Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De unde cumpar material "fonoabsorbant"...?
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Interior
Random
Am un nissan Almera si am montat sub-ul in podeaua portbagajului, cu magnetul in roata de rezerva. Problema e ca nu se mai aude la fel ca atunci cand era in cutia lui. Eu cred ca de vina e izolarea fonica a interiorului rotii de rezerva,asa ca va intreb: DE UNDE GASESC SA CUMPAR, LA CE MAGAZIN este materialul ala gros(2-3 cm) cu care e antifonata caroseria masinii sau fetele usilor?
Bogdan54824
Dacă CD-ul tău nu are butoane de schimbat discul atunci nu prea cred că suportă CD changer. Dacă le are atunci în mod cert suportă.
Ce poți să faci este să cauți pe net un adaptor Nissan - Alpine, evident afară pe site-uri specializate.
Eu asta am făcut pt. Corolla. Doar ce le-am montat astăzi, dar am avut avantajul să mi le comande cineva din state și să mi le trimită pt. că e destul de greu de găsit un site ( din state, din Europa e ceva mai ușor, dar și mai scump) care să accepte card-uri emise în România și care să mai și livreze la noi.
Random
Am gasit. E un material ca o vata sintetica, de 5mm grosime.Se foloseste la captuseli de genti posete, hnorace... . Am "inabusit" sub-ul(partea din spate cu magnetul) in materialul asta si se aude super bine....ca in cutia lui originala. Se vinde la metru liniar(are cam 2 m latime) si eu l-am luat de la un magazin de materiale, tesaturi cu 30.000/m.liniar.
James Kilowatt
Are efect daca e bagat sub mochete, si pe interioarele usilor? Elimina din zgomotele exterioare?
Da' m-ar interesa daca cineva a verificat, nu doar ce spune reclama.

PS
Unde se gaseste?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.