Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Parcare de lunga durata (pazita)?
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
TheCube
Stie cineva vreo modalitate prin care se poate lasa masina intr-o parcare pazita sau cel putin imprejmuita, pentru perioade mai lungi, cum ar fi o saptamana? Normal, nu la preturi de 30.000/h, ci oarecum rezonabile astfel incat sa poti sa-ti permiti sa lasi masina acolo cat timp pleci in vacanta.

Am nevoie de asta pentru ca o sa-mi iau masina noua si plec in concediu fara ea. Nu mi-e frica atat de faptul ca trebuie s-o las in parcarea blocului, ci mai mult pentru ca masina fiind noua, nu o cunosti si nu poti sti ce-i vine sa porneasca alarma din senin si sa sune doua zile innebunindu-ti vecinii pana se termina bateria...

Bineinteles ca exista solutii de genul "iei masina dupa concediu" sau "cauti pe cineva cu garaj", insa prima nu depinde de mine, ci mai mult de termenele de livrare, iar a doua e foarte putin probabil sa o pot pune in practica.

Thx.
Watcher
O solutie serioasa nu am insa mi-am adus aminte de un banc cu un evreu care vine la banca si cere un imprumut de 3 dolari pe 3 luni de zile, bancherul se uita stupefiat la el, dar stii ca ai la noi la banca 100 milioane. Evreul: daca nu imi dati 3 dolari imprumut imi mut afacerile la alta banca, asa ca primeste imprumutul, apoi cere sa il garanteze cu BMWul cel nou. Iarasi stupefactie, ca valoreaza mai mult de 3 dolari, iarasi amenintari, pana la urma se accepta si conditia asta, ii iau BMWul si il baga in parcarea bancii si tipul pleaca lnistit in vacanta spunand nevestei "am aranjat parcare pazita cu 1 dolar pe luna"
danmatyas
eu zic sa vb cu dealerul sa ridici masina dupa ce vii din concediu, nu cred ca te refuza.
Arheopterix
E parcarea de la Intercontinental.
madalina
e o parcare pazita pe iancu de hunedoara. insa se poate inchiria pe ora sau pe ora (180 RON/luna sau 1 sau 1.5 ron/ora)...
CRG
e si la pasajul Obor o parcare. N-am incercat insa niciodata.
Alex-F1
QUOTE(dan florin57283)
eu zic sa vb cu dealerul sa ridici masina dupa ce vii din concediu, nu cred ca te refuza.


Da, asta e cea mai buna idee pana acum! arigato.gif Suna-i si spune-le ca esti placat din localitate (nu trebuie detalii), ca s-ar putea sa nu te intorci pana in data in care vine masina si ca ii vei contacta tu imediat cum revii in oras! Nici eu nu cred ca va fi o problema, daca e un dealer respectabil.....doar n-o sa-ti zica: "dom'le, nu stiu, vii dupa masina in ziua in care soseste la noi, altfel o dam altcuiva"!!! blink.gif
TheCube
Masina as lua-o inainte de a pleca in concediu, pentru ca mai am niste drumuri de facut si mi-ar prinde bine.

Oricum, am vorbit cu un coleg care isi lasa motocicleta in parcajul subteran de la Obor si platea cam 35.000 pe zi. Pentru masini spunea ca ar fi triplu. Eu zic ca e convenabil pentru perioade de cate o saptamana, cum e cazul meu.
tommy59961
cauti o firma care are curte mare si paznic, dai la paznic o sticla cu ceva si lasi masina linistit.
Emanoel-Adrian
In parcarea de la Inter imi tin eu masina,costa 2.7 mil./luna,mai poti apela la parcarea din spatele mag.Unirea,cea supraetajata,costa 60 Euro.Acolo masina ta este in siguranta !.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.