Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Golf 4 1,9 tdi lichid directie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Ghita A.
Imi spune si mie cineva unde este vasul in care se poate completa/schimba lichidul (uleiul) de servodirectie la golf?
M-am uitat ca la felu 3 pe sub capota si numa vasu ala nu il gasesc... blush.gif
TLS-09
Nu stiu sigur daca te ajuta dar am sa atasez o schita care sa arate pozitia la mine.M-am gindit ca este cam aceeasi generatie si acelasi tip de motor astfel incit e posibil sa fie tot pe acolo pozitionat.
Asadar probabila locatie este in dreapta vasului de expansiune si putin mai in fata lui cam in dreptul filtrului de motorina. E o cutiuta de cca 10/5 cm.
TLS-09
Incerc sa revin cu o poza
Ghita A.
multam fain... la ala m-am gandit si eu ca ar putea fi, dar chiar nu arata a vas cu ceva lichid in el blush.gif
ionut83652
QUOTE(Ghita A.)
Imi spune si mie cineva unde este vasul in care se poate completa/schimba lichidul (uleiul) de servodirectie la golf?
M-am uitat ca la felu 3 pe sub capota si numa vasu ala nu il gasesc... blush.gif


cauta un rezervor micut cu dop verde ala e vasul pt servodirectie
TLS-09
Domnule Ionut,nu mai mult decit ieri sau alaltaieri Mariustom ti-a scris:"Alooooo, d-le Ionuț, dumneata chiar nu citești posturile dintr-un topic, doar te bagi în seamă singur?
Ia uite ce zice mai sus cel ce a deschis topicul:
" TLS-09 a scris:
Chestiunea era simpla : se arsese becul ... Becul a costat exact 4,7 RON iar manopera a fost 0 RON ca pentru asa un maruntis nu au considerat ca se impune."

Deci, a rezolvat problema.
Și vii d-ta acum, cu o propunere de rezolvare.
Totuși, studiind posturile d-voastră, am găsit de nenumărate ori mesaje postate la o distanță de 2-3, chiar și 4 luni de postul precedent, doar pentru a posta.
D-le Ionuț, oare chiar umblați să aveți cât mai multe posturi, sau chiar aveți atât de multe de spus într-un timp așa de scurt?
Toate cele bune,
Ciao "

Nu cred ca trebuie reiterat si de catre mine ceea ce a spus Mariustom dar ,daca ai fi citit topicul de la bun inceput, ai fi vazut ca Ghita a realizat deja care este vasul cu lichid pentru servodirectie, astfel incit raspunsul tau nu mai avea sens decat daca doresti sa cumulezi un anumit numar de posturi prin raspunsuri date aiurea.
Presupunind ca nu a fost o chestiune intentionata (desi asa cum a observat si Mariustom se cam repeta greseala) o sa te rog sa fii mai atent in continuare.
Salut!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.