Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Astra G 1,4i benzină
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Gelu84640
Am un Astra din 2001, 66 KW/90 CP și un mecanic bun, dar fara tester. Mașina e în principiu OK, dar niște chestii îmi par în neregulă:
- mi se turează motorul, de obicei când plec de pe loc și motorul e rece, dar uneori și în mers când schimb vitezele;
- de câteva ori, nu mi-a pornit la prima cheie, făcând doar un clic fără să antreneze electromotorul;
- de 2 ori pasageri ocazionali mi-au spus că au avut senzația că au fost ușor electrocutați la atingerea portierelor;
- mi-au apărut pe partea inferioară a portierelor niște pete minuscule car par rugină, dar care se șterg cu laveta dacă insist.
Aștept îndrumări. Mulțumesc.

gedalor1967
costinel90585
Am si eu acelasi tip de Opel 2001-150000km, care prezinta aceleasi simptome: se tureaza, in special, "la rece", turatia crescand si scazand ca si cum as accelera si as decelera voit ( si mai cunosc pe cineva cu aceeasi masina care face la fel ) dar din discutii cu unii cunoscatori nu este nicio problema. In ceea ce priveste clicul de la pornire s-ar putea sa fie o problema la electromotor (probabil uzura la perii)-ar trebui verificat. Partea cu electrocutarea, nu poate fi vorba decat de o incarcare si o descarcare electrostatica produsa in special vara, atunci cand masina sta in soare. Referitor la asazisele pete ruginii de pe caroserie care se curata prin frecare, sa nu fie vorba despre anumite "substante" cazute din pomii sau alte alea langa care parchezi masina!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.