Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Informatii despre service-urile Renault(de bine sau de rau)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
eddie
Deschid acest topic pentru a ajuta cititorii sa afle cat mai multe despre service-urile Renault din Bucuresti si din tara.
Sa incep eu,deci am fost multumit de service-ul celor de la Mach 1 de la subsolul WTC,care au dat dovada de profesionalism si seriozitate.Am avut de facut revizia de 2 ani la Clio.Am stat langa masina si am discutat cu mecanicul cam tot ce se putea discuta despre masina ...
Am fost sunat dupa vreo 10 zile de cineva de la ei ca sa fiu intrebat daca am fost tratat,daca sunt multumit de lucrare,de service si de profesionalismul celor de acolo.Am ramas placut impresionat.Ii recomand cu caldura !

Receptie:dl.Liviu
Mecanic:dl.Gigi

Mai multe detalii despre cum a decurs revizia,am scris la ,,Totul despre masina mea'' aici

P.S. Puteti posta aici si sa va spuneti parerea despre service-urile din reteaua Renault !
cioaba
problema cea mai des intalnita la service-urile renault este supraaglomerarea. am avut ocazia neplacuta de a ma intalni cu un defect (de-a dreptul hilar, o mufa cu contact imperfect) si am stat cu masina pe tusa cateva zile pana am gasit pe cineva care sa vina cu testerul dupa program. pe scurt am sunat la serus, mach1 si cobalcescu si cel mai apropiat termen de progamare a fost de 10 zile. atitudinea generala a fost ceva de genul: "aa, defect! noi ne ocupam cu revizii ca ies bani pe munca putina."
sunt convins ca renault a vandut foarte mult in romania, asa ca aglomeratia din service-uri ar fi explicabila. de asemenea, stiu ca pt cazuri ca al meu exista varianta "renault asistenta", dar tot nu mi se pare normal sa stau pe tusa 2 saptamani pt o diagnoza pt ca service-urile sunt ocupate sa schimbe ulei cu 350ron.

despre partea cu profesionalismul pot sa-i mentionez la rubrica "asa nu" pe cei de la general autocom din buzau, care la urmatoarea problema http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...=probleme+motor avuta inca de la cumpararea prezentei masini s-au uitat precum curca in lemne la tester, si mi-au scos toata motorina de mol pe motiv ca-i verde, si motorina tre sa fie maro. mentionez ca problema respectiva mi-a fost rezolvata doar din descrierea simptomelor de niste mecanici "de coltul strazii".
dar ca sa inchei si cu ceva bun, pot spune ca am fost de-a dreptul incantat de felul cum mi-au invelit masina in folii sa nu o murdareasca. deci sperante exista. biggrin.gif
ncristi
In general sunt multumit de servisurile renault. Pe langa supraglomerare pe mine ma deranjeaza gestionarea timpului. Adica te cheama cu cel putin 1h mai devreme...uneori se mai intampla sa intri si la fix.


Calitatea lucrarilor - buna...n-am avut niciodata problme. In general amabil, atenti sa nu-ti murdareasca masina in timp ce umbla la ea etc.

Si la reno mai este avantajul ca ai de unde alege cand vine vorba de servisuri.
piston-forje83145
de service-ul din craiova stie cineva ceva?nu stiu la ce sa ma astept? blink.gif
CCI
Eu imi pot da cu parerea despre service-ul din Cluj.

Tot ce pot spune e ca se simte ca e acelasi cu Dacia service dinainte. Oamenii sunt slab pregatiti, in afara de probleme simple nu prea pot face nimic masnii, imediat se suna la Bucuresti.

Pe deasupra, se observa acea atitudine de delasare. Astepti o gramada, fugi dupa ei prin service, ca poate se rezolva.

Pacat de masini ...
Gabi84616
Pentru cei din Bucuresti, eu va recomand Filaretul. Nu este aglomerat, au majoritatea pieselor in stoc (poate cine stie ce piesa sa nu o posede). Revizille la ultimii 20.000 km le-am facut acolo, plus alte reparatii si sunt foarte multumit. Te suna sa te intrebe daca DORESTI sa-ti schimbe o anumita piesa, care cred ei ca ar trebui schimbata in urma verificarii, plus ca daca te descurci sa-ti gasesti tu piesele (sa ne amintim de preturile destul de piperate la Renault), nu au nimic impotriva sa ti le monteze pe ale tale. Manopera este de 12 euro pe ora, fara tva bineinteles! Au scule, nu lucreaza cu ciocanul, si poti sa "vizionezi" minut cu minut ce-ti fac la masina.
nicoleta85136
Vad ca aveti pareri bune despre service-urile din Bucuresti. La Iasi nu pot sa spun acelasi lucru. Am pe firma luate vreo 4 Renault Clio, cand vine vremea reviziei trebuie sa sun cu macar 3 saptamani inainte la ei sa ma programez, ca sa nu mai spun ca una din masini a fost avariata, a fost facuta pe CASCO in ... 2 luni. De ce? Raspunsul a venit ca o bomba: pai noi nu tinem piese pe stoc, noi le aducem la comanda. Intr-un final, pe care il credeam fericit, am fost sunata sa ridic masina, trimit soferul si cand sa ia masina, stai un pic ca nu are partea din fata (spoiler sau cum s-o mai fi numind), si mai stai cu masina in service inca 5 zile pana a venit piesa de au inlocuit-o.
De ce nu ma lasa sa-mi repar masinile intr-un alt service unde m-ar costa si mai putin? PENTRU CA SE PIERDE GARANTIA Care garantie??? La ce garantie? Totul se plateste, si inca cu varf si indesat. Se profita de faptul ca se pierde garantia. Cum tot nu beneficiez de niciun discount, cred ca am sa renunt la garantia lor si am sa ma indrept catre alt service, nu neaparat reprezentanta Renault. :argue:
nicoleta85136
Am omis sa va spun ca in masina "reparata" de ei ploua si acum, dupa 4 luni de la accident. Au lipit chederul cred ca de 2 ori pe luna, dar pe bucatele, nu care cumva sa inlocuiasca tot, doar si asa tot eu platesc.
Nu mai bine sa plateasca tanti nicoleta de vreo 20 de ori inlocuirea chederului pe bucatele? Ca doar nu plateste ea, plateste firma ei... Totul pana intr-o zi cu soare cand am sa fac o plangere la Protectia Consumatorului de n-or sa mai faca ei smecherii dintr-astea. Gata, m-am descarcat si pe Renault.
Mircea38023
La sectiunea "asa nu" introduc cu mana pe inima Meridian Vest. Sunt niste ticalosi aroganti, vorba cuiva, mecanici de dacie reesapati. Am avut un singur contact cu ei, o injectie la clio dci, dar mi-a ajuns. Povestea e lunga....reparatia a fost si mai lunga (cam 2 luni tongue.gif). Calitatea reparatiei a fost ok....dar restul...jale.

La categoria "asa da" am fost foarte multumit de Serus si de Mach 1. Bineinteles, in afara problemelor cu aglomeratia.
Service-urile din provincie nu le cunosc....
mef88844
Despre service-ul de la Auto Cobalcescu stie cineva ceva ?
Luka
N-am ajuns acolo niciodata, dar peste tot am auzit vorbindu-se de rau.
cioaba
QUOTE(mef88844)
Despre service-ul de la Auto Cobalcescu stie cineva ceva ?

- de bine: am avut nevoie de tester si m-au ajutat rapid, ieftin si in termenii ceruti de mine (si am facut ceva mofturi)
- de rau: am avut un zgomot la o rola si au intentionat sa-mi schimbe alternatorul, pe motiv ca "ala e sigur si nu se schimba decat cu totul - 12mil"; si eu am avut dreptate :angel:

parerea mea: nu-i ocoli, dar fii atent si pune-le intrebari.
mef88844
QUOTE(Luka)
N-am ajuns acolo niciodata, dar peste tot am auzit vorbindu-se de rau.


Atunci ce service ai recomanda?
Sau ce service ar recomanda si ceilalti ?
Luka
Eu as recomanda Serus (pt masini in garantie) si Augsburg (pt masini iesite din garantie).
CCI
Am facut o vizita la service-ul Renault in Brasov (EuroMotor parca). Am avut numai niste intrebari care nu au putut fi lamurite de cei din Cluj. S-au purtat amabil si au fost saritori, si desi erau la finalul programului de lucru mi-au facut si un test CLIP.
Claudiu93190
Dar de ipso otopeni poate sa zica cineva ceva?
cum sunt aia?
Razvan88224
Salut

Despre cei de la Ipso pot sa spun k sunt destul de buni in ceea ce fac. Problema este alta. Asa cum spunea moderatorul nostru, a fost foarte incintat k a putut sa stea linga mashina, k a vorbit tot timpul cu mecanicul despre mashina, k a vazut cu ochii lui ceea ce s-a efectuat la mashina.EU CRED K ASTA CONTEAZA FOARTE MULT. ITI DA O STARE DE SIGURANTA K PLATESTI EXACT PT CEEA CE SE SCHIMBA,REPARA,ETC. Si poti invata mai multe despre mashina pe care o conduci. Puncte slabe, puncte forte.Deci asa cum spuneam, la Ipso nu ai voie sa stai in service. Pe mine unul ma deranjeaza chestia asta si probabil k la urmatoarea revizie voi alege un alt service. Va doresc tuturor Sarbatori Fericite, un an bun, sanatate....si...drumuri cit mai usoare!
BandiT
la Euromotor Brasov:
facut programare prin telefon.
venit la ora stabilta.
bagat imediat masina in service.
stat 10..15 minute degeaba..si apoi s-au apucat de ea.
per total sunt multumit de serviciile oferite, dar preturile sunt nerusinate.
Cosmin83800
Salut,
Poate cineva sa-mi recomande un service bun in Galati pentru masinile iesite din garantie?
Multumesc.
Andrei114288
Service Renault Cluj, ca ex-proprietar de Renault: paaaaaauza. Manopera e foarte scumpa, iar interesul lor pentru tine e minim, dupa ce ai trecut de la potential cumparator la proprietar.
Adica in fata la vanzare se poata super; in service te lasa cu masina balta ca au pauza de masa - toti odata! Si o atitudine de delasare perfecta, daca ma ambitionez o sa scriu pe larg despre oamenii astia.
Cred ca au si prea mult de lucru, avand in vedere cati sunt
Sebastian114209
Service-ul Renault din Constanta (e gresit spus Constanta, pentru ca e la dracu-n praznic, dupa iesirea din oras) are preturi foarte mari. Concureaza lejer cu baietii de la Volvo (alti campioni la preturi). Ca o idee, demontatul si montatul suportului de numar (2 suruburi, treaba de 1-2minute) costa aproape 400 de mii. Manopera la schimbat o bara si indreptat putin o aripa + vopsire a costat peste 10 milioane (cred ca era in jur de 12, nu mai am devizu acuma sa vad suma exacta), masina fiind un Clio de prin 2006. Aici i-au depasit pe baietii de la Volvo, care pentru indreptat capota si schimbat o bara + vopsit mi-au luat 6milioane manopera (tot ii dau exemplu pe astia pentru ca sunt cam cel mai scump service pe care l-am intalnit)
msch
Salutare, ce parere aveti(cei care au avut de a face) despre service-ul renault din Targu Mures (Lion)?
petre 1
In Bucuresti la Serus am vopsit bara spate, calitatea ok dar relatia cu clientii este ......varza. masina a fost vopsita in 2 zile si eu am ridicat-o dupa 7 pentru ca "baiatu"care s-a ocupat de ea a plecat in concediu si a uitat sa le spuna de masina mea.(am dat n telefoane )
dupa un timp am trimis un mail in care am solicitat info despre o piesa,Serus nu au raspuns deloc in schimb Cobalcescu m-au sunat dupa 3 ore,am primit info pe care le doream, a doua zi am comandat piesa.
Angajatii de la Cobalcescu sunt mult mai amabili si deschisi spre a ajuta clientul pe cand cei de la Serus dau impresia de :"mici smenari"
Am auzit si de un service Reno si in subsolul de la Sofitel dar nu stiu nimic espre ei.
florin77
incercati mavexim targoviste
LooLee
Va pot spune despre zona Galati - Braila. Teroare. Enorm de scumpi. Foarte neglijenti.
Reviziile foarte scumpe, mai ales atunci cand se mai gaseste si ceva pe langa revizie.
Trecere in revista a catorva evenimente:
Anul 2005:
Interventie: Pasaj roata dreapta spate 15 cml infundat, zgarieturi pe capul de bara dreapta spate.
Reparatii: Bara polisata, pasaj incarcat, chituit, slefuit, vopsit aripa.
Cost: 9.000.000 - Casco
Mentiuni: Au gazat tot pasajul interior al portierei dreapta spate.
Anul 2008:
Interventie: Bara spate infundata, podea portbagaj pliata evantai
Reparatii: Bara spate schimbat si vopsit, podea portbagaj schimbata si vopsita
Cost: 7800 - Casco
Mentiuni: Au gazat intreg interiorul masinii. Peste tot era un reflex de rosu (culoarea externa)
Anul 2008:
Interventie: Intreaga caroserie a masinii, mai putin bara spate
Reparatii: Dauna totala
Cost: 56.000 - Casco (160% pretul masinii noi)
Mentiuni: Au perceput 15 lei/zi taxa de parcare cat a stat epava la ei.
Si mai sunt alte lucruri mici si costisitoare, dar ii mai las si pe altii.
codrutw


Cine te pune sa te duci la hotul ala de Olteanu??? Service-ul Renault din Tulcea este mult mai ieftin ,programarea la revizie se face in cateva zile,in doua ore masina este gata.
Daca ai masina lovita trebuie sa deschizi dosarul acolo,vine un inspector de daune la service si iti deschide dosarul acolo si in cateva zile ai masina.
A_d_i
Service-ul Renault din Deva au nota 10 de la mine.

Am facut 4 revizii la ei pana cum si s-au comportat onorabil smile.gif
petre 1
Am dus din nou masina la Serus pentru vopsire capota(cazut castane) despre calitate va spun cand o iau de acolo...cand o iau pentru ca am dus-o intr-o zi de joi astazi este marti in urmatoarea saptamana si inca nu s-au apucat de ea,raspunsul lor.....va fi gata JOI ninja.gif ......service autorizat fratilor.
Daca merge-ti la Serus la departamentul vopsitorie/tinichigerie sa va feriti de tupeistul,incompetentul Roberto Pana...pe bune daca vi-l da pe acest individ sa va preaia dosarul aveti dreptul sa refuzati.
petre 1
Am uitat sa mai spun: pentru orice mic detaliu care nu vi se pare facut asa cum trebuie pute-to refuza preluarea autovehiculului.si se poate fece plangere la
Vocea Clientului : 021.203.88.58 ,

http://www.renault.ro/services/s4.php ,

office@asistentapentruconsumatori.ro ,

0805 36 36 00 (appel gratuit), du lundi au vendredi de 08h00 à 19h00 et le samedi de 08h00 à 12h00.,

http://www.renault.fr/contact/contact-direct/FR-gd-c.jsp
petre 1
Revin astazi cu noi informatii despre service-ul Serus deci am fost chemat sa ridic masina ca este gata,in primul rand am gasit urme de maini pline de praf pe fetele de usi,am trecut cu vederea si am luat masina si am plecat acasa cand am ajuns in parcare am observat ca exista o indoitura pe capota ce tocmai fusese la reparat,l-am sunat pe consilierul care s-a ocupat de masina Roberto Pana dar acesta nu a raspuns la telefon,apoi i-am trimis un sms in care i-am explicat situatia si faptul ca a doua zi am sa duc masina inapoi in service pentru a remedia lucrarea prost facuta.A doua zi au venit cativa ingineri si sefi de atelier sau uitat ,sau uitat din nou si au recunoscut ca e vina lor, dar nu pot tine masina peste weekend acolo asa ca sa ma intorc luni.
Luni m-am intors si surpriza nu mai recunoscut ca e vina lor si ca din punct de vedere tehnic reparatia este ok,dar pentru ca ei tin la clientii lor mi-au promis ca imi vor repara capota.
Tin sa mentionez ca practic au refuzat sa tina masina in service si ca vor veni la o adresa mentionata de mine sa demonteze capota sa o vopseasca si sa o aduca inapoi.
Au trecut 3 zile de cand astept sa fiu sunat insa acest lucru nu se intampla,daca nu vor remedia sunt pornit sa fac reclamatii peste tot la Protectia consumatorului,Vocea clientului,Renault Romania.
Asa ca aveti grija pe unde va reparati masina.
eddie
Mach 1,subsol Sofitel,programare urgenta prin telefon,intr-o ora eram acolo,intr-alta ora eram deja plecat de la ei.....
Schimb ulei,filtru ulei,filtru aer si polen,fara filtru motorina + 5 litri ulei Renault Elf 10 W 40 = 453 RON.
Foarte prompti,nu ca si colegii lor tot de la Mach 1 ,de pe Dimitrie Onciu(ei au doar 2 posturi de lucru),care imi faceau programare a doua zi....la criza asta,nu mai accept programari nici macar de pe o zi pe alta !!!
Ce sa va mai zic ,la Sofitel mai erau 4-5 mecanici,vreo 4-5 masini cu totul la care se lucra,adevarata criza,sufla vantul pe acolo,la ce sa mai accept programare,anul trecut am schimbat ulei,filtre,distributie,cu 9 milioane la un particular,pe cand cei de la Mach1 imi spusesera sa ma pregatesc cu 24 de milioane !?
In concluzie,baietiii au fost prompti,preturile de la manopera mai sunt normale sau un pic peste normal,dar preturile la piese si consumabile raman inca foarte mari..... banned.gif
petre 1
Intradevar am fost si eu pe la ei pentru o verificare,sunt foarte amabili dar cred ca cel mai mult pe acolo se fac doar reviziile si reparatii mai usore ,nu vad unde sa faca lucrari de o anvergura mai mare,teste,etc pentru ca practic ei functioneaza intr-un garaj subteran al unei cladiri de birouri.Totusi printre posesorii de Renault umbla vorba ca sunt printre cei mai seriosi din Bucuresti.
mihai_ion
E o chestiune de noroc, frate , cu service-urile astea, pe bune...
Faza misto la masina asta este ca intretinerea e acceptabila ca pret, e ft ok din punctul asta de vedere, eu am fost super multumit de a mea desi intradevar am avut si eu niste experiente mai urate cu mecanicii. Din pacate a trebuit sa vand masina si nici nu voi reusi sa iau una prea curand. Am vazut ca promotorul da niste Renault-uri, incerc si eu acolo, mai stii? Poate am o zi buna tongue.gif
revizie
In cadrul unui proiect mai amplu căutăm în toată țara si persoane care să detina autoturism marca RENAULT (orice model) si sa îndeplinească următoarele condiții:
- autoturismul să aibă o vechime de maxim 10 ani (să fie produs în anul 2006 sau după)
- autoturismul să aibă sub 115.000 km rulați
- autoturismul să abiă nevoie de revize în următoarele 2-3 luni.

Oferim revizie gratuită in reprezentanta. Dacă sunteți interesați, vă rog să mă contactați la m.monicarusca@gmail.com.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.