Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vreau un BMW seria 5 2001
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW > Seria 5
R82287
[color=black][/color]
Pentru cei care se pricep, as dori si eu orice informatie despre un BMW 520D sau 525D model 2001 in sus, puncte forte puncte slabe.
Ma intereseaza mult dak linia audio cu CD pe care o are in standard este performanta( ce firma e , cate boxe sunt pe masina,,etc). de asemenea m-ar interesa cam la ce pret pot gasi unul afara, in germania sau belgia.
nu ma intereseaza site-urile gen mobile.de sau autoscout.de. ma intereseaza dak cineva si-a luat de afara pt el si poata sa ma lamureasca cum stau preturile. precizez ca vreau la el volan multifunctional, 2climatronik, radio-cd.mersi anticipat pentru raspunsuri.
Impulse
Systemul audio din E39 se numeste Bussines CD Car Radio si este destul de performant inca si printre cele mai performante la timpul respectiv. Difuzoarele cu care este dotata masina sunt si ele printre cele mai bune.
Sistemul este plin de trasaturi interesante cum ar fi marirea sau micosrarea volumului in functie de viteza masinii pentru a pastra nivelul muzical in timpul rularii la volumul ales de tine, automatic answer pentru cellular, etc.

Sistemele de pe E39 sunt diferite si pot varia de la cele cu CD cu RDS Business Radio Cassette (6 CD Multi-changer), pana la cele cu Wide Screen Satellite Navigation + TV & Phone. Sistemul audio este de provenienta Harman Kardon.

In general sistemul mai des intalnit este Premium Sound System ce contine:
AM/FM Radio, Cassette Player, CD Player, Alpine 6 dics changer in portbagaj.

Difuzoare Harman Kardon:
Fata – difuzoare pe 3 cai, bass 5 1/2 “,medium 3” si tweetere de 2”.
Usi spate medium de 3 inch.
Deck spate de 6x9 inch.

Da, sistemul audio este competitiv si este si foarte usor upgradabil intrucat cablurile sunt de foarte buna calitate iar unitatea centrala este una dintre cele mai bune si este gata sa suporte difuzoare mult mai mari.

La preturi nu te pot lamuri. Poate iti raspund alti colegi care stiu ori au achizitionat una de curand.
R82287
mersi frate.
eram f interesat de acest lucru, deoarece nu vroiam sa dau 13-14mii euro si sa nu pot asculta muzica klumea.
Bogdan49836
520-u nu merita deloc, consum mare pt. ca mare harabua asta avdn in vedere ca e doar 2l ... cu 2.5 ai consum egal (posibl si mai mic) + performante mai mari ...
Felix60549
Cu un 530 ai fi cel mai multumit. Putere, viteza, eleganta iar consumul e cu 1,5 L mai mare ca la 525!

Ce, te mai pui la o bere? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.