Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Se poate fura ?.
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
stefan85205
Salut colegi de forum,

Dau buzna cu o sumedenie de intrebari peste voi, dar nu am pe cine altcineva sa intreb.

Deci, se poate fura radio CD Player-ul de pe masinile VW (Polo, Golf, Passat, etc.). Intreb asta pe motivul ca este integrat in bord.

Ma gandesc, ca este mult mai greu de furat decat cel normal. Si se poate monta iar numai pe un VW.

Deci ?. biggrin.gif
r4mp
mai bine reformulezi pana nu iti sar fanii VAG la gat bicycle.gif
mike.omega
Si daca vede ca nu ti-l poate lua macar il strica biggrin.gif

PS: exista si furturi la comanda :angel:
stefan85205
V-am intrebat pentru ca totusi, cred ca rata "furtabilitatii" biggrin.gif acestor cdplayere este mai mica spre deosebire de cele normale care se iau pana sa apuci sa te ridici din pat sa te uiti pe geam.

Stiti cazuri ?.
guerilla
da, eu stiu cazuri. chiar doua. ambii posesori au trebuit avut insa casco. la una din masini s-a rupt o parte din bord - probabil au fortat cu un levier.
nu te pune cu mintea prostului ca e odihnita.
de regula astfel de scule se fura la comanda. e simplu sa te protejezi - sistem de alarma, zona luminata, folie de protectie pe geamuri. minimizezi riscul si maximizezi timpul hotului de operare, astfel incat sa nu ii convina sa se "bage".
altceva n-ai de facut. la urma urmei e un fier, nu merita sa faci ulcer si sa pierzi noptile uitandu-te pe geam daca nu ti-au sterpelit bijuteria.
HalbaSus
Nu stiu cum e la alte masini dar stiu ca la sharan (casetofon + CD player impreuna) se scoate foarte usor, fara sa fie nevoie sa demontezi bordul... E adevarat ca nu sunt foarte dese furturile de casetofoane standard dar dupa cum ziceau si altii... se mai intampla.
stefan85205
Ok, deci se scoate usor; am crezut ca daca e integrat in bord ar iesi mai greu.

Alarma nu ma tine buzunarul sa dau 14 mil. pe Viper pe care o monteaza cei de la Cardinal si altceva nu pun ca mi-a frica sa nu se "certe" cu computerul masinii ca am cetit o multitudine de discutii cum ca nu mai porneste la sfert de cheie dupa montarea unei alarme.

Intr-o zona iluminata sta, este asa de luminata ca vad si un gandac pe strada (eu stand la et. 1 si masina la 4-5 metri de balcon, inconjurata de 3 stalpi de iluminat).

Ma mai consolez cu faptul ca deoarece se poate monta numai pe VW (poate si Skoda) "cererea" este mai mica.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.