Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AC
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
sorin72872
sfaturi folosire aer conditionat: http://www.jurnalul.ro/articol_58095/socur...limatizare.html
eddie
E vrajeala,am stat de vorba cu unul dintre cei mai buni alergologi din tara si a spus ca recomanda a/c-ul,nu exista nici un risc de alergie.
Parerea mea,este ca acela care se plange de asta,ori nu are a/c acasa,ori e certat cu aspiratorul....Daca ai o casa ca in ,,Marile sperante",unde acarienii sunt la ei acasa,e normal sa ai diverse alergii !
Otto73
100% deacord cu Eddy
Leone
Pai toata chestia asta cu infectiile cauzate de aparatele de a/c a pornit de in urma cu multi ani, cand cativa veterani de razboi care obisnuiau sa se intalneasca intr-un bar au dezvoltat o pneumonie atipica, destul de severa, care ulterior a fost demonstrat a fi cauzata de o bacterie necunoscuta pana atunci: Legionella pneumophyla. Acesta se pare ca traia f bine in apa rezultata din condens in interiorul aparatului. oricum, dupa cum spunea si eddy, atata timp cat se mentine curatenia in casa si filtrele aparatului sunt curatate periodic, parerea mea este ca aparatele de a/c nu reprezinta un pericol real nici pt alergii, nici pt infectii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.