Help - Search - Members - Calendar
Full Version: sa fie opel astra?????????
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
dana84550
BUNA!AM NEVOIE DE CATEVA SFATURI SI SPER SA MA AJUTATI.VREAU SA FAC UN IMPRUMUT LA BANCA(INCA NU M-AM HOTARAT LA CARE)SA-MI CUMPAR UN OPEL ASTRA CLASIC CAM LA 7000 DE EURO.
DACA STIE CINEVA LA CE BANCA E MAI BINE SA FAC IMPRUMUTUL DE 5000 DE EURO SI CE FEL DE ASTRA SA-MI IAU?CE MOTOR?...NU MA PRICEP DELOC DAR IMI PLACE FOARTE MULT.
VA MULTUMESC SI SPER SA MA AJUTATI.
florin55503
banca oricum te jupoaie. iti spun ca unu care a lucrrat ceva vrme in sistemul bancar. du-te pe la mai multe banci si vezi care la aceiasi suma imprumutata iti ofera cea mai mica rata si dobanda si comisioane.

cat despre masina astra e o masina ok.
Geroge73919
e cam scump dar merita un 2.0 DTI
florin82141
asa este o astra cu motor de 20 dti mamanca pamant,nu te va lasa in depasire nici macar la deal si confort confort deci se merita sa iti iei o astra.si cu bancile cam asa este.te jupoaie.deci tre sa unbli.si dureaza de la 1saptamana pana la 1-2-3 luni pana iti acorda credit deci bafta si sa ne anunti si pe noi band.gif
florin55503
cel mai rapid acorda credite raiffeisen bank. dobanda care o afiseaza e in jur de 7,5 dar cea reala e de 12,5. de fapt cam aici se invart toate.

brd are o dobanda mai mica dar dureaza cam 2 sapt. si la restul e tot cam la fel. la raiff dureaza 2 zile dar dobanda e putin mai mare
florin58588
Mergi la Raifaisen, ai avantajul ca nu vei sta la cozi infernale cand vei platii rata si nici nu te tin prea mult cu actele;cat despre astra este o masina economica, fiabilitatea mai trebuie lucrata 1,7 este puturos dar ai un consum de 4,5 l/100km pe cand unul de 2.0 este mai vioi dar nu cine stie ce in schimb iti va manca cam 6 l.Bafta
florin82141
cred ca tre sa precizezi unde iti mamanca 6%.eu am astra de 2.0si imi ia mediu 6%dar afara daca merg frumos imi ia 5% crede-ma nu te mint-asta se intampla pe autostrada.si in oras imi ia 7%.nu vreau sa ne certam dar5 sa stie omu la ce sa se astepte nu? biggrin.gif
florin82141
cred ca tre sa precizezi unde iti mamanca 6%.eu am astra de 2.0si imi ia mediu 6%dar afara daca merg frumos imi ia 5% crede-ma nu te mint-asta se intampla pe autostrada.si in oras imi ia 7%.nu vreau sa ne certam dar5 sa stie omu la ce sa se astepte nu? biggrin.gif
dana84550
multumesc pentru raspunsuri.sunt scumpe piesele la astra?ma gandeam si la un seat ibiza
o sa incep sa umblu pe la banci.am auzit ca cea mai mica dobanda o au cei de la volksbank.unii mi-au spus ca e mai bine sa fac un leasing sh...voi ce ziceti?astept cu interes orice detalii.
Mariustom
Salutare :wave:
Dacă e să dăm un sfat, păi hai să-l dăm în temă, fără a deruta pe ceilalți :evil: .
De exemplu, florin55503 spune: "cel mai rapid acorda credite raiffeisen bank. dobanda care o afiseaza e in jur de 7,5 dar cea reala e de 12,5. de fapt cam aici se invart toate."
O dobândă de 7,5 % nu am văzut la Raiffeisen deloc!
De exemplu, creditul pt. nevoi personale "Flexicredit", fără ipotecă, se acordă în baza venitului tău sau al celor din domiciliul comun, cu o rată a dobânzii anuale de 11,9 % + 3% Comision de administrare biggrin.gif , doar că perioada de rambursare este de până la 6 ani, de unde rezultă o rată mare, doar că BNR nu permite ca rata să fie mai mare de 30% decât venitul lunar. De aici, rezultă o sumă mai mică de creditare.
Cea mai mică dobândă la Raiffeisen este pentru creditul Flexicredit Plus, 7,9%, cu ipoteca domiciliului, cu comision de procesare de 2%, care este cam cea mai mică dobândă de pe piață.
BCR acordă credit pt nevoi personale cu o rată a dobânzii anuale de 10,75 la care se adaugă un comision lunar de 0,33%.
Exemplele sunt pentru credite în Euro.
Băncile mai acordă un credit pentru mașină, dar doar noi biggrin.gif .
Eu îți recomand să mergi la cele două bănci (dacă vrei, și la altele), și să ceri să-ți facă o simulare funcție de venitul tău (sau și al celorlalți din familie) pentru aceeași sumă, și să vezi la cât se va ridica rata finală de plată, pentru a compara.
Când mergi la bănci, întreabă de toate comisioanele și de D.A.E. (Dobanda Anuala Efectiva) biggrin.gif .

Cât despre mașină, îți recomand să-ți cumperi una de dincolo, sau una adusă recent de cineva de încredere, ca să nu fie mânărită.
Baftă, și mai scrie-ne Dana ce ai rezolvat. :wave:
luci84477
sunt de aceeasi parere cu marius...mai bine ceva strain tot sh...gasesti un golf 4 cu 6500 cu ceva km parcursi dar totusi garantez ca e destul de buna
dana84550
m-am gandit eu si la un golf4 de afara,dar nu cunosc pe nimeni si nu cred ca imi ajung 7000 E cu tot cu vama si inmatriculare.
80%imi voi lua opel astra 1.7l.as vrea 2.0l dar e mai mult de 7000 E.ma gandeam si la un seat ibiza,citroen c2 sau c3..sunt dragute,dar nu stiu cat de bune sunt.care e mai usor de intretinut?eu am un tico de 2 ani si n-am avut nici o probl cu ea.mi-a spus cineva ca a schimbat la un opel cureaua de distributie si inca cateva pise si l-a costat 17mil.asa de mult costa?
sha_ro83729
nu lua second hand ... o sa iti para rau
Radu50689
Gasesti si cu 7000 si cu motor 2.0 DTI!e mai bun motorul si nu risti sa te lase in drum iar consumul in plus e neglijabil fata de avantaje; oricum cu banii ce i-ai da in plus pe curelele de distributie platesti sigur diferenta de consum!
Am un coleg care are motor de 1,7 DTI si de fiecare data cand intra intr-o depasire mai la limita sau trebuie sa o 'friga' la deal ajunge sa se gandeasca la sfaturile mele si-i pare rau ca nu a cautat totusi una cu motor de 2.0!(i-am povestit inainte care e problema cu puterea la limita cu 1,7 DTI)
Eu circul zilnic in Timisoara consumul mixt nu ajunge la 6, iar cand am mers doar afara am consumat fix 5!
dana84550
mersi de sfaturi.tre sa astept 3 luni ca tocmai mi-am marit salariul sa pot lua imprumutul.raiffeisen bank imi acorda 5000 de euro pe 6 ani.suma de rambursat e 7700.cam mult.oricum mai caut...
in 3 luni am timp sa iau cea mai buna decizie.
pana atunci poate gasesc pe cineva sa-mi aduca de afara.
dana84550
ce sa nu iau second hand?
florin82141
pai cred ca altceva la 7000 de euro nu cred ca poti sa iti iei si nu stiu de ce(sha_ro83729) zice ca o sa iti para daca iti iei SH.pot sa bag mana in foc ca mai mult de jumate din cei care sunt pe forum au SH.probabil ca si-a luat si el nu SH si poate ca sa intepat.dar eu zic ca merita.eu am un astra caravan 2.0 dti 16v si cand am luato avea 210.000 de km.merge impecabil.mi-am aduso singurel din germania.daca vrei iti dau o adresa 2 din nurnberg sa te intereseaza sa pleci tu dupa ea
florin82141
sa ne zica sica si noua (sha_ro83729) de ce nu se merita SH.eu unu sunt foarte curios.care iar fi motivele pt care nu ai plac SH
dana84550
as vrea sa ma duc sa o iau singura.dar cu vama si toate taxele cred ca tot la banii astia ajung,daca nu mai mult.nu?
vma
daca te duci sa o iei singura de obicei ajungi la mai multi bani decat daca o iei direct de aici pentru ca cei care le aduc stiu de unde sa cumpere. Totusi ai o sansa mai mare sa nu fie manarita desi acum cam toate autohaus-urile din germania au invatat sa faca manarii si in general fac.
Eu recomand tot astra 2.0 DTI. Ai sa fi surprinsa cum poate sa traga motorul asta. Eu sunt foarte multumit de masina mea.
Totusi nu pot sa fiu de acord cu consumurile puse aici din punctul de vedere al masini mele. Nu zic ca nu e real doar ca la mine consuma mai mult. E adevarat ca eu trag de masina si o turez destul de tare, cu alte cuvinte o "forjez". Consumul meu este 7.9 in oras, 6 afara.
florin82141
daca vrei sa te duci sa o iei singur cu vama si cu drum te duce acum pe la 7500-8000euro.dar sti ca daca este manarita este manarita doar acolo si nu si in tara.oricum nu prea o sa gasesti nimic sub 150.000 de km.te asigur.si nici aia nu sunt reali biggrin.gif dar eu cred ca merita sa te duci tu mai te plimbi mai vezi germania :brave: si sti ca tu ti-ai luati cu mana ta
dana84550
e adevarat ca opel astra 1.7 are motor de isuzu si doar cel de 2.0 are motor de astra?
florin82141
da este adevarat ca opela astra cumororul de 1.7 are motor de isuzu iar ce de 2.0 are motor de ecotec opel.dar dij cate am auzit eu ar mai fi un motor in dotarea celor de la opel .ar fi un motor de fiat 1.7.nu stiu daca este adevarat.este??????? biggrin.gif blush.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.