Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Asteptand Octavia2 AMB. 1.9 TDI...
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Iancu86043
Salutare tuturor...

Urmeaza sa intru in randul posesorilor de Skoda...Dupa indelungi deliberari m-am hotarat...

Skoda Octavia 2 Ambiance 1.9 TDI/105 CP/cutie manuala
Culoare: Argintiu Diamant, Tapiterie ONYX.
Optionale:
- cotiera fata (cu mufa input)
- Maxi-dot
- telecomanda inchidere centralizata
- pachet drumuri grele
- proiectoare ceata.
As mai fi vrut si altele dar....

Masina va fi produsa in saptamana 40 si o voi primi aprox. in saptamana 43 (sfarsitul lui octombrie).
Leasing cu avans 40%....
Dealer ELCAR GID Buzau. - ce-mi puteti spune de acest dealer..nu exista prea multe impresii pe forum ....

Nelamuriri:
- Masina va fi Model Year 07....deci va fi Euro3 sau 4?...asta pt. ca pliantele contin informatii contradictorii...la fel si diferitele pagini ale dealerilor romani...in unele e precizat ca doar cele cu transmisie automata DSG ar fi Euro4...la altele e trecut Euro4 si la cutia manuala/motor 1.9 TDI..deci?...difera in functie de tara, sau?
- ce putere de iesire are MP3- Player-ul Stream din dotare?
- care sunt cheltuielile imediate dupa ridicarea masinii?...dealerul mi-a comunicat ca imi trebuie doar 54 lei pt numerele provizorii..totusi doar atat? Pe specificatia de comanda in josul paginii scrie ca autovehiculul va fi dotat cu trusa medicala, etc..in valore de cca. 170 ron...de asta nu mi s-a spus nimic...si care ar fi cheltuielile legate de inmatricularea masinii...RCA? etc.
- am un an CASCO gratuit..mi s-a spus ca mai mult de atat nu mi se poate oferi (nici eu n-am insistat cu discounturi, cadouri etc.) doar am intrebat...

Si ca o precizare (din punctul de vedere al unui jurist)...Contractul de livrare are clauze exclusiv in defavoarea utilizatorului...practic nu poti sa le atragi raspunderea in nicio situatie nefericita care s-ar putea ivi...
S-auzim de bine ....
F L O R i N
Ai facut o alegere buna.Ce pot sa ti spun despre cheltuieli este ca eu am platit decat rovigneta care este 60 ron si atat.Nu am platit taxa pentru numere pentru ca intra impreuna cu asigurarea in taxa servicii logistica pe care o platesti odata cu avansul masinii.Cat despre trusa medicala pot sa ti spun ca nu are asa ceva,cel putin a mea nu a avut. Oricum iti doresc sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara evenimente.

_____________________
Octavia 2 1.9TDI 105CP
DORU
Iancu, din ce stiu, la O II exista deja din MY 2006 numai Euro 4. Asadar, masinuta ta va fi foarte probabil Euro 4. Lucian poate sa ma corecteze, daca gresesc !
Lucian72846
Pentru 1.9 tdi / 105 CP ( BJB ) cutie M5 , norma EURO 3 , restul DSG si 4x4 ( BKC ) EURO 4 !
Iancu86043
Sunt putin dezamagit.....care ar fi atuurile lui Euro4 fata de Euro3? taxe mai mici? pret mai mare la revanzare ?
Lucian72846
Atuurile sunt si de partea lui EURO 3 , poti alimenta si cu E3 si E4 , fara probleme . Nu sunt probleme la revanzare !
Iancu86043
MP3 Player-ul Stream ofera un sunet cat de cat "decent"?
nu sunt pretentios...care ar fi puterea aprox.
Despre dealerul ElcarGid (Buzau) ce-mi puteti spune..cum sunt tratati clientii dupa vanzarea masinii? n-am gasit deloc comentarii referitoare la acest dealer...cu toate ca Buzaul e plin de Skode..
Lucian72846
4 x 35 W ! aceasta este puterea pt MP3 player Stream . Trebuia sa ceri informatia direct la dealer in momentul prezentarii produsului , banuiesc ca in test drive ai incercat si instalatia audio !
Iancu86043
Multumesc de informatie...in actula masina (Oltcit) am in portbagaj un subwoofer cilindric BS cu un singur difuzor 250 W RMS...credeti ca ar putea fi pus in portbagajul Skodei si adaptat la Playerul masinii fara prea mari complicatii (tras cabluri etc.)..sau nu merita osteneala...
Nu a existat un drive-test....a fost dragoste la prima vedere.. biggrin.gif
Sunt oarecum familiarizat cu Octavia (1.9 TDI) varului meu.... am stat putin in masina expusa si am analizat-o vizual..nu mi-a fost prezentata.
Lucian72846
Mare greseala , cum ai ales fara sa incerci si fara sa-ti fie prezentata ? uite ai nevoie de informatii si le cauti pe forum ! Da se poate monta subwoofer la Stream .
Iancu86043
..Stream-al are iesire dedicata pt subwoofer sau va fi legat la unul din cele 2 canale din spate?

Intreb aici pt ca n-am fost pe deplin lamurit nici de catre dealer... legat de Euro 3/4...la inceput m-a asigurat ca e Euro4 (mi-a prezentat chiar un pliant/catalog scris in engleza)...apoi eu am rasfoit unul in romana si acolo scria Euro3...domnisoara a contactat telefonic pe "cineva" si mi-a confirmat..Euro3 (se va produce pana la sfarsitul lui 2007)...cat despre Maxi-Dot mi-a fost descris in genul: uitati cat de bine se vede ecranul...
piciul
Sa ai parte de ia frate ,maine plec si eu cu O I in concediu bicycle.gif
Iancu86043
..grea e asteptarea...in fiecare zi cand merg la birou trec pe langa sediul ElcarGid si numar zilele ramase...aprox. 43..
adrian78254
am simtit si eu ca plesnesc pana a venit
dar trece
acum nu ma mai pot da jos din ea
am 12 difuzoare care se aud bine bine si DSG in rest tot cam asa
merita efortul
se tin de cuvant cu termenul
dar cam la fix
nu prea poti sa te astepti la sosiri accelerate
Lucian72846
QUOTE(Iancu86043)
..Stream-al are iesire dedicata pt subwoofer sau va fi legat la unul din cele 2 canale din spate?

Intreb aici pt ca n-am fost pe deplin lamurit nici de catre dealer... legat de Euro 3/4...la inceput m-a asigurat ca e Euro4 (mi-a prezentat chiar un pliant/catalog scris in engleza)...apoi eu am rasfoit unul in romana si acolo scria Euro3...domnisoara a contactat telefonic pe "cineva" si mi-a confirmat..Euro3 (se va produce pana la sfarsitul lui 2007)...cat despre Maxi-Dot mi-a fost descris in genul: uitati cat de bine se vede ecranul...


Total , lipsa de profesionalism ! Stream - ul nu are iesire dedicata pt subwoofer . Vei folosi iesirile ptr spate cu preamplificare .
Iancu86043
..inca aprox. 39 zile...

Ce anume trebuie verificat la primirea masinii? exista o lista "pomelnic" in genul celei pentru Logan?...din cate am mai citit pe aici ar fi cateva "chestii" care se activeaza doar la cerere..si ulterior pe bani (stergator care mai porneste o data ..blocare automata portiere dupa ce depasesti 15 km/h..)...mai sunt si altele???..

...MP3 Playerul functioneaza si cu motorul oprit? ..daca nu (cum e la Octavia1), se poate "remedia" usor...??
Butnaru71161
verifici daca ai motorina.
daca nu ai ii pui si te plimbi cu ea frateeeee....
dupa 2-3 zile incepi sa te gandesti la amanunte.
Lucian72846
Da , functioneaza si cu motorul oprit !
Butnaru71161
la mine stergatorul mai merge inca o data (asa a venit din fabrica).
chiar, pe timp de ploaie, la intermitent, cand ma opresc la stop incep sa mearga mai incet.
inchiderea usilor dupa 15 km se poate configura cu vagcom, si nu am auzit pe cineva care a trebuit sa plateasca pentru asta.
semanal sonor la armarea usilor (la mine asa a venit)
cauta pe forum ce se poate configura cu vagcom-ul.
trebuie sa verifici daca nu ai zgarieturi, lovituri, telecomanda, si alarma (cum suna, cat de tare, etc). (eu le-am verificat mai tirziu, ca in momentul cand am vazut masina am uitat de toate, si de zilele nesfarsite de asteptare)
Iancu86043
..din cate am citit pe vwforum clientii sunt multumiti de service-ul buzoian ElcarGid...in cele 4 pagini ale topicului sunt doar aprecieri la adresa domnului Vlad Rusnacenco..... asa ca m-am linistit! biggrin.gif
DORU
Vlad Rusnacenco a lucrat o vreme la Avia Motors din Militari.
Iancu86043
...inseamna ca a deschis afacerea avand si experienta....nu doar entuziasm.
Lucian72846
Este un tip ok !
Serban66387
"- care sunt cheltuielile imediate dupa ridicarea masinii?..."

Daca primesti masina la sfarsitul lui Octombrie, pai la ce ar cam trebui sa te gandesti ? blink.gif
Exact - ca vine IARNA ! - adica ar fi bine sa-ti iei ROTI DE IARNA :samui: :samui: :samui:
Iancu86043
..pai ce, nu vine cu pneuri universale? sau sunt de vara?
Serban66387
QUOTE(Iancu86043)
..pai ce, nu vine cu pneuri universale? sau sunt de vara?


Habar nu am cu ce vine in RO ... in Germania o masina noua se livreaza cu roti de vara! Dupa aia, e problema ta cu ce o incalti iarna ...

Poate ca in RO vine cu universale, dar eu personal nu am deloc incredere in ele!!! Am avut acu' ceva ani pe un BMW mai vechi cacaturi d-astea universale si cum era pojghita de gheata sau un pic de zapada, de-abia mai puteai merge cu masina... probleme pornire de pe loc, in curbe - chiar mergand cu viteza f. redusa!!! De cand am Zafira si Clio, le-am incaltat special pt. iarna si e perfect - zapada, polei, no problemo!!!
Si daca ma gandesc la cat de repede si bine se curata zapada in RO, pai atunci nu mai stau pe ganduri...
Rotile de iarna nu sunt un "moft" - stiu, e o cheltuiala in plus, dar te asigur ca merita - doar nu ai chef sa patinezi cu noua ta masina ??? blink.gif
Si daca ai pofta cauta un pic prin internet, sa vezi diferenta la distanta de franare cu sau fara cauciucuri de iarna... de la temperaturi de 7 grade in jos, se face simtita diferenta!

Oricum, masina ta , banu tau, viata ta! Fiecare cum vrea el...
:wave:
bebeko
Masina vine echipata cu cauciucuri universale. Si nu sunt chiar asa de rele pe timp de iarna cum spune Serban , dar asta depinde de modul cum conduci. Sigur de preferat ar fi cauciucuri de iarna , iarna si cauciucuri de vara , vara :wave:
Lucian72846
Recomandare : anvelopele mixte , fac cate putin din toate , un compromis pentru ceva ieftin si de uzura , nu se compara insa cu randamentul si eficienta anvelopelor dedicate pe sezon !
DORU
Anvelopele mixte, desi se spune ca sunt SI pt vara, SI pt iarna - de fapt corect ar fi sa se spuna despre ele ca NU SUNT NICI pt vara, NICI pt iarna. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.