Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fâshâit in timpul mersului!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
r4mp
dupa cum spune si topicul, mi se aude un fâshâit in timp ce merg, timpul de repetare scade odata cu cresterea vitezei. banuiesc ca e de la trenul de rulare, respectiv de la discurile de frana, deoarece : am avut masina parcata pe diagonala la bordura, si cu frana de mana trasa; am eliberat frana si am pornit in marshalier, DAR fundul masini s-a ridicat ca si cum as fi avut frana de mana trasa, si nici nu am pornit brusc deoarece eram intr`o pozitie nu tocmai optima pentru a ma asigura. fâshâitul l-am auzit pe o strada libera, intre masini parcate in laterale .. am repetat manevra cu frana de mana si marshalierul dar fundul masinii nu s-a mai ridicat asa! sugestii ? ( inafara de mers la service , lucru care oricum era in plan pentru saptamana ce urmeaza )
HalbaSus
Probabil ai verificat deja dar vezi sa nu fie o piatra prinsa in santurile unui cauciuc... eu am patit asa la A3.
r4mp
azi am scos cele 5 pietricele din cauciuce, pentru ca a fost urcata pe rampa ( trecand peste faptul ca idiotu ala nu a pus picioarele acelea bine si mi-a cauzat 2 puncte infundate pe pragul stang! ) acum, astept linistea serii sa " vad " daca se mai aude ceva.. si ma tem ca va continua .. imi doresc sa fi fost doar de la acele pietricele cum ai spus tu halba! numai bine
r4mp
dinnou PIETRE .. ca la dimensiunile astea.... ca sa nu mai zic ca am gasit si un holshurub cam de 2 centimetri prins in cauciuc! noroc ca nu s-a infipt :bash: chiar sunt singurul cu problema " pietricelelor " ? nu se poate face nimic?
TLS-09
Realmente nu exista solutie penru pietrele care intra in canelurile cauciucului.Pur si simplu intra acolo si in timp sar (din pacate adesea o fac in parbrizele masinilor din spate).
Nu ai ce face, sta este obisnuieste-te cu zgomotul ca ele oricum vor iesi din cauciuc.
DORU
Cunosc senzatia, la anvelopele mele de vara scot pietre zilnic din canturi. Au carne groasa si se intepenesc acolo...asta e.
r4mp
Super! Pentru ca nu era de ajuns ca stau sa pensez cauciucurile de pietre.. acum a aparut o alta problema! Tocmai am trecut prin Piata Victoriei, unde se asfalteaza! Si am luat pe cauciucuri un strat de ce draq o fi! Seamana cu smoala... si mi s-au lipit pietricele mici pe cauciucuri :samui: exista vreo solutie de pulverizat sa indepartez sau sa las sa dizolve smoala ( fara sa distrug cauciucul ) ? Nu de alta.. dar inafara de sunetul stresant, mai e si aderenta scazuta .. iar in cazul unei franari urgente sa nu am surprize..
TLS-09
Cumpara un spray de curatat smoala si curata cauciucurile cu el. Citeste atent instructiunile sa nu fie interzis pentru cauciucuri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.