Help - Search - Members - Calendar
Full Version: amortizoare renault megane 2 bicorp
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
Adrian81432
Am fost la service renault la CET sud in berceni si mi-au zis ca e 300 lei un amortizor (amortizoru+manopera) Ce parere aveti?? e un pret normal sau nu?? Astept recomandari de alte service-uri
Dan27
asa ieftin?smile.gif)
ionut83652
da cam asta e pretul cam intre 270-350 ron
cip40884
cu amortizoarele scapi ieftin, dar problema este ca este necesar sa schimbi si capetele de sus, flanse sau cum vrei sa le spui. Si alea costa mai mult decat un amortizor. Altfel.....o sa apara un joc in rulmentul de acolo.
ncristi
Flansele amortizor se schimba in urmatoarele cazuri:

-daca auzi "harsituri" (sau trosnituri eventual) la rotirea volanului-->mai intai greseza rulmentul (cel care sta deasupra arcului)---daca tot nu merge schimba-l. After market il iei la 700-800000lei fabricat de marci consacrate :febi, SKF, koni etc

- daca cloncane pe piatra cubica sau la deniveari atunci este dusa flansa (o bucata mare de cauciuc care preia socurile de la amortizor). Tot after matket costa de la 500000-la 1.5mil.

-daca ai ambele manifestari atunci schimbi flansa cu totul.

Ca sfat: NU LE SCHIMBA LA SERVICE RENAULT!!!!! Piesa la ei costa 5 mil 1 bucata adica cam cat 1 set complet facut de SKF care este net superior celui original renault.

Bafta.
Ps
Preturil la amortizoare este OK.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.