Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Directia greoaie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Alex64222
Salut

De 2 zile am observat ca directia este destul de greoaie chiar si in mers.Uneori la curbe "usoare" parca se simte o mica vibratie in volan si ambreiajul a devenit mai greoi la apasare.Am verificat nivelul la servo si este OK la pompa de frana la fel.

Multumesc
Lucian72846
Cel mai bine , fa o vizita la un service Skoda . Acolo vei afla cauzele problemelor mentionate de tine !
Alex24
Ai luat cumva vreo groapa, fix inainte sa ai simptomele astea? Verifica caseta de directie
Alex64222
Gropi nu am luat, chiar si la treceri de tranvai sau drum mai nasol merg f.incet.M-am uitat la uleiul de la directie si este la nivel e ok.Prima data a aparut acum cateva luni dar parca s-a remediat isi mai revenise.Cineva mi-a spus ca si pompa se aude cam ciudat.O1 nu are senzori pe circuitul acesta de directie ca sa imi indice o posibila defectiune.
Lucian72846
Nu are intr-adevar senzori care sa identifice oarece defectiuni , dar la service vor constata problema si o vor si remedia , fara probleme , este totusi un important element ce tine de siguaranta , apeleaza cu incredere la specialisti Skoda !
Alex64222
Salut

In mod ciudat si-a revenit pot spune ca acum este ok.Probabil ca o sa fac o vizita in service cat de curand.Fara a face reclama imi recomanda cineva un service bun pentru directie
Lucian72846
Orice service autorizat Skoda !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.