Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme pornire Astra 1.7 dti
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Maximus76697
Salut. Tocmai am schimbat puntea cu diode si releul. Toate bune si frumoase dar doar pana la un moment dat. Masina a pornit foarte ok, am facut cam 10- 15 Km cu ea, m-am intors la cel care am tinut-o in garaj si care m-a si ajutat sa o fac, numai ca atunci cand am vrut sa plec nu a mai vrut.....Se poate sa se fi busit si carbunii de la electromotor? Pt ca am impins-o putin ca sa vad daca asa o ia si a luat-o in mai putin de 1 M. Dupa care am mai mers putin cu ea dar la intoarcere, cand am oprit-o nu a mai vrut sa porneasca - din nou.
Voi ce parere aveti? Ce naiba ar mai putea fii?
Elvis61841
Cand pui contactul si vai la automat , luminile de pe bord slabesc in intensitate ? face vre-un zgomot pe la motor ? ai observat inainte de intamplarea evenimentului invartea mai greu electromotorul ? bateria de cati ani o ai ?
Jonin
Nu ai specificat daca atunci cand dai la automat electromotorul se invarte sau nu.Dupa cum ai postat as zice ca nu,dar incearca sa il scoti si sa ii faci proba.Poate nu calca carbunii bine si ai si colectorul murdar(ai f.mare grija la curatat canelurile).
Elvis61841
Mai mult ca sigur periile sunt uzate aceeasi problema am avut-o si eu in urma cu 1 luna iar decanelatul colectorilor sa o faca numai daca sunt puternic flamati colectorii , este cu dus-intors.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.