Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fiat Punto 1.3 multijet
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
nelu58183
Am achizitionat (masina nu a venit inca, sper ca in 3 - 4 zile o pot ridica) un Fiat Punto Clasico 1.3 multijet. Acum am un usor regret ca nu am facut un efort financiar suplimentar si nu am luat Grande Punto. Inainte am avut un Opel Corsa 1.2 cu care am avut un accident destul de dur soldat cu dauna totala. Care ar fi problemele la care ar trebuii sa ma astept de la aceasta masina.
Ciobanu45513
Eu am un Punto multijet din 2004. Problemele pe care le-am avut cu ea nu au fost majore...am schimbat pe garantie pompa de ambreiaj (la 44.000 km) si curatat contactele la electromotor pentru ca nu mai pornea (tot garantzie).
In rest pe gropi sau drumuri cu denivelari se poate sa mai scartzie plasticele de la bord.
In afara de asta am schimbat doar consumabilele (filtre, uleiuri si placutze).

Felicitari si s-o conduci sanatos!! biggrin.gif
Eduard46373
Eu am unul fabricat in 2003 si il am de anul trecut,50.000 are acum.Am avut probleme cu electromotorul si bateria dar le-am schimbat pe garantie.
In rest la ,service fiat te rupe la revizii,iti ia foc buzunarul!Eu astept acu in OCT sa termin garantia sa schimb service-ul unde sa ii fac intretinerea ca e tare ieftin sa iau Ulei din Metro sau Cora si filtru si sa dau 20 lei la schibat ,decat la ei juma de salariu,sau la 40.000 am lasat cu schimbatul de placute frana fata cam 10 mil !
Acum mai am ceva probleme cu inchiderea centralizata,face ceva fitze!
In rest,ai ABS,eu n-am si iarna injur rau de tot,dar se comporta super per ansamblu,cel ma bine sta la consum!Eu unul sunt multumit de ea,cu toate ca la confort nu se compara cu masina nemteasca!
CEi drept daca puteai sa faci rost de bni pt GrandePunto....ala are 5 stele la siguranta iat motoarele sunt ecva mai performante,insa au crescut greutatea masinii si a crescut si consumul,daca nu fugi la curse asta e mai economic(Punto II) mai ales in oras!
Opelul tau cat consuma in oras,am niste prieteni c re au vanut unul tot de 1.2 si consuma ....rau de tot,peste 10.
nicu86242
Eu am un Fiat Punto Multijet si am avut numai belele cu el. Are 1 an si 22.000 km. La inceput mi sa- stricat aerul conditionat. Am mers l;a service de vreo 5 ori. Nici acum nu merge bine (pierde freon(. Apoi am descoperit ca imi ploua in ea pe partea stanga fata. Am fost de 4 ori la sevice cu ea si nimic. Nu stiu ce sa ii faca. Sunt foarte dezamagit de masina. Nu va luati asa ceva. Cele mai bune masini raman cele germane
Eduard46373
Nicu,dar ai luat-o de noua???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.