Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW X5
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW > Alte modele
GUVI
Omul cu BMW X5 era bucuros. O adevarata fericire acest BMW X5 full- options, cumparat de doua zile numai. Omul cu BMW X5 este un om calm si intelept : traverseaza orasul cu viteza modesta. Asta nu inseamna ca omul cu BMW X5 se lasa depasit. Nu, nu se lasa depasit, dar e calm. Foarte calm. Paraseste orasul pentru autostrada. 140 kilometri pe ora este o viteza modesta, insa omul cu BMW X5 vrea sa savureze o dupa-masa insorita.
Din intamplare arunca o privire in oglinda retrovizoare. De obicei omul cu BMW X5 nu are nevoie de oglinda retrovizoare, omul cu BMW X5 merge spre viitor, iar viitorul e in fata. In plus, stie ce e in spate: toate masinile depasite. Insa ceva spulbera rutina! Ochiul omului cu BMW X5 tocmai a fost atras de o miscare anormala in oglinda retrovizoare.
In loc sa se micsoreze, un obiect se marea, din ce in ce mai mult. Asta insemna ca un obiect se apropia. Mai precis, obiectul avea o viteza mai mare decat omul cu BMW X5. Decat BMW X5-ul lui ! Obiectul sarea toate directiile intr-o agitatie de nedescris. Omul cu BMW X5 ramase ca si paralizat de uimire si nu reactiona. Un vehicul straniu ajunse la inaltimea lui si isi incetini viteza. Omul cu BMW X5 vede un geam coborandu-se si o mana agitandu-se. Intrigat, coboara si el geamul.
Aude " Cunoasteti noul Matiz ?"
Oooh, indrazneste sa ma jigneasca ! Indrazneste sa ma jigneasca cu un Matiz ! " Da, cunosc noul Matiz, dar el va invata sa cunoasca bunul vechi BMW X5 " gandi timp de o clipa omul cu BMW X5, privind in oglinda cum celalalt scadea in dimensiuni. Isi relua plimbarea placuta.
Intamplarea recenta l-a facut sa cunoasca " Matiz-ul ". Se gandeste chiar ca necunoasterea aceasta nici macar nu i-a lipsit. In schimb se intreaba ce anume poate motiva oamenii sa cumpere " asa ceva ". Chiar si in cea mai crunta mizerie ar prefera un car cu boi decat sa se injoseasca cu " asa ceva ". Hotarat lucru, trebuie sa ai grave probleme neurologice ca sa cumperi " aia ". Surpriza ii intrerupse sirul ordonat al reflectiilor.
Surpriza din retrovizorul sau, mai precis dezordinea din retrovizorul sau, un obiect sau mai bine spus o agitatie dementiala crestea constant in dimensiuni. Facea salturi nebunesti si se regasea pe asfalt la intervale mai mult sau mai putin regulate. " Iata-l din nou " isi spuse omul cu BMW X5. Vacarmul ajunse din nou la inaltimea sa. Un umanoid ce parea vizibil ca ocupa obiectul zbiera inca o data, disperat :
" Cunoasteti noul Matiz ???"
" Da, cunosc noul Matiz " si de data asta piciorul omului cu BMW X5 apasa pāna la refuz pedala de acceleratie si se smulse din compania cea infama. Decorul nu mai era decat un sir de culori care zburau spre spate. Timpul se reducea la fractiuni adaugate. Elementele de pe marginea atostrazii apareau brusc si dispareau instantaneu. Departe in spate. Omul cu BMW X5 conducea la limita aderentei. Si imposibilul se produce. Explodand in toate sensurile intr-un fum demn de o locomotiva cu aburi, obsesia revenea. La viteza aceea, nu era decat o pata dislocata in retrovizoare. Ajunsa la inaltimea sa, omul cu BMW X5 reusi sa distinga, iesind dintr-un vacarm monstruos: " Cunoasteti noul Matiz ? " " Da, il cunosc " reusi omul cu BMW X5 sa raspunda, exasperat. " Dar de ce ? " Printre urlete de tabla si zgomote de explozii intretesute o fraza abia audibila ajunse la el.

Cum schimb in a doua ???
M i h a i
laugh.gif cum de nu am vazut threadul asta pana acum?!?!

insa originalul era cu un ferrari si cu un trabant...oricum adaptare de nota 10
Stefan26953
extraordinar ... mi-a placut la nebunie fragmentul cu x5 . senzational . ma si gandeam cum mergeam si eu cu bmw-ul meu pe autostrada si mi-ar face unu asa ceva smile.gif)))))))))
Peugeot_Fan
Bmw X5,superbul 4x4 costa foarte mult,dar merita banii.
Otto73
o sa fie eclipsat de jeep srt8
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.