Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Concertul Shakira din Timisoara!
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Muzica
Alex-F1
A fost careva? Aveti cunostinte care au fost? Impresii, comentarii.... Io am auzit cate ceva de la lucru (sunt de noapte la job si stadionul e oarecum aproape)....si acuma inca se mai aude, e ora 23:35 si inca nu s-a terminat.... band.gif desi bass-ul se aude cel mai fain, i-am auzit clar si vocea....a zis "Timisoaraaaa" si multimea in delir....mai ceva ca la un meci... :punk: Io nu ma dau in vant dupa duduia asta, asa ca nu m-a interesat concertul, desi recunosc ca gagica e o vedeta mondiala incontestabila a muzicii pop si sunt convins ca a facut un show pe cinste si in Timisoara....la inceput nocturna stadionului era aprinsa, dar pe la ora 22 au stins-o, deci e clar ca acolo is si niste efecte de scena pe masura artistei.... Cica au venit spectatori din toata tara si poate chiar si de peste hotare.....toate hotelurile din oras is pline ochi :wtf: .....asta cred ca e o premiera sau cel putin io n-am mai auzit niciodata sa nu mai gasesti o camera libera, decat la cine stie ce hotelas amarat sau vreo pensiune mai uitata de lume.... Cool... :coolspeak: Deci, astept sa vina si Scooter in Timisoara si atunci clar io o sa fiu primul la poarta stadionului.... :1: :bounce:
guerilla
eu nu pot sa-i iert pe organizatori ca au pus concertul LUNI. ori sint idioti ori au vrut sa limiteze numarul de oameni ca stiau ca n-ar fi facut fata la afluxul de populatie doritoare de concert sambata.
Skywalker
Pai daca era in "vikent" paraliza orasul din cauza turistilor, si cum TM este "under construction" la drumuri mai ales cele de langa Stadion...
guerilla
lasa ca asa se plangeau dimineata la stiri ca n-au vandut toate biletele laugh.gif
Skywalker
"Bisnitatii" vindeau la poarta stadionului cu 35 - 50 ron/bilet dupa aproximarile mele nu au fost mai mult de 20.000 (17.000 - 18.000) cel putin pe la peluza a-2a batea vantul.
vma
Au dat gherla mare.. asteptau 40.000 spectatori si au venit doar aproximativ 20.000. Nocturna s-a stins la 10 si ceva deoarece atunci a inceput concertul. In loc sa inceapa la 8 a in ceput la 10 si ceva.
Eu am ascultat de pe balcon smile.gif
RUE
are cineva poze inedite de la concert?
Iulian HondaFan
si acilea toata pustimea e isterizata de Shakira...

io insa afara de "my hips don't lie" nu stiu alt hit al ei blush.gif

desigur au aparut si Shakira haters... biggrin.gif

http://video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731
MadMax
Acum...parca fata asta a inceput sa cante manele internationale biggrin.gif
A K U
Much ado about nothing... biggrin.gif
valentin-118
Am fost eu la concert; mi-a placut (desi a inceput mai tarziu cu 2 ore si ceva si am condus 1200 km in 23 ore (sunt din Bucuresti)). Va pun o poza facuta cu mobilu'.
Alex-F1
Mda....am aflat si io cate ceva de la niste cunostinte/prieteni care au fost la concert, iar concluziile ar fi:

plusuri:
- sound excelent, de nota 10, de adevarati profesionisti
- vocea LIVE a Shakirei a fost la inaltime maxima, de nota 10 cu felicitari
- miscarile/dansul vedetei super
- cateva cuvinte in romaneste
- "priveliste" super din fata scenei (pe-acolo au stat cei care mi-au povestit, in tribune nu stiu cum a fost)
- n-a fost inghesuiala, a fost lejer, ~ 15-20 de mii de spectatori

minusuri:
- a inceput cu o intarziere de 2 ore
- prea scurt concertul (doar 1 ora si 40 min)
- nu prea i-a iesit "show-ul", n-a prea jonglat cu publicul, n-a reusit sa patrunda in inimile spectatorilor, a fost o relatie cam distanta intre ea si public
- prea multe melodii in spaniola, limba prea putin cunoscuta de public....trebuia sa cante mai mult in engleza si poate atunci o mai "ajuta" si publicul

Daca mai are altcineva ceva de adaugat la cele de mai sus, sa scrie aici.... arigato.gif Deci, una peste alta, a fost bine....se putea si mai bine, dar nu putem spune c-a fost rau! Cadoul vedetei din partea Primariei municipiului Timisoara a fost....o strada in Timisoara cu numele ei blink.gif biggrin.gif ....ciudat cadou, dar cool....is curios pe unde o fi strada aia, sa ma duc si io pe-acolo si sa zic apoi: "beeeyyy, am fost pe strada Shakira" :angel: ....sau aia care locuiesc pe strada aia...il intreaba pe unu: "pe ce strada locuiesti?".....el raspunde: "str. Shakira, nr. 69" bicycle.gif :wave:
madalina32
Se aude ca va veni Lady Gaga in acest an la Timisoara. Este adevarat? Daca da, cand?
emilia87
Lady Gaga vine pe Arena nationala la Bucuresti pe data de 16 august. Ai auzit gresit..
ramonatoma
Am auzit ca si-a schimbat locatia. Nu mai inteleg nimic din ceea ce fac organizatorii...
ellaluna
Emisiunea a fost per total ok
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.