Help - Search - Members - Calendar
Full Version: becul rosu de la baterie de pe bord
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
cristian84557
Becul rosu de la baterie de pe bord nu mi se mai aprinde cand pun contactul. Porneste normal la prima cheie dar nu se mai aprinde, inainte se aprindea. E vorba de un passat 1.9 tdi 130cp, 2002. astept raspunsuri. Multumesc
Horia49540
ori s-a ars becul ori releul care il comanda...
sau alte lucruri mai "specializate"
cristian84557
Daca ar fi ars releul nu ar ttrebui sa am si alte necazuri cu masina pe partea electrica? nu vad absolut nici o diferenta de cand nu se mai aprinde becul rosu de la baterie. chiar nu-mi pot da seama ce este.!! in cartea tehnica zice ca atunci cand se aprinde becul rosu de la baterie si ramane aprins e bateria gata si trebuie schimbata , altceva de becul buclucas nu zice nimic.
Nu a mai patin nimeni asa ceva ca si mine?
george71302
Domnule, cel mai bine e sa suni la un dealer VW si aia te lamuresc exact; daca ti se cere sa te duci in service si sa platesti pentru constatare, atunci mai incearca pe forum , poate te ajuta cineva; oricum, multa bafta si s-o stapanesti sanatos ! :wave:
cristian84557
s-a rezolvat treaba cu becul rosu, nu facea foarte bine contact mufa de la motor. acum e ok , multumesc pt. ajutor. !!! band.gif
TLS-09
QUOTE(cristian84557)
in cartea tehnica zice ca atunci cand se aprinde becul rosu de la baterie si ramane aprins e bateria gata si trebuie schimbata , altceva de becul buclucas nu zice nimic.

Chair daca ai rezolvat problema trebuie sa te atentionez ca raminerea aprinsa a becului de baterie nu indica doar epuizarea baterieie si necesitatea schimbarii ei. Poate foarte bine sa indice o problema la alternator, respectiv acesta sa nu incarce suficient sau deloc. In atere situatie becul se aprinde dar bateria nu trebuie in nici un caz schimbata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.