Help - Search - Members - Calendar
Full Version: polo
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
alex20
am mai multe dileme legate de masini second.am 8500 euro si vreau sami iau un polo din 2002-2003 sau o fabia combi din aceeasi ani.intrebarea mea este e mai bine sami iau de aici sau ies cu o suma mult mai mica de dincolo.
alta intrebare ar fi daca nu stie careva din voi o astfel da masina in suma asta de bani (cu 4 usi)
thanks
M i h a i
fiat punto ii 2002-2003.
oricum, daca poti sa-ti iei de afara ia-ti. caci atea de aici , din cauza drumurilor iau uzura intr-un an cat alea in 50
succes
Iulian8
salut alex.
am o fabia 1,9 sdi din 2002 de vanzare,adusa recent din germania.
daca doresti detalii si esti interesat,trimite un mail la: giuliani99@yahoo.com
horea
am si eu 1buc polo 1.7 sdi cu 2 usi din 2000 la numa 6500euro, nu ca as vrea s-o vand...
ce pot sa-ti spun e ca daca nu faci drumuri lungi des, atunci e o masina pe care te poti baza!!!(in oras e super,sprintena si consuma enervant de putizin)
daca esti nevoit sa faci calatorii mai lungi orienteaza-te catre ceva mai comod.
Catalin34330
Saracu' polo! Am vazut acum 2 zile prin centrul Bucurestiului un polo 2002 care a ramas in intersectie,iar baftosul proprietar incerca sa-i porneasca motorul. In cele din urma a reusit pentru ca in intersectia urmatoare sa pateasca acelasi lucru laugh.gif

Si mai fac unii posesori de ww-uri figuri razand de altii dar am vazut cu ochii mei rezultatu TRAIASCA CARUTA! :cheers:
G e o r g e
catalin , te rog frumos , frumos , cat se poate de frumos : fa comentarii pertinente si folositoare.
Rai
Deci daca vrei din Germania sunt oferte f f bune la Polo la banii astia poti sa cumperi unul din 2002-2003 la poate 20-30.000 km cu dotari bune si evident Fabia care e putin mai ieftina.Problema e ca trebuie sa calculezi cu drumul taxe.Eu unul as lua o masina de la un dieler mic cum e iulian 8,merge des in Germania si se pricepe f f bine.Strazile in Ro lasa mult de dorit asa ca nu iti recomand o masina second de acolo.
ionut32111
eu m-as orienta spre o fabie combi -spatiu mai mare,
Romeo50332
In primul rand, clar din afara (la aceiasi km de n ori mai putin obosite, revizii la timpul lor, uleiuri si combustibili de calitate, etc).
In ceea ce priveste duelul Polo vs Fabia eu sunt subiectiv, dar as merge pe Polo: nu am condus Fabia, dar din cate am inteles Polo e mai puternic, iar spatiul in Polo e arhisuficient (si eu vorbesc din perspectiva unui Polo cu 2 usi...)
Consumurile sunt cam la fel, fiabilitatea cred ca tot asa....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.