Help - Search - Members - Calendar
Full Version: oglinda retrovizoare dreapta, mai ingusta!?
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
r4mp
discutia a pornit : http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=11592 aici, si ca sa nu inghesui topicul acela cu curiozitatea mea.... care este logica sau practica de a avea oglinda dreapta mai mica?

modele ar fi golf iv, bora, passat, mertz E de prin 88 89, si probabil si altele
r4mp
blink.gif
Davidinho
Poate se gaseste cineva mai destept si ne lumineaza. Imi vine greu sa cred ca un morman de specialisti nemti s-au gandit ca mai bine nu lovesti oglinda decat sa ai o vizibilitate mult mai buna.

Va zic din propria experineta ca e f incomoda oglinda aia, iti da si un mic punct mort in care nu vezi nicaieri daca ai o masina in lateral
CatalinKRK
Eu zic ca e din cauza unghiului mort de pe partea soferului. Oglinda din stanga mai are in plus cativa centrimetri cu oglinda conveza, ceea ce in dreapta nu e
AZAZEL
se pare ca au ajuns si ei la concluzia ca o oglinda mai mica pe partea dreapta nu aeste o idee prea buna. incepand cu 2002 au inceput sa renunte la aceasta idee. astazi nici o masina a lor nu mai are oglinda mica pe dreapta.
AlexTM
Asa-i, Octavia mea din 2001 are oglinda mai mica, iar cele noi nu mai au.

Dar pe mine nu ma deranjeaza, chiar imi convine, ca atunci cind parchez cu partea dreapta spre strada nu ma mai obosesc sa o rabatez.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.