Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema Skoda Fabia
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Iulian86421
Salut

Am o Skoda fabia 1.9 SDI . Cateodata cand incerc sa pornesc motorul nu se intampla absolut nimic , rotesc cheia si nu se aude nici un zgomot. Daca incerc de mai multe ori pana la urma porneste. Nu mi se intampla prea des pana acum mi s-a intamplat cam de 3 ori la interval de vreo 2 saptmanai asa.

Daca a mai patit cineva va rog sa imi spuneti si mie ce ar putea fi.
Vlad75531
nu invarte deloc. Ma gandeam poate era de la bujiile incandescente care s-au dus. Dar daca nu se intampla nimik, probabil e ceva electric.
Alex72641
Eu am patit la vechea mea dacie. Prima data de la oxid pe borne, a doua oara de la contactul stricat si a 3-a oara de la BUJII!!!
Oricum vezi ca este un forum dedicat Skoda si sunt acolo cativa baieti care te-ar putea ajuta. http://www.masini.ro/forum/viewforum.php?f...60ccac946c8cdf7
Jeff
Poate fi un releu din bord, mai apar lipituri reci pe pinii acestuia. Se rezolva in 5 minute de catre un meserias.
Iulian86421
Aseara mi s-a intamplat din din nou. M-am chinuit aproape 30 min pana a pornit. Cam cat costa testul cu vag-com ? M-ar putea ajuta sa gasesc care e problema ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.