Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chiptuning Volvo s40 1.6 i
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Engine
sote
Se poate face asa ceva la acest model? Se castiga ceva "cai"?

Unde pot face asta in zona Clujului?

Multumesc
Cristi2
daca esti interesat, iti trimit un numar de telefon pe privat. tipul e chiar din Cluj si are experienta mare in asa ceva.
sote
astept mp, thanks.

Intrebarea e daca merita asa ceva?
A mai facut cineva asta? Care sunt rezultatele?
r4mp
de meritat se merita cel mai mult la benzinare normal aspirate cu un filtru aer sport sau chiar cold air intake si evacuare cap coada... puterea castigata e undeva intre 8% si 12%, si putin mai mult la cuplu. depinde si de kilometrii pe care ii are motorul, si de cifra octanica a benzinei... totodata remaparea poate da viata motorului normal aspirat si la turatii mai joase ( cuplul se obtine la ture mai putine ). chipuirea variaza de la 200 E la ... 800 sau chiar mai mult, o evacuare cap coada BORLA se poate face la noi cam la 15 mil si poate ajunge la 1500 euro cele pentru un anumit tip de motorizare de la alte marci. un filtru simplu incepe de pe la 50 euro. un air intake mai sportiv ajunge pe la 300 euro. asa ca... fa-ti si tu niste calcule si gandeste`te daca se merita pentru tine.

numai bine
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.