Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Radacini mai seriosi ca GTT?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
vma
Am fost la mare acu vre-o doua saptamani si ca un idiot ce sunt in drumul meu m-am oprit undeva pe drumul Taberei sa bag motorina. Veneam din Timisoara!!! Drum lung distractie in blana cu gandul la mare, nu ma uit si bag benzina sad.gif Am mers 500m adio. Dupa 2-3 incercari de pornire imi pica fisa, Bag nasu in rezervor, clar benzina. Imi aduc aminte de discutiile de aici de pe forum si il sun pe frate-mi sa imi dea de pe net nr la GTT. Le spun problema si imi spun: "Azi nu avem timp si nici maine sa o facem. Daca vreti lasati masina la noi si o facem poimaine la prima ora!" blink.gif Zic voi sunteti normali? Io sunt din Tm si sunt in drum spre mare... nu am de gand sa stau 3 zile la bucale biggrin.gif. Degeaba, nu au vrut. Am sunat la Radacini si desi mi-au luat 3 milioane am fost rezolvat in o ora jumate. Dupa experienta asta tot respectul pt Radacini!
booneK9
GTT, ah ce dragoste nebuna ma leaga de ei... Pentru baietii de la tinichigerie orice termen incepe de la o saptamana. Si, din cate am vazut, doar doi stiu exact ce fac (nu neaparat ce trebuie sa faca), restul -- dupa ureche, n-au idee nici macar ce trebuie sa faca. Si e un pusti acolo care are un nas atat de sus, nici cu undit telescopica nu-l ajungi. Doar el e seful, nu?

Asa incat, sincer, nu m-ar mira ca Radacini sa fie mult mai ok (la urma urmei nici nu-i asa greu sa fii mai bun decat nulitatile...) La Radacini n-am mai fost de vreo patru ani de cand n-am mai avut treaba cu Tico, iar atunci era rezonabil.

Oare cand au sa inteleaga indivizii astia ca daca au un client multumit, sigur se intoarce. Cand au sa priceapa ca daca termina treaba repede au timp sa mai ia un client? Si cand vor baga in cap ca daca eu ii platesc, atunci eu sunt seful, nu ei... Dar gata ca ma enervez iar.
Andrei87409
ma intreb daca chiar stiti ce v-au facut cei de la Radacini. Eu am avut de doua ori de a face cu ei si de fiecare data m-au convins: imi iau tun si le daram service-ul. sunt o gasca de jepcari care au desfacut doua perechi de plaute de frana de la 2 tico si acum au impresia ca fac orice masina. Am fost cu un Opel Tigra sa imi repare ABS-ul si in secunda doi, dupa ce am iesit pe poarta lor mi s-a stricat, iar a doua oara cu un Astra, pt care imi cereau 6.5 mil pt o reparatie la care nu imi dadeau garantie, dar de ambele dati mi-au luar bani pe teste pe care nu mi le-au facut, pt daca i-am intrebat ce au constatat nu au avut ce sa imi spuna. Deci... apelati cu incredere si sigur veti avea de suferit! :bash:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.