Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intrerupe motorul
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
sorin83030
am astra 1,7 dti .am desfacut injectia electronica si am constatat contacte imperfecte . Le-am recositorit si a mers bine , vreo 2 luni. Acum face din nou.Le-am cositorit iarasi si merge bine . Stiti de ce oare se tot decositoreste?
TLS-09
Daca ai decapat bine inainte de cositorire nu ar trebui sa se intimple. Inainte de a cositori suprafata trebuie sa fie curata si pregatita (pune fludor, saciz inainte).
Vezi daca firele respective nu se inclazesc, desi ca sa ajunga sa topeasca cositorul ar trebui sa se incalzeasca destul de mult. Daca ar fi asa inseamna ca ai probleme serioase la instalatia electrica si probabil mare nevoie de un specialist.
Elvis61841
Decapeaza foarte bine terminalele ce trebuiesc lipite , atentie cu ce decapezi evita pasta decapanta , are prostul obicei de a coroda in timp piesa lipita , dupa lipire spala cu o periuta de dinti suprafata relipita , folseste acetona , apoi usuca bine parerea mea este ca lipiturile reci reapar pentru ca nu le faci asa cum trebuie .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.