Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cod cas Astra G.
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Andrei59324
Am un pritene care si-a schimbat bateria si acum are cas-ul blocat.
A mai incercat sa bage codul da nu merge....p ecran apare "SAVE"....si mai e o pb.....codul este 8372 dar p cas are butoane numai pana la 6 smile.gif).
Are cineva idee cum as putea sa-l deblochez???
eddie
Apesi pe tasta 1 de 8 ori,pana creste la 8,pe tasta 2 de 3 ori,pe tasta 3 de 7 ori si pe tasta 4 de 2 ori ! :wave:
danmatyas
si ca "enter" apasa pe tasta 5 smile.gif
Andrei59324
Merci mult!!! O sa incerc sa vad daca-mi iese. beer.gif
Cipp
Enter tasta 6!
Andrei59324
care taste mah....??
Ca enter e p tasta multifunctionala...p butonul d volum....
Dana... faci misto d mine??? biggrin.gif
CLAUDIU84194
QUOTE(Andrei59324)
Am un pritene care si-a schimbat bateria si acum are cas-ul blocat.
A mai incercat sa bage codul da nu merge....p ecran apare "SAVE"....si mai e o pb.....codul este 8372 dar p cas are butoane numai pana la 6 smile.gif).
Are cineva idee cum as putea sa-l deblochez???

in primul rind ce cas ai( modelul). banuiesc ca nu ai carte si instructiuni pt el caci acolo scrie clar cum se face la resetarea codului.
cu un telef la 0722461787 te rezolv rapid
Andrei87409
in functie de modelul casetofonului, trebuie apasata o combinatie de taste, sau tinuta apasat o tasta pana auzi un ton de confirmare si inainte si dupa introducerea codului, iar pt a introduce codul tii cont de ce spune E d d i e dar de apasat apesi pe fiecare buton tinand cont ca numaratoarea incepe de la 0 (zero), deci apasi de 9 ori pt 8, de 3 ori pt 2 samd.
Stelica87964
in legatura cu casetofonul blocat fi atent:pui contactul,dupa care tii apasat pe tasta multifunctionala si in acelasi timp pe tasta AS sau asl nu stiu cum ai tu acolo,ti apasat cateva sec. pina apare code ---- si la fiecare linie bagi cifrade la cod ,daca il sti binenteles
GEORGE82166
MULTUMESC DAR NU POT AJUNGE ACOLO
IMI ARATA NUMAI SAFE 7
NU-MI DA SPATIUL PT INTRODUS CODUL
EU STIU SA INTRODUC CODUL DAR NU AM UNDE
PRIN CARTE ZICE SA-L LAS 10 MIN
DAR NU STIU IN CE MOD
OPRIT
PORNIT
CU BORNA SCOASA?
MULTAM MULT!
sergiu1
cred ca s-a blocat la safe 7. majoritatea casurilor de opel se blocheaza dupa 3 incercari. lasa-l alimentat ,evident si pornit ,citeva ore si incearca cu butonul de AS.daca nu merge, trebuie sa te duci la cineva care decodeaza ,sa-ti reseteze counterul.se face numai hard. daca esti din buc. ti-l fac eu.
Rares92547
Buna ziua,

Va solicit ajutorul, deoarece problema ma depaseste: am cumparat un Opel cu Radio - casetofon CAR 300 (F) si l-am demontat si am pus un Kenwood (mp3) in locul lui. Kenwood-ul a functionat o perioada (sub o ora), dupa care a inceput sa se comporte anormal : se tot intrerupea alimentarea. Am verificat toate firele, erau ok, l-am montat inapoi si pornea, dar nu se mai auzea nimic in difuzoare, cu volumul pe maxim si cu afisajul melodiei (mp3) aratānd ca se derula normal. Am renuntat momentan sa inteleg fenomenul si am montat Kenwood-ul pe o Dacie si merge perfect. Am pus inapoi CAR 300 (F) si-mi afiseaza doar SAFE. Bineinteles ca nu am codul, iar de la reprezentanta Opel imi cer 10 EURO si cel mai grav 2 saptamāni (este in CO cel care face legatura cu firma producatoare, sau asa ceva ...). Ce optiuni am, ce pot face ? In principiu vreau sa renunt la casetofonul original CAR 300 (F), sa pun altul, dar de ajutor ar fii si sa-l pot reporni.
Multumesc
eddie
Ar fi trebuit sa stii sa ceri codul radiocasetofonului original. Daca casetofonul este codat,nu vei reusi sa-l decodezi decat cu ajutorul firmei Opel.
Daca il schimbi cu altceva,un MP 3 spre exemplu si acum ai comenzi pe volan,le vei pierde.La fel si al treilea rand de pe display-ul de bord.Te costa atat de mult ca sati readuci comenzile pe volan si randul pierdut al display-ului,ca pur si simplu nu prea merita.Daca nu ai comenzi pe volan,nu e pierderea mare,informatiile de pe randul trei al display-ului vor fi acum pe display-ul MP 3-ului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.