Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Merge masina fara Ulei?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Butnaru71161
Din pacate cand am comandat masina nu am inclus si pachetul de drumuri grele.Si nici nu mi-am pus scut metalic.
Acum sunt stresat ca e posibil sa sparg baia de ulei si sa raman cu masina in drum.
In afara de a-mi pune scut metalic mai exista si alte solutii?am auzut ceva de genul ca daca folosesti nu stiu ce aditiv poti merge cativa km (cam 300) si fara ulei.
Stiti ceva de ce aditiv e vorba?Cand se pune?Cat se pune?
Multam
j o k e r
Sper sa nu fie considerata reclama avand in vedere ca intrebi de un produs specific. E vorba de Dura Lube Advanced Formula Engine Treatment. E in jur de 1 milion si nu e greu de gasit. Se pune tot flaconul (aproape 1 litru) cand faci schimbul de ulei, restul uleiul recomandat de producator. Este insa un produs menit sa reduca frecarea si nicidecum un mijloc preventiv pentru a putea merge cu baia sparta.
Tu zici de 300 KM. Enorm... In reclama TV puneu chestia asta in motoare "ruginite" si il porneau fara alt fel de ulei, dar doar atat, nici vorba sa mearga asa...

Daca te intereseaza mai multe, cauti pe google dupa numele de mai sus... dar dupa parerea mea nu e o optiune.

Deci, in afara de scut, in caz de spart baia, solutia ramane... tras masina pe dreapta, tractata si alta baie.

:wave:
Butnaru71161
multumesc mult pentru raspuns.
stiu ca nu este o solutie dar in momentul in care ramin in camp si am o urgenta trebuie sa am si alternative. cel putin sa ma pot deplasa pina la primul service.
Jonin
Esti prea prapastios,ce spui tu e un caz f.f.rar.
Aditivul se pune in motor doar cand motorul s-a dat la ulei si vrei sa amani segmentarea.
Lucian72846
Cea mai buna solutie , in acest caz este montatrea pachetului de drum greu in service Skoda , sau CASCO ! .... dar fara ulei motorul nu merge !!
bogdan43846
Poti merge linistit pentru ca motorul tau nu este prea jos astfel incat sa atingi cu baia de ulei. Problema asta o au in general dieselurile
Alex72641
Daca ai puternice inclinatii off-road atunci ai gresit masina smile.gif. Scutul ala costa vreo 270 Euro si crede-ma ca era o cheltuiala care nu prea se justifica. Numai daca mergi pe camp poti atinge cu baia. Din cate stiu aditivul se pune la motoare cu peste 100k km pentru a le mai prelungii viata sau dupa cum spunea Bogdan, perioada pana la segmentare.
Oricum baia este suficient de rezistenta si nu o sa ai tu ghinionul asta. Poate sa cazi cu masina in vreun canal sau ceva de genul asta. Vad ca esti din Bucuresti, daca stii strazile Uverturii si Orsova, pe care merg destul de des, o sa ma intelegi cand spun ca acel scut nu te ajuta decat pe camp. Mergi cu grija
Butnaru71161
multam de incurajari.
acum sunt linistit. am crezut ca la orice pietricica se sparge baia. dar se pare ca nu e asa de sensibila.
stiu strada Uverturii. Daca pe acolo nu se sparge baia atunci e in regula.
bebeko
Sigur ca merge masina fara ulei . Daca iti lovesti si rezervorul de benzina/motorina, cred ca masina merge si fara aceste lichide , dealtfel neimportante pentru fuctionarea motorului :boxing: La fel ca si uleiul !!! biggrin.gif
suliman48653
poti sa pui si METABOND.
eu am pus , si vreau sa zic ca e bun. am vazut prezentarea. poti sa mergi vreo 100 km fara ulei.
Lucian72846
Dupa care .............. gata !
RAzvan84775
DACA TU TE GANDESTI CA S-AR PUTEA SA-TI SPARGI BAIA DE ULEI, SI SA RAMAI FARA, SI SA MAI MERGI INCA 100 K SAU 300K :wave: WAUUU CE CURAJ TREB. SA AI...APROPO INAINTE SA FACI ASTA SUNA UN PRIETEN..POATE TE REMORCHEAZA EL..

AM GLUMIT...CUM ESTE MASINA ..MA BATE GANDUL SA ACHIZITIONEZ O SKODA OCTAVIA MODELUL NOU 1.6 MPI, 102 CP.
TLS-09
Cu sau fara Dura-Lube, Metabond etc dupa citiva kilometri ala nu va mai fi motor niciodata.
Cu duralube a fost un scandal in SUA si i-au obligat sa-si modifice reclama deoarece dadeau informatii false despre calitatile lui, sens in care s-a pronuntat si o hotarare judecatoreasca in SUA.
Butnaru71161
pt: RAzvan84775
am mutat in noul post creat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.