Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tucson
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Hyundai
vick
Va salut.......ce parere aveti.....merita un Tucson 30.000 Euro dotat full??........ce alte masini ar fi peste asta dar tot 4WD...?


Multumesc :wave:
info86077
..la pretul acesta nu cred ca poti compara cu altceva..este un pret ok..dar nu cred ca te duce 30 000 , daca o cumperi in leasing cu un avans ok..te duce mai ieftin..zic eu

ar fi bine sa compari si ofertele firmelor de finantare..te ajut eu daca vrei ..o zi minuanta
G e o r g e
eu zic ca poti sa iei un forester care nu are ce discuta cu orice tucson wink.gif

info , te tine sa ne lasam intr-o comparatie tehnica a celor 2 modele ?
eu sustin ca tucsonul este inferior dpv tehnic foresterului . tu ce zici ?
info86077
hi, hi...ca sa dau un raspuns in asentimentul tau....eu zic ca toate masinile sunt la fel...numai ca in ziua de azi vanzarile se bazeaza pe impactul emotional..al produsului..

in ziua de azi ..nu cred ca atunci cand cumperi ceva..conteaza..chiar totul..adica..specificatii , detalii..date tehnice..etc..conteaza ..daca iti place sau nu..apoi discutam...restul.. ..important este sa spuna la final : ok..si toata lumea sa fie multumita..
info86077
ma ajuti cu nick-ul ..te rog
M A R I U S
Cat ajunge pretul CIP la un Tucson diesel 140 cai?E cumva vreo reducere?Cine are masina asta il rog sa-mi dea si mie niste amanunte referitoare la fiabilitate,consum etc
Maff
CIP-ul la un Tucson full este 20000 euro. Din cate stiu exista si niste reduceri. Este o masina super, am facut cateva drive-teste si mi-a placut.
RUE
in arabia saudit un tucson full (cred ca totusi la airbaguri sta mai prost si are numai unul):
abs, esp,tcs, climatronic, full electric, automatic, 2,0 crdi este 11500 euro, nou nout..
deci masina banii astia ii face, restul sunt taxe si chestii emotionale...
Emanoel Adrian-2
Salut Rue,
Pai vreau sa iti spun ca s-ar putea saptamana viitoare sa fiu la Riyadh,la contract,pe aeroport,daca asta e pretul apoi eu sunt primul roman care isi cumpara Tucson din Saudi,Parol!.Apropo!daca vin aduc ceva palinca si te invit la 'una mica'.Ce zici ?.
RUE
NO CIAU!

daca nu ar trebui sa ai rezidenta aici pt a avea dreptul la a cumpara o masina nu ar fi problema..

oricum, nu mai este cum sa fii primul roman cumparator.. iti garantez, m-a si plimbat un prieten cu noul lui tucson.

cat despre tuica eu zici sa nu incerci, iar posesia de droguri se pedepseste cu moartea, e un warning scris clar in aeroport la arrivals.
Emanoel Adrian-2
Salut,
nu-ti fa probleme,sunt specialist de aviatie si am tot lucrat prin tarile arabe,Abu-Dhabi,Dubai,Iordania,stiu cam cum se pune problema acolo.
Asta cu rezidenta in schimb nu o stiam,in Abu-Dhabi nu exista asa ceva,ma rog,si chiar nu exista solutii pentru a-ti cumpara din Riyadh masina?.
Eu se pare ca plec sambata asta in Anglia pentru un curs al operatorului si pe la sfarsitul saptamanii viitoare sunt acolo.Activez pe aeroport,la linie.
Sa auzim de bine si merci pentru informatii.
RUE
pai inca mai intreb si sper sa se poate, sincer ma gandeam ca ar merita sa schimb de la logan la tucson cu o suma destul de modica, doar ca la transport tre sa fac 5000 km pana acasa cu ea... imi iau concediu o saptamana numai pt asta.. plus ... Jordan,Siria parca, turcia, bulgaria, ... romanica.
ce ma iria e consumul destul de mare la el din cate vad si citesc.
se zice ca ai asa masina tre sa ai si bani!
dar sa ai 8-9 consumul la drum pe un diesel de 2000 e cam mult zic eu.

apoi stau si ma gandesc ca de la 12 000 sa zicem pana la peste 25 000 cat isi baga si statul si importatorii in buzunare de pe o masina... plus ca si astia aici isi baga destul... deci totusi cat costa masina asta in mod real?
8-9000 euro?????????
Emanoel Adrian-2
Cam asa cred si eu, pana in 10 mii.Dar pusa pe vapor nu merge?.Ar fi mai comod si nu cred ca,costa mai mult de 1000 USD.Oricum cand(daca)
ajung la Riyadh o sa-l cam iau la picior sa vad si alte oferte,poate o Toyota Land Cruiser,mai vedem,oricum sund decis sa nu pierd orice ocazie buna ce mi se ofera!.
Cum e vremea? temperatura 35-40 Celsius?.
Emanoel Adrian-2
Salut RUE,
Marti termin scoala aici si pe miercuri plec spre Saudi,mai esti pe forum ??Cum e vremea pe acolo ??.Apropo,eu renunt la Tucson,vreau in schimb un Land Cruiser ! .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.