Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ajutor
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
miki64285
poate s a mai discutat pe forum ac problema.mergeam linistit cu 120km/h si dintr o data acul de la kilometraj a cazut brusc la 110km/h pt citeva sec.nu cred ca a fost o iluzie optica.ce as putea face?trebuie sa schimb toate ceasurile?precizez ca am un logan 1.6.daca merg la service ciumpalacii ma vor crede?sau trebuie sa mergi cu gura mare.multumesc pt event raspunsuri
Cipp
Senzorul de viteza?
Damian53219
daca ti-a facut o singura data figura asta, eu ti-as sugera sa stai linistit. numai daca se repeta poti intra linistit in panica biggrin.gif
Vlady74561
Problema se pare ca este cunoscuta si este de la rotitele de plastic din turometru. Uzura sau fire de praf. Am patit si eu de vreo 3 ori pana acum dar deocamdata nu am fost sa il schimb. Mai am putin pana la prima revizie si vad ce fac atunci.

Ca idee, daca esti in garantie, la service, trebuie sa il schimbe, daca nu cu scandal la Vocea Clientului la Dacia.

Acum am citit ca tu ai patit la vitezometru nu la turometru.
A70877
salut!

am facut revizia de 10000 km.
masina nu a avut nimic pana sa ies din servis. dupa aceea , la turometru s-a auzit un pacanit, in timp ce urca sau cobora in turatii. m-am intors si mi-au schimbat imediat ceasurile. nu omit ca am avut grija sa fie toata lumea multumita chiar de la prima intrevedere (adica revizia de 10 mii)

concluzie: merita sa incerci sa mergi la servis, mai ales daca e in garantie

bafta! beer.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.