Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme ambreiaj Vv Passat Variant 115 HP TDI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Cristian81745
De ceva vreme observ la masina mea urmatoarea problema: la plecare in viteza I apar niste trepidatii care nu se mai repeta la trecerea in alte trepte de viteza. Am observat ca acest fenomen se accentueaza cand motorul este foarte cald (dupa un drum mai lung). Ce ar putea fi ? Scaderea uleiului in cutia de viteze ? Ceva legat de ambreiaj ? (masina are doar 40.000 km ). Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
danmatyas
99.9 % sunt sigur ca e volanta de la ambreiaj ! simptomele astea sunt: la pornire vibreaza puternic masina, dupa care nu se mai simte nimic.am un amic cu un passat la fel ii facea dupa ce se incalzea ...volanta a fost de vina, si dupa 20 000 km iar i s-a stricat, la fel si la un golf 4.de fapt si la mine la mondeo imi face figuri, dar sunt altele simptomele.e o problema caracteristica masinilor diesel, din cauza cuplului mare care o "Zguduie".costa in jur de 14-15 milioane plus manopera de vreo 3.iti doresc sa nu fi avut dreptate.bafta!
Cristi2
in ce an e fabricata masina ...si luna ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.