Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dreptate
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
Mariustom
Salutare :wave:
În spiritul dreptății care trebuie să fie printre noi, solicit a se face echivalența între postul meu (fără nici o intenție rea-voitoare), și postul lui George (și el fără nici o intenție rea-voitoare, probabil).
Solicit acest lucru fără a avea ceva personal cu George, dar mi se pare normal ca cel ce împarte dreptate, să nu fie mai presus de dreptate. biggrin.gif
Ciao
mike.omega
Si problema e ca? Ti-a cenzurat reclama?
Cam asta are el de facut! biggrin.gif (in cazul asta)

Nu mai zic ca "Trimis: Sam 03 Sep, 2005 8:07 Titlul subiectului: Ofertă senzori parcare" deci...... blink.gif
G e o r g e
ha ? am facut ce ? unde ?
Mariustom
Salutare :wave:
Dacă voi ați considerat că link-ul scris de mine era reclamă, foarte bine că l-a șters. Dar pe mine nu mă avantaja deloc link-ul, nu eram deloc implicat. Iar acel link era o ofertă la ce cerea cineva, deci am considerat-o doar o mână de ajutor, fără a mă avantaja pe mine sau pe cineva cunoscut.
Dar, așa probabil a considerat și George, o mână de ajutor dată unui coleg de forum (fără mișto).
Și atunci, de ce numai mie mi-a fost șters link-ul (repet, fără avantaje proprii), iar lui George i se permite să posteze doar printr-un link , ce ar putea fi și el socotit reclamă?
Nu mă interesează că "mi-a cenzurat reclama", repet, n-am nici o treabă, dar dacă suntem colegi de forum, ne supunem toți aceluiași regulament.
Ce are vechimea postului meu cu fapta propriu-zisă?
Așa cum postul meu este mai vechi, și s-a trecut peste, așa văd că se trece și peste cele semnalate de mine.
Și, apropo, de ce ați modificat doar link-ul oferit de mine spre postul lui George?
Ca să nu vadă și alții?
Hmmm. :thumbdown:
Deci, unde-i DREPTATEA pe care "o împărțiți voi" ?
mike.omega
Daca vrei sa ajuti un coleg forumist cu linkuri trimite pe pm, eu asa am facut, directionand lumea spre alt forum chiar! unul monomarca unde si-au rezolvat problemele smile.gif

Cat despre posturi lipsa.... sa va vad pe unde scoateti camasa tongue.gif
Mariustom
Salutare :wave:
Încă o dată spun, se pare că am greșit neintenționat, și accept asta wallbash.gif . Trebuia să-i trimit link-ul pe pm.
Dar, aceeași greșeală a făcut-o și George, și l-a el n-a observat nimeni.

QUOTE
Cat despre posturi lipsa.... sa va vad pe unde scoateti camasa

Nu înțeleg la ce te referi.
Și nu s-a răspuns la:
QUOTE
Și, apropo, de ce ați modificat doar link-ul oferit de mine spre postul lui George?
Ca să nu vadă și alții?

Deci, ori sunt împușcat în fața companiei :bandit: , ori sunt premiat beer.gif .
Mai aștept. biggrin.gif
Ciao. :wave:
G e o r g e
domnu , suferiti rau ? nu de alta dar :
1. suntem forum de masini
2. am dat un link catre un magazin virtual de electronice
3. ia sa vad dreptatea ... ca m-am saturat si eu sa fiu acuzat de fel de fel de lucruri false si inchipuite.
Mariustom
Salutare :wave:
Domnu George, nu sufăr rău, dacă asta reiese din posturile mele, I'm sorry. biggrin.gif
Dar aveam pretenția, tocmai că suntem pe un forum de mașini, să fie mai multă dreptate decât în viața reală, dar văd că și aici primează alte criterii ...
Referitor la faptul că: "m-am saturat si eu sa fiu acuzat de fel de fel de lucruri false si inchipuite", eu nu mă simt vizat. Dacă te referi și la mine, mea culpa. Am scris clar că nu te acuz de reclamă sau intenție rea-voitoare. Doar că acceași "greșeală" ai făcut-o și tu, fiind tratați diferit. Atât. Dar nu se termină lumea cu asta. Vor mai fi.
Așa că, ca să terminăm altfel decât se îndrepta discuția, deoarece sunt în minoritate, să lăsăm valurile să se liniștească, și să vedem cum vor bate apele biggrin.gif
Ciao.
Vlad6
Am analizat link-ul postat de George si nu l-am considerat reclama ci doar o informatie.
Nu ai de ce sa te simti neindreptati de faptul ca unul dintre moderatorii nostri a gasit o greseala de a ta si a remediat-o.
Cat despre posibile standarde duble vreau sa-ti spun ca ele intradevar exista insa sunt mai stricte in ceea ce priveste moderatorii si adminii decat ceilalti utilizatori. Daca la un untilizator sunt permise anumite greseli la un moderator nu.
In concluzie daca cineva s-ar putea simti lezat acesta este George insa el este de foarte mult timp moderator pe acest forum si intelege si respecta foarte bine regulamentul forumului
QUOTE(G e o r g e)
domnu , suferiti rau ? nu de alta dar :
1. suntem forum de masini
2. am dat un link catre un magazin virtual de electronice
3. ia sa vad dreptatea ... ca m-am saturat si eu sa fiu acuzat de fel de fel de lucruri false si inchipuite.


As dori asa, de pe margine, sa comentez si eu putin toata chestiunea. Ceea ce spun sint strict opinii personale dar nu vad de ce sa nu le exprim chiar daca poate ar deranja.
In primul rind fata de modul de adresare al lui George si ma refer la "suferiti rau? " si la forma vadit si dorit peiorativa a frazei as dori sa spun ca simt pe undeva ca "unii dintre egali sint mai egali decat altii". Nu contest nici calitatea de moderator a unuia sau altuia deoarece ea se dobandeste in anumite conditii la care unii nici nu visam sa ajungem. De exemplu eu sint constient de faptul ca daca as avea 10000 de posturi nu as avea suficienta informatie pertinenta de furnizat astfel incat sa merit un statut sau altul, cantitativ ar fi excelent, calitativ ar fi un dezastru. Asta este.
Pina aici este Ok si putem cu totii accepta ca moderatorii si adminstratorii sa fie mai "putin" mai egali decat noi ceilalti(desi nu este neaparat de dorit).
In ceea ce priveste bunul simt insa, lucrurile stau cu totul altfel, nu spun ca moderatorii trebuie sa fie niste exemple ci doar ca trebuie sa foloseasca argumente si nu exprimari peiorative inutile. Aici in fata bunului simt trebuie sa fim absolut egali si nu mai mult sau mai putin egali. Nu as spune neaparat ca George a fost lipsit de bun simt prin modul in care a abordat problema ci doar ca , totusi, in formula de incepere a raspunsului(domnu .....) "ceva nu este in regula".
Relativ la eventuala reclama cred ca este momentul sa stabilim cu mai mare acuratete diferenta dintre reclama si informatie. Cine are nervi poate sa deschida chiar un topic pe chestiunea asta si sint convins ca va fi unul util forumului si membrilor sai.
In primul rind, de regula ,reclama vizeaza un interes personal si se cunoaste destul de bine cind este reclama si cind nu. Simplul fapt ca se spune ca un produs se gaseste "si aici" nu insemana reclama. Daca e sa o luam asa si eu am scris ca un anumit produs este foarte bun, se cheama asa.......... si se gaseste la Selgros etc. Din punctul asta de vedere ce am spus eu in sectiunea respectiva este mai reclama decat ceea ce a determinat discutia de fata.
Ar trebui sa renuntam la "talibanismul' asta, sa-l temperam putin, in fond s-a dat o informatie s-a folosit sintagma "si" fara a se spune nimic despre" cea mai buna calitate", "cel mai bun pret" si altele asemenea.
Mai mult chiar, fiecare poate sa foloseasca functia de cautare si sa afle anumite informatii, un simplu link nu inseamna decat sa usurezi acesta sarcina, sa dai o informatie si un ajutor. Si asta fara a se incerca sa influentezi decizia ori, tocmai aici ne apropiem de diferenta dintre reclama si informatie. Reclama urmareste influentarea deciziei si determinarea posibilului cumparator intr-o anumita directie sau spre un anumit produs.
In plus chestia cu sintem forum de masini si " am dat un link catre un magazin virtual de electronice" este o scuza sau o explicatie destul de subtirica. Pina la urma reclama a fost interzisa pe forum probabil pentru ca forumul sa nu poata fi exploatat in interes pesonal de catre unii sau altii. Am sa dau un exemplu: daca de exemplu eu as fi (sa presupunem ) asociat la firma care detine un magazin virtual de electronice si la orice discutie cat de cat apropiata de subiect as baga cite un link catre magazinul respectiv. Ar fi reclama sau informatie? Atentie am dat doar un exemplu si nu am sugerat sau insinuat ca George ar fi asociat la un magazin virtual sau cine mai stie ce. Am vrut doar sa arat ca sub o aparenta justete se poate ascunde oricind un interes si mai mult chiar, am vrut sa arat ca nu se poate stabili cu certitudine adevarul. Chiar daca, de exemplu as face reclama la un magzin virtual de flori si plante de gradina cineva m-ar putea suspecta deoarece chair daca nu am ajuns la rafinametul de a planta gazon pe podul pedalier al masinii totusi un interes as justifica in speta.
Despre dreptate pot doar atat sa-i spun lui GEORGE :dreptatea este o chestiune cu mult mai relativa decat isi inchipuie oricine(asta fiind valabil desigur si pentru Mariustorm).

[/u][/i]
TLS-09
Datorita faptului ca postul anterior l-am trimis fara sa umblu pe la "Login"( din eroare), el aparent apartine unui vizitator. In realitate este scris de catre mine astfel incat imi asum paternitatea lui.
Mariustom
Salutare :wave:
QUOTE(Vlad6)
Nu ai de ce sa te simti neindreptati de faptul ca unul dintre moderatorii nostri a gasit o greseala de a ta si a remediat-o.

Sper că pentru ultima dată spun asta: NU mă simt neîndreptățit de faptul că un moderator a găsit o greșeală de-a mea și a remediat-o (înseamnă că supravegherea posturilor funcționează), ci de faptul că o greșeală similară este tratată diferit, fiind analizată sub un alt unghi, total diferit celor declarate de Vlad6.
Mă bucură faptul că îl apărați pe George, sincer (arată că sunteți o echipă), repet, n-am nimic personal cu el, dar dacă la mine a fost o greșeală, atunci, încă o dată pun întrebarea:

De ce a fost modificat link-ul spre postul lui George din primul meu post de pe acest topic?
Sper ca cineva să-și asume fapta și s-o justifice !!!
Încă aștept.

Ciao.
G e o r g e
inca o data , ca nu ati priceput de la inceput .
1. suntem un forum de masini ! reclama este tot ce tine de acest domeniu sau orice domeniu conex
2. telefoanele mobile nu prea intra in incidenta temei forumului masini.ro
3. cat despre mesajul lui Cristian-Ioan61365 : daca ai avea 10 000 de mesaje la subiect pline de informatii utile cu siguranta lumea te-ar vedea intr-o alta lumina . sau oricine altcineva . dar adevarul este ca si mariustorm si tu stati pe ariile care va privesc si din cand in cand scoateti capul sa vedeti ce se mai intampla si pe restul forumului . ideea este ca pentru voi forumul asta e doar un loc cu CEVA discutii interesante pe cand pentru mine este un loc unde sunt prietenii mei si pe care revin zilnic si incerc sa-l fac sa creasca .
TLS-09
George vezi putin regulamentul:
"2. Este interzisă postarea de anunțuri de vânzare pe forum (mașini noi, second-hand sau piese de schimb). Dacă doriți să faceți acest lucru vă rugăm folosiți serviciile puse la dispoziție de site-ul www.masini.ro. La fel este interzisă postarea oricărui fel de link-uri care au ca scop promovarea de site-uri auto sau non-auto. ".

Asadar fraza este destul de clara , ori regulamentul nu-i bun ori George nu l-a mai citit de mult.
Referitor la la cele 10.000 de mesaje se pare ca George nu a inteles o nuanta. Nu ma intereseaza in ce lumina ma vede lumea si de altfel nici unul din noi nu stie cu certitudine in ce lumina ne vede lumea. Am considerat o chestiune de bun simt sa postez acolo unde am o opinie conturata si unde am o chestiune de spus deoarece nu mi se pare necesar si de bun simt sa "zburd" prin toate subiectele si se emit pareri aiurea.
Se pare ca bunul simt si stilul nostru ardelenesc de a sta mai mult in banca noastra nu poate fi inteles prea usor. Uite ca ajunge sa ne fie reprosat.
In plus exista un anumit rafinament al polemicii si disputei pe forum, aceasta putind fi facuta fara sa lipim unii altora etichete sau sa rostim fel de fel de adevaruri absolute.
Referitor la ce reprezinta forumul pentru unul si pentru altul ma abtin de la orice fel de comentariu mai ales ca vad ca George stie deja ce reprezinta forumul pentru unii din noi.
Si mai am o intrebare, din tot mesajul meu doar chestia cu 10.000 de mesaje crezi ca era relevanta George?

Data viitoare nu mai sublinia ceea ce ai de scris! Nu asa te faci inteles! Personal nu a trebuit sa citesc de 2 ori ce ai scris pentru a inteleg, de ce? Era subliniat. Mike
madalina
Nu am avut timp sa citesc toate discutiile, de aceea nu-mi exprim parerea despre aceasta dezbatere, insa tin sa reamintesc tututror participantilor ca astfel de probleme se rezolva nu prin scandal pe forum, ci prim mail sau mesaj adminului.
QUOTE
9.Administratorii si moderatorii forumului vor avea întotdeauna ultimul cuvânt și nu sunt obligați să dea explicații. Aceasta rămâne la latitudinea timpului lor la fel de prețios ca și al vostru. Dacă cineva se simte cu totul și cu totul nedreptățit sau "abuzat" se poate adresa lor și va fi tratat cu toata atenția cuvenită. Acest lucru se poate face DOAR pe PM/E-MAIL administratorilor, NICIDECUM pe forum!
Mariustom
Salutare :wave:
Sunt de acord, Mădălina, că problemele nu se rezolvă prin scandal, de aceea cred că posturile mele nu instigă la scandal.
Și nici nu cred că pe acest topic s-a ajuns la scandal, sau pe aproape.
Da, ai dreptate Mădălina, dacă mă simțeam "cu totul și cu totul nedreptățit sau "abuzat" ", așa cum scrie în Regulament, altfel trebuia să procedez, așa cum ai amintit tu.
Doar că eu nu m-am simțit deloc așa, am și subliniat asta în postul precedent, eu doar am tras un semnal de alarmă referitor la o situație care nu este conformă cu cele declarate.
Rezultatul a fost că cineva dintre admini sau moderatori A ȘTERS terminația link-ului către postul lui George, fapt ce mi se pare MULT, MULT mai GRAV decât problema de la care a început discuția.
Și, NIMENI dintre adminii sau moderatorii care au intervenit până acum, NU au pomenit ceva despre asta.
Aștept justificarea din parte celui care a "operat" în postul meu.

Și, apropo George, acest forum este pentru mine o lume în care trăiesc alături de toți ceilalți, membrii, moderatori și admini, și în care găsesc destule elemente comune cu viața reală, deoarece citesc aproape toate posturile scrise de ceilalți, și acolo unde pot ajuta, particip. Și pentru mine este un loc unde mă întâlnesc cu prieteni, și pe care revin cu plăcere la orice oră. Faptul că postez mai multe posturi într-o arie anume, nu înseamnă că acest forum este pentru mine "un loc cu CEVA discutii interesante".
Ciao.
"9.Administratorii si moderatorii forumului vor avea întotdeauna ultimul cuvânt și nu sunt obligați să dea explicații. Aceasta rămâne la latitudinea timpului lor la fel de prețios ca și al vostru. Dacă cineva se simte cu totul și cu totul nedreptățit sau "abuzat" se poate adresa lor și va fi tratat cu toata atenția cuvenită. Acest lucru se poate face DOAR pe PM/E-MAIL administratorilor, NICIDECUM pe forum! ".
"Administratorii si moderatorii vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii."
Din pacate aceasta este o definitie pura a posibilului abuz si spun posibilului abuz deoarece nici o decizie emisa de o presupusa instanta sau autoritate nu poate fi lipsita de o minima motivare. Ea poate fi dreapota sau nedreapta dar in mod cert in absenta motivarii nu se poate stabili niciodata justetea rationamentului care a stat la baza deciziei.Cei care au minime cunostinte juridice stiu ca nu se da nici o hotararea fara a fi motivata.
Trecand peste asta observam si o exceptie: "Aceasta (evident explicatia) ramane la latitudinea timpului lor.....", ori in mod evident prin aceea ca George a raspuns la problema ridicata de Mariustorm(o chestie de bun simt de altfel, atat problema rodicata cat si faptul ca s-a raspuns de catre George) se deduce ca el a achiesat la dezbaterea subiectului astfel incat avand acceptul lui subiectul este dezbatut pe forum.
In rest se poate observa ca s-au ridicat o serie de intrebari la care nu s-a raspuns?
Probabil discutia se va incheia in coada de peste momentan nefiind intrezarita nici o concluzie.
madalina
In momentul in care cineva devine membru al acestu Forum, accepta acel regulament. Asa cum daca intrati in casa cuiva unde se fumeaza, nu puteti face scandal ca se fumeaza. Daca nu iti place, nu intri. La fel si aici.

In plus, eu personal as sterge orice post facut de un "vizitator" fara a avea o problema de logare.

Aici nu este o instanta, ci de un spatiu privat, cu anumite reguli stabilite de proprietar. Cine le accepta intra, cine nu, nu este obligat sa intre.
TLS-09
Trebuie sa-mi fac "mea culpa". Repet greseala din seara anterioara si recunosc paternitatea mesajului anterior. Am uitat sa trec inainte de a scrie mesajul si pe la Loghin.
Scuze inca o data dar consider ca fiecare trebuie sa-si asume ceea ce scrie.
madalina
QUOTE(Cristian-Ioan61365)
Scuze inca o data dar consider ca fiecare trebuie sa-si asume ceea ce scrie.


Aici sunt perfect de acord.
Mariustom
Și cu mine nu ?[/quote]
TLS-09
Madalina ai dreptate in mare parte. Problema cu vizitatorul s-a remediat.
In acelasi timp cred ca se pot accepta propuneri de imbunatatire a regulamentului.
Eu cred ca interesul nostru este totusi sa fim prezenti aici pe forum si cred ca asta este si interesul administratorilor . Important este sa ramanem civilizati indiferent de subiectul dezbatut sau de masura in care poate uneori ne afecteaza opinia celorlalti.
Adesea dialogul pe forum poate sa induca in eroare fata de un dialog fata in fata. Aici lipsesc mimica, gestica, intonatia si atatea alte chestiuni care fac farmecul unui dialog sau chiar a unei contradictii. De aici pleaca uneori si interpretarile gresite ale mesajelor celorlalti. Depinde evident si de felul in care un membru poate sa se faca inteles prin mesaj si dar si de persoana care citeste mesajul si care poate foate bine sa-l inteleaga si la fel de bine sa nu discearna ce a dorit sa spuna autorul.
Cred ca am sa conchid aici deoarece discutia incepe sa se indeparteze de punctul din care a plecat si nu are nici o finalitatea vadita in acest moment astfel incat ajungem incet incet spre off-topic.
Mariustom
Salutare :wave:
Cristi, nu-ți fă probleme, discuția doar pe moment poate ajunge spre off-topic, eu aștept răspunsul ! biggrin.gif
madalina
In calitate de moderator pe acest site de ceva vreme, timp in care au existat vreo 2 modificari majore ale regulamentului, nu mi s-a cerut niciodata parerrea. Nici nu am tinut cu orice pret sa mi-o exprim, fara a moi se solicita acest lucru, pentru ca asa cum eu imi stabilesc regulile in casa mea, la fel si aici proprietarul forumului isi stabileste regulile.

Daca se va dori o dezbatere despre regulament, se va face acest lucru public.

Din punctul meu de vedere, as inchide acest subiect. L afel ca parere personala, apreciez foarte mult cand cineva considfera ca s-a gresit undeva si imi atrage atentia prin mail, mesaj privat sau messenger si nu sare direct cu reclamatii, unele foarte politicoase, altele extrem de nepoliticoase pe Forum.

Oameni suntem si noi,echhipa de moderatori si administratorii, cu vietile, probleme si subiectivitatea noastra si gresim si noi.
Mariustom
Salutare :wave:
Mădălina, din punctul tău de vedere, ai închide subiectul cu care a început topicul.
Dar cu răspunsul la întrebarea mea cum rămâne?
Totuși nu răspunde nimeni?
Ciao.
TLS-09
QUOTE(madalina)
Oameni suntem si noi,echhipa de moderatori si administratorii, cu vietile, probleme si subiectivitatea noastra si gresim si noi.


Madalina vreau sa spun ca raspunsul tau poate fi de nota 10 sau chiar 10+ dar probabil ca Marisutorm il astepta de la altcineva...........aici merge la fix versul din Cosbuc "...si George nu mai vine.".
TLS-09
QUOTE(Cristian-Ioan61365)
QUOTE(madalina)
Oameni suntem si noi,echhipa de moderatori si administratorii, cu vietile, probleme si subiectivitatea noastra si gresim si noi.


Madalina vreau sa spun ca raspunsul tau poate fi de nota 10 sau chiar 10+ dar probabil ca Marisutorm il astepta de la altcineva...........aici merge la fix versul din Cosbuc "...si George nu mai vine.".


Vreu sa spun ca raspunsul tau in partea finala este foarte dragut si sincer. Nu pot sa nu apreciez acest lucu dar cred ca el trebuia sa vina si din partea altcuiva.
Mariustom
Salutare :wave:
offtopic.gif
QUOTE(Cristian-Ioan61365)
Marisutorm

Cristi, dacă îmi mai pocești nick-ul, te aștept cu mielul. biggrin.gif
TLS-09
M-ai prins! dar ma intalnisem seara in oras cu un prieten venit din strainatate ....si cu citeva beri, asa ca poate as avea o justificare. biggrin.gif
mike.omega
@Cristian-Ioan61365: Da! Nu ne obliga nimeni sa raspundem la plangerile voastre(in topicul asta spre exemplu), de ce? ne putem folosi timpul asta in alte scopuri(vezi munca!) asa ca nu vad de unde atata intriga la adresa lui George. Nu e el "sfantu" pe acest forum dar s-a ajuns prea departe.

Daca vreti sa ne ajutati cu un regulament mai bun, faceti topic, propuneti, si daca Admin e de acord, ok!, daca nu iar ok! smile.gif

PS: eu daca as da vreo 2 beri pe gat si apoi as scrie cine stie ce tampenii pe forum as avea vreo justificare? Iti zic eu ca nu!

@Mariustom: linkul a disparut in neant, cine a editat/sters nu stiu blush.gif

Daca nu mai aveti nimic de adaugat o sa inchid topicul mai pe dupa-amiaza!
G e o r g e
ca sa fim foarte bine intelesi :
1. nu am modificat nici un post al lui marius storm .
2. conform regulamentului punct 2 , nu am promovat un site (in speta emag.ro ) ci am dat o informatie unu i coleg de forum ce a cerut-o .
sa ma fac si mai bine inteles acum :

cazul mariustorm :
mariustorm indica un site fara sa fie intrebat de cineva .

cazul meu :
indic un produs de pe situl emag.ro link care clarifica o problema legata de ppretul unui produs in speta un telefon mobil .

in cazul lui maristorm respectivul site ra legat direct de domeniul masini. in cazul meu respectivul site nu este domeniu conex domeniului masini / vehicule ...

si cu asta sper ca a priceput toata lumea .

si inca o data : NU AM MODIFICAT EU linkul data de mariusorm .

de asemeanea daca ati fi citit TOT forumul ati fi vazut ca exista multe linkuri catre3 diferite situri cu INFORMATII UTILE . linkul adat de mariustorm a fost consiferat dret reclama de moderatorul de pe acea arie sau de un administrator asa ca a fost sters .
conform tot regulamenetului adminii sio moderatorii ... nu sunt obligati sa dea eplicatii pentru actiunie lor . in schimb daca simt de bun simt sa faca asta o fac .
Mariustom
Salutare :wave:
Sunt sigur că în nici un post de-al meu din acest topic nu l-am acuzat pe George de rea-voință, acest lucru fiind specificat clar și în alte posturi anterioare.
Iarăși, în nici un post de-al meu nu "am țesut" vreo intrigă la adresa lui George. Singura chestie a fost că, am considerat și consider că n-am făcut reclamă (se poate să fi greșit, mea culpa), și am considerat că aceeași greșeală a făcut-o și George (reclamă sau nu). Dar, de aici și până la intrigă, e cale lungă.
Dacă asta ați crezut, îmi pare rău.
Referitor la faptul că Cristian-Ioan61365, după câteva beri mi-a pocit nick-ul, asta nu înseamnă că scrie "cine stie ce tampenii pe forum". Cred că poate emite ipoteze și propune idei de care să nu-i pară rău mai târziu, sau să nege acest lucru. Și pe care le poate susține la orice oră.
QUOTE(mike.omega)
@Mariustom: linkul a disparut in neant, cine a editat/sters nu stiu

Bună gluma. Eu sunt 99 % sigur că tu ești acela. Tu ce zici ?
Oricum, încă nu a recunoscut nimeni paternitatea acțiunii de ștergere a terminației link-ului către postul lui George.
@ George: în nici un post nu te-am acuzat sau bătut apropo că tu ai fi modificat postul.
Dar, tu zici că eu am "indicat un site fara sa fiu intrebat de cineva", normal, am oferit o informație, sau am făcut reclamă, depinde de unde te uiți, de pe stânga sau dreapta biggrin.gif . Pe când tu, "indic un produs de pe situl emag.ro link care clarifica o problema legata de ppretul unui produs in speta un telefon mobil". Dar fără a fi întrebat!
Dar, ca să încheiem, e clar: am greșit cum am procedat atunci, și nu se știe dacă și tu ai procedat corect atunci. Nici o problemă, pt. D-zeu, nu mă deranjează asta, acum, atît de mult, ca problema apărută DUPĂ primul meu post.
Și nu m-a deranjat deloc că fapta mea a fost considerată reclamă, și tratată ca atare!!!
Corect, ai dreptate, ține de bunul simț și de timp să dai explicații pentru acțiunile făcute. De aceea, îți mulțumesc că ai răspuns, dar, crede-mă, n-am nimic personal cu tine. Pe bune! :peacefingers:

Și acum, ceva mai vesel:
QUOTE(George)
marius storm; mariustorm de 4 ori; mariusorm

Mamă, trebuie să-mi fac stână pentru mieii pe care trebuie să-i primesc de la tine. Sau, așa cum "a zis" mike.omega de Cristian-Ioan61365, cred că ești "mangă".
biggrin.gif Du-te și culcă-te biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Deci, eu aștept clarificări de la cel ce a modificat link-ul !!!
Ciao. :wave:
mike.omega
Daca as putea sa-ti dovedesc ca am accesat linkul inainte ca el sa fie indepartat as face lucru asta insa nu pot smile.gif
Daca nu ma crezi e treaba ta biggrin.gif
Mariustom
Da, nu zic că nu l-ai accesat înainte de a fi modificat, problema e că DUPĂ aia, "s-a modificat" link-ul.
Tu ce zici ?
mike.omega
Pai nu ti-am zis? blink.gif
A disparut, unde, cum si cine, eu nu stiu :wave:
TLS-09
Un mic drept la replica pt mike.omega:
chestia cu berile facea parte dintr-o gluma si o discutie cu Mariustom. Despre timpenii nu cred ca poate fi vorba, dar respect dreptul la opinie al oricui. Oricum inca o data mentionez ca pot sa argumentez tot ceea ce am spus si ca poate din dorinta de a nu deveni excesiv de lung in exprimare nu am argumentat complet ceea ce am sustinut. Si bine am facut deoarece nu cred ca are rost sa mai dezvolt subiectul, abandonez discutia aici si imi asum probabil gravele carente de exprimare presupunind ca daca nu m-am facut inteles este din vina mea si nu din aceea a cititorului. Sau poate chiar am scris timpenii ceea ce totusi nu vreau sa cred.
In plus, raspunderea propunerii unui topic privind eventuala impunatatire a regulamentului gasesc de cuviinta sa si-o asume administratorii, eventual cel mult moderatorii deoarece daca ar face-o oricine altcineva foarte probabil va fi acuzat fie ca "scrie timpenii" fie ca face "revolutie si reforma" pe forum.
Evident daca regulamentul este considerat perfect si inapt de a fi imunatatit aceasta propunere nu va fi facuta.
Servus.
Mariustom
Salutare :wave:
Păi dacă tu nu, atunci cine?
Hai, că totuși cineva dintre voi a făcut-o, deoarece doar voi puteți modifica posturile, noi (în speță eu) neavând acces nici la modificările propriilor posturi (spre șansa mea, fiind exclus din start), așa ca în celelalte subiecte de pe forum.
And wait ... :boxing: + :slap:
TLS-09
Mariustom, sincer eu cred ca astepti in van . Nimeni nu-si va asuma raspunderea. Eu mai stau citeva zile si pe urma am sa deschid un topic cu propuneri de modificare a regulamentului.
Asteptarea va viza exercitarea dreptului la initiativa al celor care conduc forumul. Trebuie sa le acordam intaietatea dar dupa aceea nu vad de ce nu ar avea si simpli membri dreptul la propuneri.
admin
Despre ce link e vorba nene?..ia postati-l din nou sa vad si eu pt ce va contrati pe doua pagini biggrin.gif

Cristian, regulamentul poate fi modificat oricand daca ai niste propuneri interesante. Nu este perfect si probabil ca nu va fi niciodata, e doar o chestie orientativa, un set de reguli care trebuiesc urmate pentru a exista o anumita ordine pe forum.


Cat despre reclama, eu personal am fost mereu pentru o abordare mai relaxata a problemei. E greu de distins cateodata intre o reclama si o informatie, nu se prea pot trasa niste delimitari foarte clare dupa care sa te orientezi. De aceea hotararea de a accepta sau a sterge un anumit link ramane la latitudinea moderatorilor.


Intre moderatori si useri nu exista nici o diferenta, fiecare trebuie sa respecte regulamentul. Ca mai exista scapari si se trec cu vederea si de o parte si de cealalta e ceva normal si cateodata se mai intampla. Totusi, vreu sa fie extrem de clar ca si moderatorii sunt trasi la raspundere daca gresesc, desi nu sunt publice chestiile astea si probabil d'aici si impresia ca un moderator care greseste este tinut in brate iar sarmanul user inocent este dat cu capul de tastatura biggrin.gif
Mariustom
Salutare :wave:
În acest topic, în primul meu post, sunt 2 link-uri, unul spre un post de-al meu șters (cu bănuiala probabilă de reclamă) și unul spre un post de-al lui George.
S-ar putea să fie considerată reclamă (nu asta a fost intenția mea) link-ul din postul respectiv, la fel cum cred că nici George nu s-a gândit sau făcut reclamă.
Ceream, în primul post, echivalarea faptelor.
Dar, stupoare, cineva a șters/modificat link-ul spre postul lui George.
Deci, ce a început ca o comparație sau asemănare între posturi, s-a transformat într-o MĂSLUIRE a datelor inițiale, făcută de cineva cu drept de acces/modificare, eu fiind exclus din start, datorită imposibilității date de program pe acest subiect, "Echipa de moderatori Masini.ro".
În cel de-al 2-lea post de-al meu din acest topic, găsești link-ul spre postul lui George.
Dar, crede-mă admin, chestia aia nu mai contează, fapt recunoscut și în posturile anterioare, deoarece a apărut o altă faptă mult mai gravă, aceea de a modifica un post al unui user, cu scopul de a proteja (probabil) un moderator, cu care nu am nimic personal.
Și, degeaba tot bat în taste, că nu recunoaște nimeni și nu justifică fapta respectivă.
Și crede-mă, chestia asta, care cred că ține foarte mult de moralitate, îl trage tot mai jos pe respectivul, cu cât trece timpul.
Drept care, aștept mutarea "adversarului" biggrin.gif
Ciao.
admin
Din pacate softul are un bug si nici chiar eu nu pot vedea cine a editat un mesaj, asa ca am impresia ca nici tu nu vei afla niciodata:)...nu cred ca s-a incercat protejarea cuiva pt ca se stie unde ducea acel link... daca vroia sa se protejeze trebuia sa-l stearga mai din timp biggrin.gif
G e o r g e
pai eu vad ca exista linkurile mentionate in primul post ... blink.gif

oricum , sa se faca dreptate ...
Mariustom
Salutare :wave:
QUOTE(admin)
daca vroia sa se protejeze

Sunt sigur că nu George este autorul.
Și faptul că nu voi afla niciodată ține, cum am scris în postul precedent, de moralitatea respectivului.
Așa că, dacă vă simțiți bine având printre voi unul care se ascunde sub deficiențele programului, modificând posturile fără a-și asuma răspunderea, e treaba voastră.
Din păcate, e problema voastră, în speță a celui care a făcut-o, nu a mea biggrin.gif .
Și, George, link-ul spre postul tău, există, dar e ștearsă terminația, acel număr care există la orice pagină.
Verifică, te rog, punând mouse-ul pe link, fără a-l activa. Îți va apărea adresa, fără număr.
Deci, să se facă dreptate ... :bash:
Ciao.
G e o r g e
asta e linkul "spre postul lui George"
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...&highlight=
din prima ta postare in acest subiect.

corect ?

deci apare numarul topicul (id topic : 10904) doar ca nu mai exista topicul cu acel id . de ce ? pentru ca a fost sters !

explicatia , inainte sa strige altcineva ca vrea DREPTATE SI SANGE ! :

ia vezi aici :
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...&highlight=

si mai exact acest mesaj care explica tot :
QUOTE(mike.omega)
Discutiile despre telefoane mobile au fost unite intr-una singur. Spor la comparat si cumparat smile.gif


asa ca vreau sa se faca dreptate !
Mariustom
Salutare :wave:
Poate că ai dreptate, nu pot cunoaște dedesupturile forumului, referitoare la faptul că, acel topic a fost șters după ce eu am dat link-ul.

QUOTE
explicatia , inainte sa strige altcineva ca vrea DREPTATE SI SANGE !

Sânge, cine vorbea de sânge?
Și dacă mike.omega a unit topicurile referitoare la telefonia mobilă, cum de nu i-a picat lui fisa?
Și la cine "altcineva" te-ai referit?
Dacă erai în locul meu, ce făceai, zâmbiai biggrin.gif ?
Deci, să se facă dreptate biggrin.gif !
Ciao.
mike.omega
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t...sc&start=60

Si s-a facut dreptate! laugh.gif
Cum de nu mi-a picat fisa nu stiu!
Eu unu am plecat la munte sa-mi racoresc creierii, nu o sa am acoperire GSM asa ca nici sanse sa mai fiu gasit!

Weekend placut! :wave:
Mariustom
Salutare :wave:
mike.omega, dacă s-a făcut dreptate, așa să fie.
Eu îți doresc vreme frumoasă, week-end plăcut, și dacă ne vom întâlni vreodată, tu, George și eu, poate "fumăm pipa păcii" biggrin.gif
Nu sunt fumător !!!
Deci, rămâne cum am stabilit.
Ciao.
TLS-09
QUOTE(Anonymous)
QUOTE(TLS-09)
George vezi putin regulamentul:


does anyone have some tips on catching putin other than saving them?

Cheap Hotels Seoul ** Oakland florists



Poftim?????!!!!
mike.omega
Cineva are chef de glume si mai are si dial-up acasa :bandit: :bash:
Tu nu ai nici o legatura, doar ai picat la mijloc blush.gif
Mariustom
Nici eu n-am fost.
Sper că nu te refereai la mine, Mike?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.