Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Maximus76697
Salut. Ieri cand am vrut sa plec de la birou, am ramas fara servo si fara curent.... Am facut rost de niste cabluri si mi-a dat un coleg curent si a pornit dar imi statea aprins ledul cu baterie pe el. Am reusit sa ajung pana acasa doar pe baterie ca de incarcat e clar ca nu mai incarca...Mie de ceva vreme incepusera sa-mi palpaie becurile cand nu era turata, am zis ca o sa schimb ce era de schimbat dar se pare ca am dat-o in bara...Cineva imi spuseese ca tre sa schimb nu stiu ce diode sau nu mai stiu ce ....Daca stie cineva poate imi spune si mie...
Multumesc.
Alex81724
S-a dus puntea cu diode de la alternator si posibil si releul de incarcare. Puntea costa in jur de 50 lei si releul de incarcare in jur de 100 lei.
Geroge73919
QUOTE(Alex81724)
S-a dus puntea cu diode de la alternator si posibil si releul de incarcare. Puntea costa in jur de 50 lei si releul de incarcare in jur de 100 lei.



mai greu e cu montatul pana ajungi la alternator demontezi juma de masina
TDiFan
Se da jos agregatul de la clima dar atentie ca sunt si furtunele de la tur/retur acolo. Se da jos filtrul de aer si cureaua de la clima. ATENTIE!! Se scoate prin partea stanga cum te uiti din canal. Se scoate ffff greu daca nu o scoti pe acolo.
Florin63504
sigur ti-a cazut puntea de diode. se intimpla frecvent. sfatul meu e sa nu te duci la reprezentantza ca te rup aia. nu e mare kestie normal ar fi sa repari totul cu maxim 5 milioane de lei. cu tot cu mina de lucru. sa cumperi tu puntea de diode si releul de incarcare.
Maximus76697
Deja am vb sa ma duc maine sa-mi iau regulatorul de tensiune si releul ( pana in 1.500.000 ambele, nu stiu acum exact) de la depozitul celor de la Meteor ca o sa le iau pe firma si deci cu discount biggrin.gif . Mai ramane sa vb sa vad daca gasesc pe cineva sa mi le monteze ca aici in Bucuresti nu am nici un fel de chei, ca altfel m-as baga eu. Poate stiti voi pe cineva prin Militari care sa ia si un pret decent pe asa ceva....Eu am vb deja cu un prieten care e mecanic la Opel si a zis ca o sa incerce sa ma ajute el. Oricum sper ca maine sa o rezolv ca deja simt ca innebunesc fara masina.
Elvis61841
Daca ai 1,7 DTI nu este nevoie sa dai agregatul de la AC jos , se da jos scutul si pe dedesupt se da afara , putin migalos da merge .
Maximus76697
Asa am si facut, dar din pacate astia de la meteor nu mi-au dat ce piese trebuiau si acum tre sa alerg sa iau din alta parte. sad.gif
Maximus76697
Poate stiti voi vre-un mag mai ieftin....
Virgil47474
sunt destule magazine de piese: pe Lizeanu, apoi autokarma, augsburg.... da si tu un telefon la toate sau fa-le o vizita si vezi cel mai bun pret....
Maximus76697
Salut. Tocmai am schimbat puntea cu diode si releul. Toate bune si frumoase dar doar pana la un moment dat. Masina a pornit foarte ok, am facut cam 10- 15 Km cu ea, m-am intors la cel care am tinut-o in garaj si care m-a si ajutat sa o fac, numai ca atunci cand am vrut sa plec nu a mai vrut.....Se poate sa se fi busit si carbunii de la electromotor? Pt ca am impins-o putin ca sa vad daca asa o ia si a luat-o in mai putin de 1 M. Dupa care am mai mers putin cu ea dar la intoarcere, cand am oprit-o nu a mai vrut sa porneasca - din nou. :minigun:
Voi ce parere aveti? Ce naiba ar mai putea fii?
Jonin
Mi se pare enorm sa dai 150RON pe un releu si o punte de diode?Ce amperaj aveau diodele?
ROBERT83551
QUOTE(Maximus76697)
Poate stiti voi vre-un mag mai ieftin....

Cel mai ieftin si mai serios magazin pe care-l stiu eu pentru Opel este AutoKarma, www.autokarma.ro Suna acolo cu incredere :help:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.