Help - Search - Members - Calendar
Full Version: INTREBARI LEON
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > SEAT
muresan83466
buna. asi dorii si eu citeva sfaturi legate de seatul leon model 1.6 an 2002.
am achizitionat aceasta masina in urma cu o luna. o parte din problemele pe care le avea le-am rezolvat. ce nu stiu este unde e postat filtrul de benzina. mi se pare ca nu trage cum ar trebui si vreau sa-l schimb. o alta pb. e stergatorul din spate. am verificat siguranta (unde primeste curent), dar mai departe nu stiu ce sa-i fac (nu stiu unde e releul). daca stie cineva va rog sa-mi comunice. va multumesc
Lucian72846
fa o vizita la un service SEAT , acolo iti vor face si un test VAS , si iti vor remedia toate problemele . Ai incredere in specialisti !
Sorin84111
Salut tuturor.
Am o mare dilema.Vreau sa-mi iau un Seat,pentru taxi.Pana aici e bine.Acu' incepe greul.Sufletul mi-a ramas la Altea dar mi-as dori foarte mult un LEON.Altea are un spatiu generos si parca s-a preta mai bine la serviciul de taxi.Leon,in schimb e o masina mai aparte cu tenta sportiva,si nu-mi dau seama daca la capitolul spatiu s-ar preta la ce vreau sa fac.
Cu Altea as avea o anumita categorie de clienti,pe cand cu LEON...banuiesc ca alta (ma refer la tineri).Astept sugestii de la cei care detin cele 2 marci dar mai ales de la cei cu LEON,cu privire la cei care stau pe bancheta din spate.De luat tot voi lua una,asa ca nu ma sfatuiti sa nu le iau pt taxi.Raspundeti-mi strict la subiect.
Multumesc,si astept sa-mi raspundeti cat mai multi si cat mai repede.
BTW,era sa uit...ambele masini sunt noi-noute.
Cam asta e.
Sorin84111
Corectie...NOU-NOUTE :bash:
MotorHead
Nu ma pricep la Seat, dat pot sa ajut cu altceva tongue.gif

QUOTE(Sorin84111)
Corectie...NOU-NOUTE :bash:
Nu, prima data ai scris corect smile.gif

Formele sunt: nou-nout, noi-nouti, noua-nouta, noi-noute

In cazul altor adjective *oarecum* asemanatoare, de exemplu "nou-nascut", "nou-venit", forma de plural feminin este "nou-nascute" respectiv "nou-venite".

Sper sa nu te superi ca mi-am permis corectia, am facut-o doar ca urmare a corectiei tale smile.gif
Sorin84111
biggrin.gif nope.(off-topic)Ma distram cu cu sotia mea...inca unul care nu are somn. bicycle.gif
MotorHead
QUOTE(Sorin84111)
biggrin.gif nope.(off-topic)Ma distram cu cu sotia mea...inca unul care nu are somn. bicycle.gif
Am un somn pe mine..., dar am de munca :| , si din cand in cand browseresc niste forumuri, sa ma mai dezmortesc biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.