Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Laguna II, afisaj ciudat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
gabi63320
Parca am mai vazut problema asta pe aici, dar comp. de bord imi spune imediat dupa pornire sa schim uleiul cat mai curand. Desi nu are decat 6500 km facuti numai in afara orasului, adica concedii si 10 luni vechime, cred ca undeva e posibil ca mesajul sa fie corelat cu timpul si nu cu km facuti. In carte scrie ca uleiul se schimba la 15.000 km sau o la un an. Ce credeti, ma duc degeaba la service? Am vb. pe mes cu cineva de la reprezentanta si au zis ca au mai intalnit problema aceasta, dar uleiul si motorul erau ok, adica l-au schimbat normal, dupa nr. de km.
Mircea38023
Tine intr-adevar de timp...nu de km. Dar, totusi, e cam devreme sa te anunte la 10 luni. Sau cel putin asa mi se pare mie. S-a mai intalnit problema, care de fapt...nu exista tongue.gif. Fa revizia la un an fara grija.
piston-forje83145
iti e greu sa te duci in service,daca e in garantie te duci fara grija le spui problema si trebe sa o remedieze,scurt.
ionut83652
nu are nici o trteaba aia e doar un interval estimativ presetat se poate usor modifica intervalul la un service sau poti sa il resetezi singur daca te hotarasti sa il resetezi da un mail la ionut1410@yahoo.com si iti spun cum se face
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.