Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VW Polo fabricatie 1999 ce parere aveti ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
radu82664
Sunt pus in fata alegerii unei masini , si pentru ca nu ma pricep foarte mult am decis sa postez aici.
Masina este un vw polo fabricatie decembrie 1999 cu 200 000Km la bord , fara nici un fel de dotari .Pretul obtinut dupa negociere a fost de 3700 de euro .
Am fost si in service cu ea dupa ce au testat-o mi s-a spus ca are nevoie de un cap de bara si o bieleta de directie , reparat electromotorul pt ca nu porneste la prima cheie .
Este al 2-lea proprietar masina a fost pe firma inainte .

Voi ce parere aveti merita ? este o masina fiabila ?

Va multumesc
Alex40826
Salut. In primul rand, dupa parerea mea, Polo e o masina rentabila. Eu am un Polo diesel (1.7 SDI) din septembrie `99, pe care vreau sa-l scot la vanzare cu 5500E (130.000 km, are revizii facute la zi, distributie schimbata la timp, merge perfect, consuma MEDIU 4.2% - REAL). Deci pretul pe care ti-l cere e mai mult decat bun, problema e ca e cam aproape de revizia la care se schimba distributia (la mine se schimba la fiecare 65.000 km) si cureaua de accesori. Intereseaza-te la ce nr. de km. trebuie schimbata distrtibutia. Daca o sa faci tu revizia asta, sa te mai astepti la vreo 1000 euro cheltuiala (curea de accesorii, curea distributie, role, poate capac pompa apa, rola alternator....) cam astea se schimba la numarul asta de km. Mergi cu ea in service, afla niste preturi, fa un calcul, si poate mai scoti ceva la pret. Bafta multa!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.