreo două ore a pornit la sfert de cheie, am lasat motorul sa mearga cam o jumatate de ore totul ok, am facut cam 500 matri si s-a oprit. nu a mai vrut sa porneasca. invarte dar nu are scanteie. electricianul mi-a spus ca e posibil sa fie calculatorul masini. se poate? oricum am vorbit cu mai multi electricieni și mecanici, problema este strict electrica dupa parerea tuturor dar nu stie nimeni ce are. solutia cred ca este sa ma duc la tester si sa vad ce imi spune acolo. daca aveti vre-o sugestie o astept, oricum voi reveni cand voi rezolva problema mea. poate va ajuta si pe altii
eddie
Ti-am dat eu citatul corect acolo unde ai mai scris acelasi mesaj.Nu e nevoie sa scrii de 2 ori acelasi lucru.Discutia continua acolo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.