Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FABIA SEDAN 1.9 SDI - ELEGANCE
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
ion49433
NU MAI MERGE AERUL CONDITIONAT.CAND APAS BUTONUL SE APRINDE CONFIRMAND COMANDA DAR NU PORNESTE COMPRESORUL.ARE 4 ANI SI 60.000 KM.PRESIUNEA LA FREON ESTE DE 8 BARI.CE AR PUTEA SA AIBA ,MA POATE AJUTA CINEVA?
Ady1
S-a putea sa fie senzorul de evap din bord. Mergi la service pt diagnoza VAG
DORU
Probleme posibile:

- nu mai ai freon (putin probabil)
- compresorul s-a defectat !
- butonul de la care comanzi AC are un contact defect

Verifica aceste cauze si revino cu mesaj. Daca te gandesti sa apelezi la service, du-te la cel autorizat Skoda.
ion49433
AM FOST LA SERVICE SI PANA SA SE LAMUREASCA ELECTRICIANUL CE AR URMA SA VERIFICE A PORNIT COMPRESORUL SI TOTUL A FOST IN REGULA . A DOUA ZI DE DIMINEATA A MERS , LA PRANZ S-A MAI OPRIT O DATA SI CAND AM AJUNS ACASA IAR A PORNIT .POATE FI DIN CAUZA FILTRULUI DE POLEN?
DORU
Ion, am o rugaminte: poti renunta sa scrii cu Caps activat? Multumesc!

Filtrul de polen trebuie schimbat pt ca aerul sa circule lesne. In plus, sa nu apara mirosuri neplacute in habitaclu. Insa nu cred ca are vreo legatuta cu functionarea compresorului !
Lucian72846
poate fi si electroventilatorul !
ion49433
M-am gandit si eu la ventilator dar l-am exclus pentru ca le-am pandit sa vad cum pornesc si am observat ca periodic pornesc amandoua,eu credeam ca unul este special pentru aer conditionat.Acum ma gandesc ca intre fulia compresorului si axul lui ar trebui sa fie un cuplaj electromagnetic care sa actioneze cand eu apas butonul AC si sa roteasca compresorul . Asa o fi ?
Lucian72846
asa este
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.