Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caut NAVI DVD sau CD cu estul Europei!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW
Florin84452
Salut la toata lumea!

Caut DVD sau CD cu estul europei! Ptr BMW NAVI Profesional!

Ce fac cei care au in masini NAVI? Cum se descurca cei care au NAVI in estul europe? Sau il au numai de forma?
Florin84452
Asa ceva ?!!! nu are nimeni NAVI in RO?
Watcher
Problema este ca BMW trebuie sa achizitioneze harti cu Ro de la un producator. Hartile sunt scumpe, Romania nu e o piata importanta => nu vei gasi CD (DVDuri) uri originale BMW - singurele care merg de altfel.

Solutia 2 - Nav n GO limusine = iti adauga un black box cu harta Romaniei, harta care merge binisor. Dezavantaje: e cam scump si dc vinzi masina o iei de la inceput

Solutia 3 : Iti cumperi un PDA cu GPS si pui pe el sau IGO sau ROAD sau TomTom pt estul Europei (mai prost ca primele 2 pt ROmania)- te documentezi unpic inainte ce iti place mai mult vezi avantaje sau dezavantaje la fiecare sistem inparte dar ca solutie generala e mult mai mobila - il iei si in buzunar, il pui pe alta masina, etc. Initial IGO era exagerat de scump, acum harta pt toata Europa (de fapt 26 de tari din care lipseste Grecia- ca absenta notabila) e vreo 800-1000 RON - deci mult mai acceptabil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.